Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teherfuvarozás, szállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Teherfuvarozás - Zsiráf [9. oldal]
részletek »

Teherfuvarozás, szállítás képes leírás: Teherfuvarozás - Zsiráf [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 152 db
Teherfuvarozás kedvező áron

Teherfuvarozás kedvező áron

Nem tudsz választani a fuvarozó cégek közül? Nálunk csökkentett fuvarozás árak és egyedülálló szolgáltatások várnak - nem érnek meglepetések! Keresd fel fuvarszervező csapatunkat online vagy telefonon és kérj ingyenes ajánlatot belföldi fuvarozásra! Intézd a csomagszállítást, és a teherfuvarozást is könnyen és gyorsan! Bízd ránk a bútorok, kisebb küldemények belföldi szállítását, sőt komplett irodák költöztetését is - eseti és folyamatos megbízásokat is vállalunk! Az áruszállítás itt kezdődik - vágj bele most!

Tehertaxi Budapesten

Tehertaxi Budapesten

Rutinos és tapasztalt cégünk több éves tapasztalattal vállal Budapest területén tehertaxit,lomtalanítást,és az Unióban költöztetést,áruszállítást.Kollégáink jól képzett rakodók,fizikálisan erős szakemberek.Autóink megbízhatóak és tiszták,a munkához megfelelő felszereléssel ellátva.Igény szerint komplett be és kicsomagolást is vállalunk,természetesen a dobozokat és a bútorokat védő fóliákat biztosítjuk.Pontos és megbízható profi céget keres,akkor hívjon minket bizalommal a hét minden napján várjuk hívását.

termőföld, sóder, homok, kavics, murva szállítás fuvarozás Budapesten

termőföld, sóder, homok, kavics, murva szállítás fuvarozás Budapesten

Cégünk több mint tíz éve foglalkozik termőföld, sóder, homok, kavics és egyéb kertészeti és építési ömlesztett alapanyagok beszerzésével, szállításával fuvarozásával. Elsősorban Budapesten és közvetlen környékén. Egyszerre maximum öt köbméter árut tudunk szállítani, így számítunk a lakosság megrendeléseire is. A megrendelhető anyagokról, anyagárakról, fuvar és szállítási díjakról a honlapon tájékozódhat.

Tétény teher

Tétény teher

1994 februárban alapítottuk meg a Tétény Teher betéti társaságot. 25 db 1- től 24 tonnáig teherautókkal és 12 szakképzett bútorszállító rakodóval. A szállító járművek a tevékenységnek megfelelően vannak felépítve, berendezve és felszereléssel ellátva. Rakodóink tisztán, ápoltan jelentkeznek munkavégzésre.

Tibor Trans Győr

Tibor Trans Győr

Nemzetközi és belföldi árufuvarozás, szállítmányozás. Árufuvarozással foglalkozunk korszerű Euro4-5 járműveinkkel Európa minden országába vállalunk árufuvarozást. Cégünk a nemzetközi árufuvarozásra vonatkozó nemzetközi egyezmények és a hazai jogszabályok alapján dolgozik.

TimoCom fuvarbörze

TimoCom fuvarbörze

A fuvarbörzén naponta 300.000 nemzetközi fuvar- és raktérajánlatot tesz közzé 85.000 felhasználó egész Európából és ez a tendencia csak növekszik. Az Ön előnyei: - Segít a költséges üresjáratok elkerülésében - Naponta 300.000 nemzetközi fuvar- és raktérajánlat - Nagyfokú biztonság a TimoCom Secure biztonsági csomagnak köszönhetően - Kedvező, havi átalánydíj Ipari vagy kereskedelmi árukibocsátóként vagy szállítmányozóként, online tenderenként akár 30.000 ellenőrzött európai szállítási szolgáltatót is elérhet. Az Ön előnye: - Hasznos eszköz a piaci árak megállapítására - 30.000 szolgáltató elérése egyetlen tenderrel - A hosszú távú szállítási szerződések adta tervezési biztonság - Költségcsökkentés tenderkiírások segítségével

Török teher Budapest

Török teher Budapest

CÉGINFO Költöztetés,lomtalanítás, áruszállítás 1-13 tonnáig Budapest és Magyarország egész területén a hét minden napján. Cégünk (vállalkozásunk) 1999 óta működik, telephelye Budapesten a XV. kerületben van. Vezető: Török Sándor egyéni vállalkozó, közúti árufuvarozó. Amennyiben szükség van a Török-Teher munkájára, úgy kérjük telefonáljon, faxoljon vagy írjon e-mail-t részünkre. VÁRJUK MEGRENDELÉSÜKET!

TrézsiKft.

TrézsiKft.

A Trézsi Kft. sok éves tapasztalattal rendelkezik a költöztetés terén. Célunk, hogy minden kedves ügyfelünk igényének teljes mértékben eleget tegyünk. Legfőbb jellemzőink a gyorsaság a precizitás és a biztonság. A költöztetés során biztosítjuk a szükséges dobozokat és csomagolóanyagokat, így a megrendelőnek nem kell vesződnie ezek beszerzésével sem. Állandó munkatársaink száma: 6-8fő de nagyobb munkák esetén, akár 20-25fővel is rendelkezésre tudunk állni. Teherautóink rakterét speciálisan alakítottuk ki, hogy a szállított bútorok, zongorák stb. tárgyak maximális biztonságban legyenek. 10millió forintos rakománybiztosítással és 3.személy okozta kár esetére vonatkozó felelősség biztosítással rendelkezünk, így a megrendelőink mindig biztonságban tudhatják értékeiket. Bízza költöztetési ügyeit profikra! Bízza a Trézsi Kft-re!

Túlsúlyos tárgyak fuvarozása

Túlsúlyos tárgyak fuvarozása

Fuvarozási problémáira mi megoldást jelentünk, legyen az páncélszekrény vagy zongora nem lehet akadály a szállítása. Csapatunk mindenre felkészült, autóink tiszták és megbízhatóak. Raklapos fuvarozás esetén is állunk rendelkezésére, emelőhátfalas kocsival, platós-ponyvással. Hangszerek fuvarozása sem akadály, kérjen ajánlatot az oldalunkon keresztül, vagy használja a visszahívást kérő sablont, és kollégánk a lehető legrövidebb idő alatt keresni fogja. Várjuk hívását a hét bármelyik napján, és adunk egy jó ajánlatot.

Hirdetés
Vig-Pack - Költöztetés

Vig-Pack - Költöztetés

Cégünk, a budapesti székhelyű Vig-Pack Teher több, mint egy évtizedes tapasztalattal foglalkozik költöztetéssel, szállítással, lomtalanítással és takarítással, kedvező árakon, gyorsan, magas színvonalon, garanciálisan s akár éjjel-nappali munkavégzéssel. Költözése alkalmával mi nagy odafigyeléssel szállítjuk el lapraszerelt vagy értékes antik darabjait is. Az átalakításkor keletkezett sittet, lomokat mi elszállítjuk, a környezetünk megóvása, tisztán tartása érdekében. A megrendelő kérése esetén a költöztetést csomagolással és bútorszereléssel is lehet kérni.

Vonnák Trans Nagykáta

Vonnák Trans Nagykáta

Cégismertető A Vonnák Trans Szállítmányozási és Kereskedelmi Kft 1992-ben, magánvállalkozásból jött létre. Az akkor négyautós vállalkozás mára egy több mint 20 autót folyamatosan foglalkoztató, a nemzetközi szállítmányozásban is sikeresen tevékenykedő vállalattá nőtte ki magát. Belföldi és külföldi szállítmányozás Legyen szó belföldi vagy nemzetközi közúti fuvarozásról, szállítmányozásról vagy fuvarszervezésről, cégünk több mint 15 éves szakmai múltja és innovatív elkötelezettségünk együtt biztosítják ügyfeleink elégedettségét. Többéves szakmai tapasztalatunk, fuvarkapacitásunk és kapcsolataink nyújtanak garanciát arra, hogy valóban a megoldást tudjuk nyújtani partnereinknek.

Vörös és társa Sárvár

Vörös és társa Sárvár

Üdvözli Önt a Vörös és Társa Kft. Valamennyi munkatársunk megtisztelőnek tekinti látogatását honlapunkon! Cégünk a 90-es évek elején alakult egyéni vállalkozásból korlátolt felelosségű társasággá, mely fő törekvése a hosszú távú kapcsolatok kialakítása, a megbízható partneri viszonyok ápolása. A 2007 év nagy jelentősséggel bír cégünk életében. Ekkor készült el új beruházásunk, amely magába foglalja az eladóteret és bemutatótermet, tárgyalókat, oktatási és továbbképzési célokra alkamas előadót, ingyenes internet "sarkot", valamint 600 m2 alapterületű 4 szintes raktárt. Bizunk benne, hogy a kor igényeit figyelembe véve, vevőink igényeit még magasabban színvonalon tudjuk kiszolgálni ezzel a beruházással.

Vörös transzport - belföldi fuvarozás, nemzetközi fuvarozás

Vörös transzport - belföldi fuvarozás, nemzetközi fuvarozás

Gépkocsivezetők egységesen ADR vizsgával rendelkeznek. Járművezetőink több éves gyakorlattal és nagy megbízhatósággal látják el feladatukat. Minden autó üzemanyagkártyával és mobiltelefonnal van ellátva az esetleges többnapos munka zökkenőmentes elvégzése érdekében. A járművek műholdkövető rendszerének kialakítása folyamatban van. Amennyiben lehetséges a megrendeléseket saját gépparkkal oldjuk meg, csak igény szerint alkalmazunk alvállalkozókat 10 millió Ft-ig terjedő fuvarozási,- 100 ezer USD CMR valamint külön környezet szennyezési felelősségi biztosítással rendelkezünk. Örömmel töltene el bennünket, ha Önt is a megrendelőink közt tudhatnánk. Főbb szolgáltatásaink: belföldi fuvarozás, nemzetközi fuvarozás, belföldi szállítmányozás, nemzetközi szállítmányozás, közúti fuvarozás, ADR szállítmányozás, ADR fuvarozás. További szolgáltatásunk például a raktározás, fuvarszervezés, műszaki mentés, hűtött áru fuvarozás, járműtárolás.

Zala Depo Kft Zalaegerszeg

Zala Depo Kft Zalaegerszeg

Hulladékgazdálkodás, hulladék szállítás, szelektív hulladék. Társaságunk rendelkezik olyan hulladékgyűjtő edényzetekkel, melyeket hulladékszállítás céljából bérbe adhat mint lakossági, mint üzleti partnereinek. Ezek az edényzetek különböző méretűek. (50-4200 literig) Ezen kívül egyedi megrendelések esetén (pl. építkezés) rendelkezésre tudunk bocsátani 3, 4, 5, 7, 10, 12, 14, 30 m3-es nyitott konténereket, melyeket a konténerszállító autóink szállítanak a megadott címekre.

Zöldhulladék fuvarozás

Zöldhulladék fuvarozás

Mindenféle kerti hulladék, amely biológiai úton lebomlik illetve egyéb anyagok (föld, kavics, trágya, faház, járólapok, stb.), melyekre egy kertben szükség lehet rakodása, elszállítása Budapesten és környékén, kedvező árakkal. 15 éves növényi hulladékszállítási tapasztalattal rendelkezünk.Vállaljuk továbbá bármilyen, a kert gondozásával kapcsolatos munka elvégzését, sok éves tapasztalattal rendelkező kertész szaktudással.

Zsiráf Autómentő - autószállítás

Zsiráf Autómentő - autószállítás

Ha Ön rendszeresen vezet, akkor talán már Önnel is előfordult, hogy gépjárműve menet közben egyszer csak leállt. Ez talán az egyik legidegesítőbb dolog, ami egy sofőrrel történhet. Mi a teendő ilyenkor? Ne a barátokat, rokonokat vagy szerelőnket hívogassuk hogy segítsenek, mert azzal nem leszünk előrébb. E helyett inkább kérjünk segítséget egy hivatásos autómentőtől. Cégünk a Zsiráf Autómentő már közel 20 éve áll a bajbajutott sofőrök szolgálatára, bárhol is érje őket a baj az országban. Mivel nem csak autómentéssel foglalkozunk, hanem autószállítással is, ezért akkor is bátran hívhat ha autójának semmi baja, csupán el szeretné juttatni azt A pontból B-be. Trélereink terhelhetőségének köszönhetően akár kisteherautók szállítását is vállaljuk és az sem gond ha az úticél külföld, hiszen nemzetközi szállítást is vállalunk.

Tuti menü