Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nemzetközi áruszállítás képes leírás - Teherfuvarozás, szállítás.tlap.hu
részletek »

Nemzetközi áruszállítás - Teherfuvarozás, szállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Nemzetközi áruszállítás
Keresés
Találatok száma - 41 db
Agentsped Kft Budapest

Agentsped Kft Budapest

Budapest, Magyarország, Ausztria, Szlovákia és Szlovénia területén rendszeres futártevékenységet folytatunk fuvareszközeinkkel. Vállalunk repülőtéri, gyűjtőspeditőr-raktári árukiváltásokat és házhoz-fuvarozásokat, ha szükséges, vámügyintézéssel együtt. Tehergépjárműveink méretei: 3580*1740*1800 mm berakható tömeg 1600 kg (5 EUR rakodólap) 1600*1200*1000 mm berakható tömeg 600 kg (1 EUR rakodólap)

ÁP 2000 Trans Kft SZIGETHALOM

ÁP 2000 Trans Kft SZIGETHALOM

Nemzetközi közúti szállítmányozás területén saját gépparkunkra építve gyors és pontos szolgáltatást biztosítunk megbízóink részére. Fuvarszervezésünket fejlett számítástechnikai háttér segíti. Fuvarfeladataink összetettsége, sokrétűsége, vevőink igényessége megköveteli, hogy gépjárművezetőink, illetve a fuvarozási folyamatok irányítói megfelelő szakmai képzettséggel és gyakorlattal rendelkezzenek.

Árufuvarozás bel- és külföldön

Árufuvarozás bel- és külföldön

Olcsó költöztetés Budapesten? Keressen minket! Tapasztalt csapatunk a lehető legrövidebb időn belül és a legjobb áron oldja meg bútorai szállítását! Keressen minket akár a legbonyolultabb feladatok esetén is: ha szükséges, mi zongorát szállítunk, tehertaxiként működünk, de akár pincéje, padlása lomtalanítását is megoldjuk. Emeleti díj? Hétvégi felár? Felmérési díj? Felejtse el! Minden költöztetés előtt segítünk a tervezésnél, pakolásnál, sőt, igény szerint csomagolóanyagokat is biztosítunk. Hívjon bizalommal.

AVI Trans Kft KÁDÁRTA

AVI Trans Kft KÁDÁRTA

Cégünk 1991 óta mint egyéni vállalkozás, 2004 óta mint kft. folytatja fuvarozói tevékenységét. Saját fuvareszközökkel 1-7,5 tonnás doboz és ponyvás kamionokkal. Fuvareszközeink a legkorszerűbbek, a jelenlegi legszigorúbb (Euro3) európai környezetvédelmi előírásoknak is megfelelnek. Gépkocsivezetőink képzett szakemberek.

Balogh Mónika Spedíció

Balogh Mónika Spedíció

Cégünk, a Balogh Mónika Alexandra fuvarszervező vállalkozás, 2008 óta foglalkozik nemzetközi áruszállítással a kelet-európai régióban. Fő fuvarozási területeink közé tartoznak a volt Szovjetunió tagállamai: Ukrajna, Oroszország, Belorusszia, Kazahsztán, stb... Vállalunk fuvarokat a nyugati területekről és nyugati területekre is, mint például Olaszország, Németország, Ausztria, Franciaország, Benelux Államok, stb... Célunk a keleti és a nyugati piac összekapcsolása nemzetközi fuvarfeladatok lebonyolítása által. Vállalkozásunk fejlődése szükségessé teszi, hogy nyitottá váljunk a nyugat-európai partnerek felé is. Rövid távú céljaink közé tartozik az eddig meglévő ügyfélkörünk és alvállalkozói körünk bővítése is. A jövőre nézve egy megbízható kapcsolatkört szeretnénk kialakítani mind az ügyfelek, mind az alvállalkozók részéről, illetve tervezzük egy saját gépjárműpark kiépítését is. Árainkban igyekszünk olyan ajánlatokat tenni, amely mindkét fél számára megfelelő, ugyanakkor tükrözi megbízhatóságunkat és minőségi munkánkat is. Ha felkeltettük érdeklődését, keresse fel web-oldalunkat. Szolgáltatásaink * Különböző szállítási feladatok szervezése (darabáru, rész- és komplett rakomány) * Partnerek közötti közvetítés * Szállítmánykövetés * Szállítmánybiztosítás (igény szerint) * Árukíséret igény szerinti megszervezése * Igény szerinti átrakás megszervezés

Bánfalvi László Mosonmagyaróvár

Bánfalvi László Mosonmagyaróvár

Üdvözöljük Bánfalvi László egyéni vállalkozó honlapján Szolgáltatásaink: Áruszáll ítás, Költöztetés. A szállítás Iveco gépjárművel történik (3,3 tonna raksúly, 7,5 összsúly) Árainkról e-mailben kaphat bővebb felvilágosítást.

Batki-Trans Kft Nagymaros

Batki-Trans Kft Nagymaros

Nemzetközi árufuvarozás kamionokkal, szállítmányozás, raktározás, Ausztria Németország... Szolgáltatásaink: Teljes logisztikát vállalunk Just in time és direktvevők szállítási rendszerben, ezen kívül többi partnereinket is teljes körűen ki tudjuk szolgálni.

Belföldi és külföldi szállítás fuvarozás

Belföldi és külföldi szállítás fuvarozás

Cégünk 2010-ben, azzal a céllal jött létre, hogy minőségi logisztikai szolgáltatást nyújtson kedvező áron, rövid határidővel. Bár a cég fiatal, de a tulajdonos, és az összes munkatársunk, beleértve a gépkocsivezetőket is, évtizedekre visszanyúló, teljes körű tapasztalattal rendelkeznek az árufuvarozás területén. Szolgáltatásainkat mindig megbízóink érdekeit szem előtt tartva végezzük el. Megbízható, rugalmas ügyintézés, ügyfélközpontúság jellemzi tevékenységünket. Munkatársaink arra törekednek, hogy ami Önnek teher, az nekünk megbízás legyen!

Belföldi és nemzetközi áruszállítás | HAPP Kft.

Belföldi és nemzetközi áruszállítás | HAPP Kft.

A fuvarozás egyike a HAPP Logisztikai csoport fő tevékenységeinek. Fuvarfeladataink fő irányai elsősorban a Nyugat?Európai országok, emellett természetesen bármely európai célországba eljuttatjuk áruját. Szolgáltatásaink: Belföldi és nemzetközi áruszállítás, FTL / LTL fuvarozás, expressz áruszállítás, hűtött áruszállítás, nagy értékű áruszállítás, hulladékszállítás. A gépkocsik műszaki állapotánál, illetve esztétikai megjelenésénél természetesnek tartjuk, hogy azok kifogástalan állapotúak legyenek, alkalmazkodva a szállított áruk magas színvonalához. A gépjárműparkunk folyamatos fejlesztésénél alapvető szempont, hogy a zaj- és káros anyag kibocsájtás az Európai Uniós normáknak megfelelően csökkenjen, amit az elmúlt évek beszerzései támasztanak alá. A több, mint 60 járműből álló gépparkunk átlagéletkora nem haladja meg a 2 évet. Járműveink GPS rendszerrel felszereltek, mely folyamatos, gyors információt biztosít a rakomány aktuális pozíciójáról.

Hirdetés
Berény-Sped Kft Jászberény

Berény-Sped Kft Jászberény

Bemutatkozás A BERÉNY-SPED Kft. 1991. december 28-án alakult a JÁSZKUN VOLÁN RT.Jászberényi Üzletigazgatóságából, mely alapján a tagsági szerkezete a cégnek 50,6% Jászkun Volán Rt. tulajdon, míg a fennmaradó 49,6% kisbefektető magánszemélyek kezében van. Társaságunk fő profilja a nemzetközi árufuvarozás, melyet 10 db saját 13,6 m-es nyerges szerelvénnyel végzünk. A gépkocsivezető állomány tekintetében elmondhatjuk, hogy a társaság olyan 20-25 éves gyakorlattal rendelkező gépkocsivezetőkből áll, akik a társaság alapításában is aktívan közreműködtek.

Bérkocsi Bt Tatabánya

Bérkocsi Bt Tatabánya

Szeretném röviden bemutatni vállalkozásunkat. Cégünk 1993-ben alakult. 1996 óta fő tevékenységi körünk a szállítmányozás, nemzetközi fuvarozás. Teljes körő szállítmányozói felelősségbiztosítással rendelkezünk a Generali Providencia biztosítónál 150.000 USD értékben, valamint az Allianz Hungária Biztosító Rt.-nél lévő CMR felelősségbiztosításunk értéke 10.000.000.-Ft. Négy saját, 3,3 tonna teherbírású 40m3 ADR-es és egy darab 24 tonnás fuvareszközzel rendelkezünk. A gépkocsivezetőink rádiótelefonon mindíg elérhetők. A fuvarfeladatok gyors elvégzése érdekében, az autókat két gépkocsivezetővel is tudjuk közlekedtetni. Tevékenységünket a Profigrupp Plussz Kft. Vámügynökséggel együttműködve végezzük, ezzel szeretnénk megbízóinkat teljes körűen kiszolgálni az árú szállításától, raktározástól a vámkezelésig és az árúk átvevőig történő kiszállásáig. Az alvállalkozóink gépjárműparkja a 3,3 tonnás 50m3-es kisautóktól a 24 tonnás 120m3-es szerelvényekig terjed. Az általunk foglalkoztatott fuvarozók rendelkeznek a szükséges nemzetközi fuvarozási és közlekedési engedélyekkel és CMR felelősségbiztosítással. A fuvarfeladatok és a kapacitás 80%-ban Nyugat-Európa, 20%-ban egyéb Lengyel, Cseh és S

BI-KA Bt Szolnok

BI-KA Bt Szolnok

* Nemzetközi szállítmányozás * Belföldi fuvarozás, disztribúció * Raktárlogisztika * Szállítmánybiztosítás * Személyes logisztikai tanácsadás * Vámügyintézés, intrastat, extrastat * On-line szállítmánykövetés * Részrakományos szállítmányozás * Expressz szállítás * Konténeres, légi, túlméretes, hűtős, ADR-es szállítmányozás

Borfu Bt.

Borfu Bt.

Borfu Bt. - folyékony élelmiszer (bor, must, sűrítmény, tej...) szállítása tartálykocsival belföldön-külföldön Borfu Bt. 2049 Diósd, Endre u. 28. mobil: +36 / 30-311-2703 mail: borfu@t-online.hu Árajánlatért kérem hívjon a +36 / 30-311-2703 -as telefonszámon Üdvözlettel: Szehr Lajos

DLM Logistics

DLM Logistics

DLM Express szállítás A DLM Express szolgáltatás kitűnő ajánlat a megyeszékhelyekre* és közvetlen környékükre történő kiscsomag kiszállítás területén. Egy normál, időgaranciás (2 napos szállítási határidő) postai csomag árának akár töredékéért eljuttatjuk akár 16 órán belül. Belföldi és nemzetközi fuvarozás Ha kedvező feltételekkel szeretné eljuttatni áruját a címzetthez Magyarországon és Európán belül, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Erkádó Kft. Budapest

Erkádó Kft. Budapest

Az Erkádó Szállítmányozási és Futárszolgálati Kft. készséggel segít szállítási problémái megoldásában. Szolgáltatásaink közé tartozik többek közt: nemzetközi futárszolgálat, expressz fuvarozás, és nemzetközi szállítmányozás az összes európai országba. Miért válasszon minket? Európán belül a leggyorsabb módon juttatjuk el küldeményét a rendeltetési helyére. Az Ön által megadott időpontban és helyen felvesszük az árut és közvetlenül a címzettnek átadjuk. Ezen felül kitűnően felszerelt gépjárműveink, valamint tapasztalt gépkocsivezetőink garantálják, hogy küldeménye mindig időben célba érjen.

Farkas Trans Kft Tokod

Farkas Trans Kft Tokod

A Farkas-transz Szállítási Kft., 1996-ban alakult, 100% magyar tulajdonú, folyamatosan fejlődő, speciális feladatra, veszélyes hulladékok belföldi és nemzetközi szállítására szakosodott vállalkozás. Tevékenységünk kiterjed az ország egész területére. A szilárd és folyékony veszélyes hulladék gyűjtést, szállítást, a Környezetvédelmi Főfelügyelőség érvényes engedélyével végezzük. Fő célkitűzésünk ezen speciális szakterületen, hogy a hazai és a nemzetközi piacokon is egyaránt a legmagasabb szintű elvárásoknak eleget tegyünk.

Farm Sped Kft Budapest

Farm Sped Kft Budapest

Cégismertető Vállalkozásunk 1994 óta dolgozik a jelenlegi szervezetben. Az eltelt 10 évet bővülő üzleti kapcsolatok, és a járműpark folyamatos korszerűsítése jellemezte. A kezdeti 10 év feletti jármű - életkor 4 év alattira csökkent. Az árbevételben folyamatosan nőtt a túlsúlyos - túlméretes szállítások aránya és a partnerkör is folyamatosan nőtt.

Tuti menü