Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténeres szállítás Vidék képes leírás - Teherfuvarozás, szállítás.tlap.hu
részletek »

Konténeres szállítás Vidék - Teherfuvarozás, szállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Konténeres szállítás Vidék
Keresés
Találatok száma - 9 db
Baut Kft Üröm

Baut Kft Üröm

Bemutatkozás Cégünk az ezredforduló óta nyújt megbízható, korrekt segítséget konténeres sitt, szemét- illetve folyóáru (sóder, homok, murva, termőföld) szállításban. Ügyfeleink töretlen bizalmának köszönhetően dinamikusan fejlődő cégünk immár tereprendezésben, földmunkákban és házak bontásában is az Ön partnere lehet, korszerű teherautókkal és munkagépekkel.

Bedő Tibor Pécs

Bedő Tibor Pécs

Bemutatkozás: Cégemet 1991-ben alapítottam. Fő tevékenységem a konténerszállítás, amely magába foglalja a törmelékszállítást, szemétszállítást is. Nyitott és zárt konténerrel egyaránt rendelkezünk 3-12m3-ig. Konténerek kézi és gépi rakodását is vállaljuk. A hulladékok elhelyezését kizárólag az engedélyezett lerakóba szállítjuk.

Bobico Kft - Oroszlány

Bobico Kft - Oroszlány

Cégünk 2001-ben alakult, Oroszlányban. Építőipari szolgáltatásaink: gépi és kézi földmunka, bontás, épületbontás betontörés, alapozás, árokásás, csatornázás, tereprendezés, konténeres sitt szállítás, térkövezés, parkoló építés, nehézgépszállítás, közúti teherfuvarozás. Gyors, pontos munkavégzés, reális árakon.

Farkas Trans Kft Tokod

Farkas Trans Kft Tokod

A Farkas-transz Szállítási Kft., 1996-ban alakult, 100% magyar tulajdonú, folyamatosan fejlődő, speciális feladatra, veszélyes hulladékok belföldi és nemzetközi szállítására szakosodott vállalkozás. Tevékenységünk kiterjed az ország egész területére. A szilárd és folyékony veszélyes hulladék gyűjtést, szállítást, a Környezetvédelmi Főfelügyelőség érvényes engedélyével végezzük. Fő célkitűzésünk ezen speciális szakterületen, hogy a hazai és a nemzetközi piacokon is egyaránt a legmagasabb szintű elvárásoknak eleget tegyünk.

Gyarmax Kft Inárcs

Gyarmax Kft Inárcs

A Gyarmax-Teher Kft 2007-ben alapított cég, mely a konténeres sittszállítási piac meghatározó szereplőjeként, főleg Budapesten és közvetlen környékén tud versenyképes árakon, és színvonalon szolgáltatni. Cégünk kőbányai(Bp. X.ker.) telephellyel rendelkezik, és az összes Budapest és környéki lerakóteleppel kapcsolatban áll. A cég alapítója: Gyarmati Károly, aki 1992 óta foglakozik teherfuvarozással, és ezen belül 1993 óta konténeres sittszállítással, mindezt 1996-ig mint egyéni vállalkozó, majd 1996-tól 2007-ig Gyarmax Bt. néven. Tehát a konténerszállítás terén több mint 15 éves gyakorlattal rendelkezünk, és azóta folyamatosan fejlesztjük a vállalkozásunk színvonalát, hogy az Önök legnagyobb megelégedésére szolgáltassunk.

Kisbia  Bt Biatorbágy

Kisbia Bt Biatorbágy

Konténeres ömlesztett áruk szállítása - vállaljuk települési szilárd hulladék szállítását nyitott és zárt konténerekkel, továbbá ömlesztett anyagok szállítását konténerekkel és billenős autókkal, továbbá konténerek gépi rakodását. Gépi földmunka - vállaljuk épületek bontását szállítással, földkiemelést, területrendezést, parkosítást, munkagépek bérbeadását.

Sipi konténer Érd

Sipi konténer Érd

Szemét, lom és sittszállítás lakosságnak és közületeknek Érd, Budaörs, Budakeszi, Biatorbágy, Diósd, Etyek, Gyúró, Martonvásár, Sóskút, Tárnok, Tordas, Törökbálint területén. Továbbá: Budapest XI., XII., XXI., XXII. kerületeiben.

Vörös és társa Sárvár

Vörös és társa Sárvár

Üdvözli Önt a Vörös és Társa Kft. Valamennyi munkatársunk megtisztelőnek tekinti látogatását honlapunkon! Cégünk a 90-es évek elején alakult egyéni vállalkozásból korlátolt felelosségű társasággá, mely fő törekvése a hosszú távú kapcsolatok kialakítása, a megbízható partneri viszonyok ápolása. A 2007 év nagy jelentősséggel bír cégünk életében. Ekkor készült el új beruházásunk, amely magába foglalja az eladóteret és bemutatótermet, tárgyalókat, oktatási és továbbképzési célokra alkamas előadót, ingyenes internet "sarkot", valamint 600 m2 alapterületű 4 szintes raktárt. Bizunk benne, hogy a kor igényeit figyelembe véve, vevőink igényeit még magasabban színvonalon tudjuk kiszolgálni ezzel a beruházással.

Zala Depo Kft Zalaegerszeg

Zala Depo Kft Zalaegerszeg

Hulladékgazdálkodás, hulladék szállítás, szelektív hulladék. Társaságunk rendelkezik olyan hulladékgyűjtő edényzetekkel, melyeket hulladékszállítás céljából bérbe adhat mint lakossági, mint üzleti partnereinek. Ezek az edényzetek különböző méretűek. (50-4200 literig) Ezen kívül egyedi megrendelések esetén (pl. építkezés) rendelkezésre tudunk bocsátani 3, 4, 5, 7, 10, 12, 14, 30 m3-es nyitott konténereket, melyeket a konténerszállító autóink szállítanak a megadott címekre.

Tuti menü