Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nemzetközi áruszállítás képes leírás: RévaSped - Vörös [3. oldal]
részletek »

Nemzetközi áruszállítás: RévaSped - Vörös [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Nemzetközi áruszállítás
Keresés
Találatok száma - 41 db
RévaSped Szigetszentmiklós

RévaSped Szigetszentmiklós

Szakmai tudásunk és rugalmasságunk a záloga annak, hogy megrendelőink elégedettek a szolgáltatásainkkal. Tevékenységi körünkbe tartozik: Közúti teherszállítás, rakománykezelés, tárolás, raktározás, egyéb szárazföldi szállítást segítő tevékenység, szállítmányozás, gépkocsi kölcsönzés, egyéb szárazföldi járműkölcsönzés.

Rotácio Kft Göd

Rotácio Kft Göd

Cégbemutató A rendszerváltást követően a Rotáció Kft. a vállalkozók listáján az elsők között szerepelt. A vállalkozást 1990. január 1.-én alapítottuk. Az eltelt években cégünk folyamatosan fejlődő tendenciát mutatott, amit a minőségi és korrekt kiszolgálással értünk el. Az eltelt időben és természetesen az elkövetkezendőkben is minden erőnkkel arra törekszünk, hogy ügyfeleink részére minél teljesebb szolgáltatási rendszert biztosítsunk. Tevékenységi körünkbe az alábbi szolgáltatások tartoznak: * Nemzetközi és belföldi szállítmányozás * Költöztetés (profi rakodókkal) * Elektromos berendezések felújítása, karbantartása * Autószerelés * Texaco kenőanyagok kis,- és nagykereskedelmi forgalmazása * Raktározás

Szibéria Trans Kisvárda

Szibéria Trans Kisvárda

Kép Cégünket Nagy László alapító, cégtulajdonos hozta létre 1989-ben ekkor mint egyéni fuvarozó, 1997-óta pedig mint hivatalosan bejegyzett NL - Szibéria-Trans Egyéni Cég tagja a Kereskedelmi és Ipari Kamarának. A Szibéria Trans fő profilja a belföldre és Európa területére történő szállításon túl a volt FÁK országokba és a közel-keletre történő áruszállítás, melynek terén több mint másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Sikereinket igazolja partnereink hosszú listája, illetve az a tény, hogy a TIR Biztosító Egyesületnél kötött árukár biztosításunk igénybevételére működésünk alatt még nem volt példa.

Tibor Trans Győr

Tibor Trans Győr

Nemzetközi és belföldi árufuvarozás, szállítmányozás. Árufuvarozással foglalkozunk korszerű Euro4-5 járműveinkkel Európa minden országába vállalunk árufuvarozást. Cégünk a nemzetközi árufuvarozásra vonatkozó nemzetközi egyezmények és a hazai jogszabályok alapján dolgozik.

TimoCom fuvarbörze

TimoCom fuvarbörze

A fuvarbörzén naponta 300.000 nemzetközi fuvar- és raktérajánlatot tesz közzé 85.000 felhasználó egész Európából és ez a tendencia csak növekszik. Az Ön előnyei: - Segít a költséges üresjáratok elkerülésében - Naponta 300.000 nemzetközi fuvar- és raktérajánlat - Nagyfokú biztonság a TimoCom Secure biztonsági csomagnak köszönhetően - Kedvező, havi átalánydíj Ipari vagy kereskedelmi árukibocsátóként vagy szállítmányozóként, online tenderenként akár 30.000 ellenőrzött európai szállítási szolgáltatót is elérhet. Az Ön előnye: - Hasznos eszköz a piaci árak megállapítására - 30.000 szolgáltató elérése egyetlen tenderrel - A hosszú távú szállítási szerződések adta tervezési biztonság - Költségcsökkentés tenderkiírások segítségével

Vonnák Trans Nagykáta

Vonnák Trans Nagykáta

Cégismertető A Vonnák Trans Szállítmányozási és Kereskedelmi Kft 1992-ben, magánvállalkozásból jött létre. Az akkor négyautós vállalkozás mára egy több mint 20 autót folyamatosan foglalkoztató, a nemzetközi szállítmányozásban is sikeresen tevékenykedő vállalattá nőtte ki magát. Belföldi és külföldi szállítmányozás Legyen szó belföldi vagy nemzetközi közúti fuvarozásról, szállítmányozásról vagy fuvarszervezésről, cégünk több mint 15 éves szakmai múltja és innovatív elkötelezettségünk együtt biztosítják ügyfeleink elégedettségét. Többéves szakmai tapasztalatunk, fuvarkapacitásunk és kapcsolataink nyújtanak garanciát arra, hogy valóban a megoldást tudjuk nyújtani partnereinknek.

Vörös transzport - belföldi fuvarozás, nemzetközi fuvarozás

Vörös transzport - belföldi fuvarozás, nemzetközi fuvarozás

Gépkocsivezetők egységesen ADR vizsgával rendelkeznek. Járművezetőink több éves gyakorlattal és nagy megbízhatósággal látják el feladatukat. Minden autó üzemanyagkártyával és mobiltelefonnal van ellátva az esetleges többnapos munka zökkenőmentes elvégzése érdekében. A járművek műholdkövető rendszerének kialakítása folyamatban van. Amennyiben lehetséges a megrendeléseket saját gépparkkal oldjuk meg, csak igény szerint alkalmazunk alvállalkozókat 10 millió Ft-ig terjedő fuvarozási,- 100 ezer USD CMR valamint külön környezet szennyezési felelősségi biztosítással rendelkezünk. Örömmel töltene el bennünket, ha Önt is a megrendelőink közt tudhatnánk. Főbb szolgáltatásaink: belföldi fuvarozás, nemzetközi fuvarozás, belföldi szállítmányozás, nemzetközi szállítmányozás, közúti fuvarozás, ADR szállítmányozás, ADR fuvarozás. További szolgáltatásunk például a raktározás, fuvarszervezés, műszaki mentés, hűtött áru fuvarozás, járműtárolás.

Tuti menü