Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teherfuvarozás, szállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szállítás - Vörös [8. oldal]
részletek »

Teherfuvarozás, szállítás képes leírás: Szállítás - Vörös [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 140 db
Szállítás-Fuvarozás,Költöztetés

Szállítás-Fuvarozás,Költöztetés

Árúszállítás,költöztetés,tehertaxi.Válla lunk Belföldön,Külföldön Áruterítést,Árufuvarozást !! Garanciával,Gyorsan,Pontosan,Szakszerűen ,Határidőre is! 4 x 2.10 x 2.20 PlatóMéret 3.5t-Ig.. Lehetőség van Ajánlat kérésre,és Megeggyezés szerinti FIX Tarifa, vagy Kilóméter Díjas Tarifa szerinti Fuvarozásra. Rakodás,Pakolás,Csomagolás Igény Szerint ! Non-Stop 0-24 A Nap Bármely Órájában Bárhová!Munkaszüneti Napokon is .Tehertaxi Válaljuk Budapesten és Országosan Bármilyen teherfuvar lebonyolítását.. Akár hívástól számított 1-2 órán belül Non-Stop !

Szi-szi Trans Bt

Szi-szi Trans Bt

Szi-Szi Trans Bt. - konténeres sittszállítás, fuvarozás Üdvözöljük a Szi-Szi Trans Bt. honlapján! Cégünk tevékenységi köre: - konténeres szállítás , sittszállítás - költöztetés - árufuvarozás - lomtalanítás, hulladék szállítás - személyszállítás

Szibéria Trans Kisvárda

Szibéria Trans Kisvárda

Kép Cégünket Nagy László alapító, cégtulajdonos hozta létre 1989-ben ekkor mint egyéni fuvarozó, 1997-óta pedig mint hivatalosan bejegyzett NL - Szibéria-Trans Egyéni Cég tagja a Kereskedelmi és Ipari Kamarának. A Szibéria Trans fő profilja a belföldre és Európa területére történő szállításon túl a volt FÁK országokba és a közel-keletre történő áruszállítás, melynek terén több mint másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Sikereinket igazolja partnereink hosszú listája, illetve az a tény, hogy a TIR Biztosító Egyesületnél kötött árukár biztosításunk igénybevételére működésünk alatt még nem volt példa.

Takarmány szállítás Balmazújváros

Takarmány szállítás Balmazújváros

A vállalat 1993-óta foglalkozik takarmányszállítással. Először egyéni vállalkozásként, 1996-tól Betéti Társaság és 2004 óta, mint Balmaz-Fluid Kft folytatja tevékenységét. Fuvarozási tevékenységünk az egész ország területére kiterjed. 2006 óta nemzetközi fuvarozást is vállalunk. Cégünk telephelye (Hajdú-Bihar megyében) Balmazújváros, Hortobágyi u.24sz alatt található.

Teherfuvarozás

Teherfuvarozás

A költözés számottevő nyugtalanító hercehurcával jár. Pakolás közben ügyelni kell a lakás és a berendezések, bútorok épségére egyaránt. Keskeny helyeken, lépcsőkön kifejezetten bajt okoz a grandiózus bútorok szállítása. Az optimális csomagolás, a biztos rögzítés és a alkalmas méretű teherautó létfontosságú kellék. Az olcsokoltoztetes1.hu csapata megfelelő rakodókkal, felszereléssel, teherautókkal és körültekintéssel garantálja, hogy a költöztetés során sem a bútorokban, sem a lakásban nem keletkezik kár. Barátságos árak és áttekinthető számlázás nem tartalmaz rejtett költséget. Megszabadul a költözéssel járó aggodalmaktól.

Hirdetés
Teherfuvarozás és konténer szállítás

Teherfuvarozás és konténer szállítás

Akik építkeznek, illetve építőipari cégek, rendszeresen veszik igénybe szolgáltatásunkat, hiszen két önrakodós teherautóval is rendelkezünk, melyek saját darujuknak köszönhetően könnyedén képesek le és felrakodni az építőanyagokat. Kiváltva a rakodás során a külső segítség szükségességét a megrendelő nem csak pénzt, hanem időt is spórolhat. Ennek köszönhetően a szállítás többé nem lesz probléma, ha a Vincze Fuvarra bízza terhét.

Tehertaxi Budapesten

Tehertaxi Budapesten

Rutinos és tapasztalt cégünk több éves tapasztalattal vállal Budapest területén tehertaxit,lomtalanítást,és az Unióban költöztetést,áruszállítást.Kollégáink jól képzett rakodók,fizikálisan erős szakemberek.Autóink megbízhatóak és tiszták,a munkához megfelelő felszereléssel ellátva.Igény szerint komplett be és kicsomagolást is vállalunk,természetesen a dobozokat és a bútorokat védő fóliákat biztosítjuk.Pontos és megbízható profi céget keres,akkor hívjon minket bizalommal a hét minden napján várjuk hívását.

termőföld, sóder, homok, kavics, murva szállítás fuvarozás Budapesten

termőföld, sóder, homok, kavics, murva szállítás fuvarozás Budapesten

Cégünk több mint tíz éve foglalkozik termőföld, sóder, homok, kavics és egyéb kertészeti és építési ömlesztett alapanyagok beszerzésével, szállításával fuvarozásával. Elsősorban Budapesten és közvetlen környékén. Egyszerre maximum öt köbméter árut tudunk szállítani, így számítunk a lakosság megrendeléseire is. A megrendelhető anyagokról, anyagárakról, fuvar és szállítási díjakról a honlapon tájékozódhat.

Tétény teher

Tétény teher

1994 februárban alapítottuk meg a Tétény Teher betéti társaságot. 25 db 1- től 24 tonnáig teherautókkal és 12 szakképzett bútorszállító rakodóval. A szállító járművek a tevékenységnek megfelelően vannak felépítve, berendezve és felszereléssel ellátva. Rakodóink tisztán, ápoltan jelentkeznek munkavégzésre.

Hirdetés
Tibor Trans Győr

Tibor Trans Győr

Nemzetközi és belföldi árufuvarozás, szállítmányozás. Árufuvarozással foglalkozunk korszerű Euro4-5 járműveinkkel Európa minden országába vállalunk árufuvarozást. Cégünk a nemzetközi árufuvarozásra vonatkozó nemzetközi egyezmények és a hazai jogszabályok alapján dolgozik.

TimoCom fuvarbörze

TimoCom fuvarbörze

A fuvarbörzén naponta 300.000 nemzetközi fuvar- és raktérajánlatot tesz közzé 85.000 felhasználó egész Európából és ez a tendencia csak növekszik. Az Ön előnyei: - Segít a költséges üresjáratok elkerülésében - Naponta 300.000 nemzetközi fuvar- és raktérajánlat - Nagyfokú biztonság a TimoCom Secure biztonsági csomagnak köszönhetően - Kedvező, havi átalánydíj Ipari vagy kereskedelmi árukibocsátóként vagy szállítmányozóként, online tenderenként akár 30.000 ellenőrzött európai szállítási szolgáltatót is elérhet. Az Ön előnye: - Hasznos eszköz a piaci árak megállapítására - 30.000 szolgáltató elérése egyetlen tenderrel - A hosszú távú szállítási szerződések adta tervezési biztonság - Költségcsökkentés tenderkiírások segítségével

Török teher Budapest

Török teher Budapest

CÉGINFO Költöztetés,lomtalanítás, áruszállítás 1-13 tonnáig Budapest és Magyarország egész területén a hét minden napján. Cégünk (vállalkozásunk) 1999 óta működik, telephelye Budapesten a XV. kerületben van. Vezető: Török Sándor egyéni vállalkozó, közúti árufuvarozó. Amennyiben szükség van a Török-Teher munkájára, úgy kérjük telefonáljon, faxoljon vagy írjon e-mail-t részünkre. VÁRJUK MEGRENDELÉSÜKET!

TrézsiKft.

TrézsiKft.

A Trézsi Kft. sok éves tapasztalattal rendelkezik a költöztetés terén. Célunk, hogy minden kedves ügyfelünk igényének teljes mértékben eleget tegyünk. Legfőbb jellemzőink a gyorsaság a precizitás és a biztonság. A költöztetés során biztosítjuk a szükséges dobozokat és csomagolóanyagokat, így a megrendelőnek nem kell vesződnie ezek beszerzésével sem. Állandó munkatársaink száma: 6-8fő de nagyobb munkák esetén, akár 20-25fővel is rendelkezésre tudunk állni. Teherautóink rakterét speciálisan alakítottuk ki, hogy a szállított bútorok, zongorák stb. tárgyak maximális biztonságban legyenek. 10millió forintos rakománybiztosítással és 3.személy okozta kár esetére vonatkozó felelősség biztosítással rendelkezünk, így a megrendelőink mindig biztonságban tudhatják értékeiket. Bízza költöztetési ügyeit profikra! Bízza a Trézsi Kft-re!

Túlsúlyos tárgyak fuvarozása

Túlsúlyos tárgyak fuvarozása

Fuvarozási problémáira mi megoldást jelentünk, legyen az páncélszekrény vagy zongora nem lehet akadály a szállítása. Csapatunk mindenre felkészült, autóink tiszták és megbízhatóak. Raklapos fuvarozás esetén is állunk rendelkezésére, emelőhátfalas kocsival, platós-ponyvással. Hangszerek fuvarozása sem akadály, kérjen ajánlatot az oldalunkon keresztül, vagy használja a visszahívást kérő sablont, és kollégánk a lehető legrövidebb idő alatt keresni fogja. Várjuk hívását a hét bármelyik napján, és adunk egy jó ajánlatot.

Vonnák Trans Nagykáta

Vonnák Trans Nagykáta

Cégismertető A Vonnák Trans Szállítmányozási és Kereskedelmi Kft 1992-ben, magánvállalkozásból jött létre. Az akkor négyautós vállalkozás mára egy több mint 20 autót folyamatosan foglalkoztató, a nemzetközi szállítmányozásban is sikeresen tevékenykedő vállalattá nőtte ki magát. Belföldi és külföldi szállítmányozás Legyen szó belföldi vagy nemzetközi közúti fuvarozásról, szállítmányozásról vagy fuvarszervezésről, cégünk több mint 15 éves szakmai múltja és innovatív elkötelezettségünk együtt biztosítják ügyfeleink elégedettségét. Többéves szakmai tapasztalatunk, fuvarkapacitásunk és kapcsolataink nyújtanak garanciát arra, hogy valóban a megoldást tudjuk nyújtani partnereinknek.

Vörös és társa Sárvár

Vörös és társa Sárvár

Üdvözli Önt a Vörös és Társa Kft. Valamennyi munkatársunk megtisztelőnek tekinti látogatását honlapunkon! Cégünk a 90-es évek elején alakult egyéni vállalkozásból korlátolt felelosségű társasággá, mely fő törekvése a hosszú távú kapcsolatok kialakítása, a megbízható partneri viszonyok ápolása. A 2007 év nagy jelentősséggel bír cégünk életében. Ekkor készült el új beruházásunk, amely magába foglalja az eladóteret és bemutatótermet, tárgyalókat, oktatási és továbbképzési célokra alkamas előadót, ingyenes internet "sarkot", valamint 600 m2 alapterületű 4 szintes raktárt. Bizunk benne, hogy a kor igényeit figyelembe véve, vevőink igényeit még magasabban színvonalon tudjuk kiszolgálni ezzel a beruházással.

Vörös transzport - belföldi fuvarozás, nemzetközi fuvarozás

Vörös transzport - belföldi fuvarozás, nemzetközi fuvarozás

Gépkocsivezetők egységesen ADR vizsgával rendelkeznek. Járművezetőink több éves gyakorlattal és nagy megbízhatósággal látják el feladatukat. Minden autó üzemanyagkártyával és mobiltelefonnal van ellátva az esetleges többnapos munka zökkenőmentes elvégzése érdekében. A járművek műholdkövető rendszerének kialakítása folyamatban van. Amennyiben lehetséges a megrendeléseket saját gépparkkal oldjuk meg, csak igény szerint alkalmazunk alvállalkozókat 10 millió Ft-ig terjedő fuvarozási,- 100 ezer USD CMR valamint külön környezet szennyezési felelősségi biztosítással rendelkezünk. Örömmel töltene el bennünket, ha Önt is a megrendelőink közt tudhatnánk. Főbb szolgáltatásaink: belföldi fuvarozás, nemzetközi fuvarozás, belföldi szállítmányozás, nemzetközi szállítmányozás, közúti fuvarozás, ADR szállítmányozás, ADR fuvarozás. További szolgáltatásunk például a raktározás, fuvarszervezés, műszaki mentés, hűtött áru fuvarozás, járműtárolás.

Tuti menü