Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténeres szállítás Budapest képes leírás - Teherfuvarozás, szállítás.tlap.hu
részletek »

Konténeres szállítás Budapest - Teherfuvarozás, szállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Konténeres szállítás Budapest
Keresés
Találatok száma - 29 db
Adam 96 Kft

Adam 96 Kft

ADAM 96 Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató KFT Cégünk 1996 óta foglalkozik földmunkával és épületbontással. Kisebb munkákat is vállalunk, pl. családi ház bontása, pince és alap kiásás. Fő tevékenységi helyünk Budapest és környéke, de nagyobb munkákat vidéken is végzünk. - Konténeres sittszállítás - Homok, sóder, termőföldszállítás - Épületbontás, tereprendezés - Gépi földmunkák, alapkiemelések - Építőanyagok szállítása

Bácsi Konténer - [konténer szállítás - gépi földmunka]

Bácsi Konténer - [konténer szállítás - gépi földmunka]

Bemutatkozás Konténer szállítással, szóródóanyag szállítással és gépi földmunkával foglalkozunk. Három konténer szállító gépjárművel, egy bobcat munkagéppel és több mint száz konténerrel. A Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség engedélyével rendelkezünk, az elszállított hulladékról vagy sittről befogadó nyilatkozatot tudunk biztosítani.

Buda-teher

Buda-teher

A Budateher, fővárosunk egyik legismertebb szállítási vállalkozása, immár bő negyedszázados múltra tekint vissza. A 80-as években Budapest belső szállítási piacát öt jelentősebb cég uralta (Fősped, Cityteher, Boy-szolgálat, Budateher, Volán Tefu), ezek némelyike állami vállalatként funkcionált, a többiek kisiparosokat tömörítő Gmk-ként működtek. A Budateher Gmk a személyszállítási piacon szintén meghatározó Budataxival hallgatólagos és "laza" marketing-orientált összefonódásban tevékenykedett. Ez az együttműködés a cégfeliratok stilisztikai egységességében, közös irodaépületben és a másik illetékességi körébe tartozó munkák átadásában merült ki.

Budapest konténer

Budapest konténer

Üdvözöljük a Budapest Konténer oldalán! Konténeres sittszállítás, konténer rendelés - sitt, építési és bontási törmelék, lom szállítás Budapest valamennyi kerületében és vonzáskörzetében - gyorsan, olcsón, megbízhatóan!

Faragó és fia

Faragó és fia

Cégünk az ország egész területén, mérsékelt árakon vállalja csapadék- és szennyvízcsatorna vezetékeinek és műtárgyainak az alkalmi tisztítását vagy rendszeres karbantartását, amellyel megelőzhető az üzemzavarok, dugulások kialakulása. Csatornatisztítással, dugulás elhárítással foglalkozó autóink munkanapokon 6-18 óra között állnak megrendelőink rendelkezésére. Munkatársaink...

földmunka,gépi földmunka,konténeres sitt szállítás

földmunka,gépi földmunka,konténeres sitt szállítás

földmunka,gépi földmunka, beton törés árokásás alapkiemelése ház bontás terprendezés fa ültetés konténeres sitt szállítás komatsu wb 97 r és Bobcat-tel Budapest és vonzáskörében magán megrendelők és cégek részére egyaránt internetes rendelés esetén a bobcat munkagépeink árából kedvezményt biztosítunk. munkaidőben: 06 (26) 349-031 .

Fuvarpeti szállítás

Fuvarpeti szállítás

Belföldi fuvarozás 20 m3 bútorszállító és önrakodós autókkal! Bútorszállítás 20 m3 önrakodós autókkal.15 éves tapasztalat referenciákkal! Anyagbeszerzés, raklapos áruszállítás, címlistás kiszállítás Építőanyag, vasanyag, faanyag házhozszállítása és terítése. Lakossági költöztetés és rakodás. 15 éves tapasztalat referenciákkal!

Havanna Kft

Havanna Kft

Cégünk 1987-ben alakult. Az induló családi vállalkozás mára egy középvállalkozássá fejlődött, amely 45 saját gépkocsit üzemeltet. A gépkocsipark szervizelése, karbantartása, tárolása saját telephelyünkön történik. Minden gépkocsivezető mobiltelefonnal rendelkezik, így folyamatos a kapcsolat az irodával. Vállalkozásunk széleskörű alvállalkozói rendszert épített ki, létszámunk meghaladja a 100 főt. Irodai dolgozóink szakmai felkészültsége magas szintű, irodáink műszaki felszereltsége korszerű. Hosszú távú beruházásaink célja a jó minőségű szolgáltatás fenntartása. Tevékenységi körünk az évek során kibővült a fuvarozás számos szakágára, ezek közül néhány: * sittszállítás, * költöztetés, * tehergépkocsik szervizelése és karbantartása, * gépszállítások megszervezése és lebonyolítása.

Ifjusági teher

Ifjusági teher

Szolgáltatásaink Konténeres sittszállítás A különböző építkezéseknél, beruházásoknál, lakásfelújításoknál keletkezett törmelék, sitt, lom, hulladék, vagy a vállalkozások üzemvitelénél keletkezett egyéb hulladék elszállítását is vállaljuk különböző méretű konténerekkel (4-, 5-, 6-, 7-, 8 -ig). A konténerek kihelyezésének időtartama 72 óra. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseiket, és megrendelésüket személyesen, vagy telefonszámainkon 2-300-300, 2-301-301 várjuk hétfőtől - szombatig.

Hirdetés
Konténer bérlés

Konténer bérlés

Konténer rendelés és konténer bérlés Budapest és környékén a létező legjobb árakon. Építési és bontási törmelék elszállítása, háztartási hulladék konténerben való elszállítása és lomtalanítás gyorsan precízen. Gépi és kézi rakodás illetve Bobcat bérlése a konténerek gyors és költséghatékony rakodásához. Szállítunk veszélyes hulladékot is! A mini rakodóval történő konténer megrakás, 10x gyorsabb, mint a kézi rakodás, így ha a környezet megengedi mindenképpen célszerű bevetni a Bobcatet vagy egyéb rakodót kisgépet. Az univerzális kotró-rakodó gépek nemcsak a konténerek megrakásához alkalmasak, de tereprendezési, bontási munkálatok során is bevethetők. Kérjen tanácsot szakértőinktől!

Konténer rendelés

Konténer rendelés

Konténeres Sitt- lom, termőföld szállítás Budapest területén kedvező áron!

Konténer rendelés - Centrum Konténer

Konténer rendelés - Centrum Konténer

Konténer rendelés, sittszállítás Budapest! Ha konténer, akkor Gyarmax Teher Kft.! A Gyarmax Teher Kft. Budapesten és közvetlen környékén tud versenyképes árakon, és színvonalon szolgáltatni. Cégünk kőbányai (Bp. X.ker.) telephellyel rendelkezik, és az összes Budapest és környéki lerakóteleppel kapcsolatban áll. Teherfuvarozói és hulladékszállítási engedéllyel természetesen egyaránt rendelkezünk, így mindennemű konténer rendeléssel (kivéve veszélyes hulladék) állunk a rendelkezésükre, tehát sitt, lom, építési törmelékek, zöld hulladékok, kommunális és ipari hulladékok, irodai hulladékok, vegyes hulladékok, föld, beton, kövek, bontott tégla, sóder, homok, termőföld (10 fajta), murva, stb., és egyéb szóródó áruk rendelésében is.

Konténer rendelés és lomtalanítás Budapesti címeken

Konténer rendelés és lomtalanítás Budapesti címeken

A Frigisped Kft. Budapest területén és a környék településein szállít házhoz konténereket rendelés után 1-3 órával. Mindig ügyelünk a szabad kapacitás meglétére, hogy egyetlen konténer rendelést se kelljen visszautasítanunk. Válalunk még Budapesti lomtalanítást is, költöztetést, és konténeres sittszállítást is.

Konténer szállítás

Konténer szállítás

Konténeres szállítás Budapesten. Sittszállítás, konténer rendelés. Új lenyitható hátfalú konténereink, megkönnyítik a hulladék rakodását, ezzel jelentős fizikai munka takarítható meg, és nem utolsó sorban gyorsabb, kényelmesebb rakodást biztosít. Fő profilunk: építési törmelék, zsákos sitt, zöld hulladék elszállítása. Veszélyes hulladékot nem áll módunkban elvinni. Továbbá vállaljuk építőanyagok konténeres szállítását, homok, sóder, kavics, termőföld. Az építőanyagok szállítása mindig tiszta konténerben történik. Rendeljen tőlünk konténert.

Konténeres hulladék el szállítás

Konténeres hulladék el szállítás

Meggyűlik a baja a sok szeméttel? nem tudja hová pakolja ,csak teszi innen oda? vagy épp ház felújításba kezdett és azon aggódik vajon, hogyan tünteti majd el a rengeteg sittet, ha véget ért a munka? Hívjon minket, mi mindent megoldunk! Többféle méretű konténereink közül választhat 4m3- 10m3-ig.Ha esetleg honlapunkon nem találja az önnek megfelelő opciót hívja a honlapon feltüntetett számot és egyéni ár ajánlatot adunk önnek az elvégzendő munkát alapul véve. Keressen minket, hogy szemete hamar eltűnjön!

Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón

Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón

Építési és bontási törmelék elszállítása (konténeres szállítás) Legyen szó akár bontásból származó nagy mennyiségű törmelékről, akár az építkezéseken felhalmozódó építőipari göngyölegről és építési hulladékról, a szállítást minden esetben kedvező feltételekkel, a határidők maximális betartásával vállalom. Ha pedig folyamatos szállításra van szüksége a teljes építkezés alatt, akkor van egy jó ajánlatom! A részletekért hívjon a 06/20 414-0720-as számon! Köbméteres építőanyag szállítása (konténeres szállítás) Homok, sóder murva vagy föld, teljesen mindegy. Bármelyiket is kell szállítani, rám mindig számíthat. Lomtalanítási és vegyeshulladék elszállítása (konténeres szállítás) Háztartások vagy közületek lomtalanításánál, költözésnél vagy a pince vagy padlás kirámolásánál egyaránt számíthat rám rendkívül fontos a gyors, diszkrét szállítás. Kerti és zöldhulladék elszállítása (konténeres szállítás) A legszebb kertet is elrontja a sarokba gereblyézett zöldhulladék. Lombhullásnál, metsszésnél gondoljon rám időben, és rendeljen konténert a felesleges zöldhulladék elszállítására. Konténeres szállítás rakodással

Konténeres szállítás Budapesten

Konténeres szállítás Budapesten

Cégünk hulladékszállítással már több, mint 20 éve foglalkozik. Sofőreink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, autóinkkal megbízhatóan, gyorsan, és pontosan végezzük a munkánkat. Öt féle konténert rendelhet tőlünk, ezek méretükben illetve egyéb jellemzőikben különböznek. 4, 5, 7, 8 köbméteres nyitott, melyből a 7-es és a 8-as lenyitható hátuljú, valamint 4 köbméteres zárt konténert tudunk szállítani. Homokot, földet, töltőföldet, sódert, murvát, kavicsot, kulé kavicsot szállítunk házhoz kisebb és nagyobb mennyiségben, valamint többféle szemcseméretben.

Tuti menü