Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teherfuvarozás, szállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Pannonfuvar2000 - Teherfuvarozás [8. oldal]
részletek »

Teherfuvarozás, szállítás képes leírás: Pannonfuvar2000 - Teherfuvarozás [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 152 db
Pannonfuvar2000 Kft.

Pannonfuvar2000 Kft.

Korszerű billenőplatós teherautóinkkal leginkább a Balaton környékén illetve a Dunántúlon szóródó építőanyag szállítást vállalunk. Az igényeknek megfelelően 7 tonnás billenős teherautótól egészen a 40 tonnás szerelvényig rendelkezünk szállítójárművel. Telephelyünk tüzép jelleggel működik, ahol mindennemű szóródó építőanyagot megtalál. Nagy tapasztalattal rendelkezünk gépi épületbontás terén is, többemeletes családi házak, illetve egyéb épületek gazdagítják referenciánkat. A Környezetvédelmi Hatóság szabályozásának megfelelően kialakított inert hulladéklerakó beton, tégla, cserép, kerámia, bitumin, föld, kövek átvételére

Pappino Bt Dunavarsány

Pappino Bt Dunavarsány

Cégünkről PDF Nyomtatás Email Tisztelt leendő Partnerem! Most itt csupa olyasmit kellene írnom, hogy a Pappínó Bt azért alakult, hogy egy minden igényt, kielégítő szolgáltatást nyújtson partnerei számára, hogy ez egy ügyfélbarát vállalkozás, hogy az Önök igényeinek megfelelően tevékenykedjen bla, bla, bla... Ez nálam, természetes. De szerintem, másoknál is. Hiszen, manapság, ha egy vállalkozás nem minden igényt kielégítő hamar lehúzhatja a rolót. Persze, hogy ügyfélbarát vagyok, hisz az ügyfeleimből élek...! Ezek leírását, fölöslegesnek érzem, ezért nem is fárasztom tovább Önöket a sablon bemutatkozással.

Pityu teherfuvar

Pityu teherfuvar

23 ill. 40éve a szakmában,sok referenciával minőségi kivitelezés garanciával. -fuvarozás -költöztetés -festés,tapétázás,mázolás,burkolás -ár uszállítás -rakodás Az árlista megtalálható a weboldalon.Jelentkezni a weboldalon feltüntetett telefonszámon illetve az email címen lehet!!!

profi költöztetés

profi költöztetés

Honlapunkon megtalálhatja azokat a legfontosabb információkat, melyek jól jöhetnek költözéskor. A legfontosabb teendőkről, többek között az előkészületekkel kapcsolatban is tájékozódhat. A fuvarozási megbízás szabályairól is elsődlegesek ilyenkor. Ha a legjobb és legmegbízhatóbb költöztető céget és lehetőségeket keresi, nézzen körül oldalunkon, ahol megtalálja mindezt egy helyen! Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk a szakértelem a megbízhatósággal találkozik. A fuvarozásra számos lehetőséget ajánlunk, és a legjobb megoldásokat ajánljuk az elvárásokat maximálisan figyelembe véve.

Profi költöztetés belföldön és külföldön

Profi költöztetés belföldön és külföldön

Iroda és lakás költöztetés, Budapesten a Herkules Trans segítségével. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező költöztetőket foglalkoztatnak. Költöztetés során, maximális odafigyeléssel kezelik, ügyfeleik ingóságait. A költöztetés menete gyorsan és precízen zajlik minden alkalommal. A bútorszállításon kívül vállalják zongorák és egyéb súlyosabb hangszerek elszállítását is, sérülésmentesen, belföldre és külföldre egyaránt. Telephelyük Érden, az Árvalányhaj utcában található meg, kényelmesen megközelíthető helyen.

RévaSped Szigetszentmiklós

RévaSped Szigetszentmiklós

Szakmai tudásunk és rugalmasságunk a záloga annak, hogy megrendelőink elégedettek a szolgáltatásainkkal. Tevékenységi körünkbe tartozik: Közúti teherszállítás, rakománykezelés, tárolás, raktározás, egyéb szárazföldi szállítást segítő tevékenység, szállítmányozás, gépkocsi kölcsönzés, egyéb szárazföldi járműkölcsönzés.

Rotácio Kft Göd

Rotácio Kft Göd

Cégbemutató A rendszerváltást követően a Rotáció Kft. a vállalkozók listáján az elsők között szerepelt. A vállalkozást 1990. január 1.-én alapítottuk. Az eltelt években cégünk folyamatosan fejlődő tendenciát mutatott, amit a minőségi és korrekt kiszolgálással értünk el. Az eltelt időben és természetesen az elkövetkezendőkben is minden erőnkkel arra törekszünk, hogy ügyfeleink részére minél teljesebb szolgáltatási rendszert biztosítsunk. Tevékenységi körünkbe az alábbi szolgáltatások tartoznak: * Nemzetközi és belföldi szállítmányozás * Költöztetés (profi rakodókkal) * Elektromos berendezések felújítása, karbantartása * Autószerelés * Texaco kenőanyagok kis,- és nagykereskedelmi forgalmazása * Raktározás

S Transport

S Transport

A költöztetések, fuvarozások és más szállítással kapcsolatos munkálatok során nem csak az a fontos, hogy a rakomány időben a megfelelő helyre kerüljön, és zökkenőmentesen folytatódhasson a munka. Fontos szempont még az ár, a megbízhatóság és a hatékonyság is. Ez a cég percalapon szállít mindent, a kezdőegység 59 perc. Így nem kell kapkodni, sietni, és olcsóbban megússza, mint ha minden megkezdett óra után fizetnie kellene. Pontosság és udvariasság tekintetében nem érkezett vissza panasz, ebből adódóan bátran ajánlom őket mindenkinek.

Sebestyén Bt

Sebestyén Bt

KONTÉNER: Vállalkozásunk egyik fontos tevékenysége a konténeres szállítás. 4, 7 és 8 m3-es konténereinkkel vállalunk építkezések, bontások, lakásfelújítások, lomtalanítások, stb. során keletkezett törmelék, hulladék, föld, papír, műanyag hulladék elszállítását. Megrendelését legkésőbb 1 napon belül pontosan teljesítjük. Cégünk rendelkezik a megfelelő környezetvédelmi engedélyekkel, az elszállított anyagot pedig engedéllyel rendelkező hulladéklerakó helyre szállítjuk. Konténereink alkalmasak különböző szóródó anyagok szállítására - többek között: sóder, homok, kulékavics, múrva, termőföld - mely anyagok szállítását 1-8 m3-ig tudjuk vállalni. Az I., V., VI., XII., XXII., és XXIII. kerületekbe nem tudunk konténerszállítást vállalni.

Hirdetés
Sipi konténer Érd

Sipi konténer Érd

Szemét, lom és sittszállítás lakosságnak és közületeknek Érd, Budaörs, Budakeszi, Biatorbágy, Diósd, Etyek, Gyúró, Martonvásár, Sóskút, Tárnok, Tordas, Törökbálint területén. Továbbá: Budapest XI., XII., XXI., XXII. kerületeiben.

Sólyom Trans Gödöllő

Sólyom Trans Gödöllő

Cégünk jelenlegi ügyvezetője Sólyom Gyula, 1986-ban egyéni vállalkozóként, egy IFA típusú billencs tehergépkocsival kezdte meg fuvarozó vállalkozását. A megbízható szolgáltatás hamarosan a vállalkozás bővítését igényelte. A fejlesztések két irányban indultak el, a fuvarozás bővítése mellett tevékenységünket a mára preferenciává vált daruzási szolgáltatással bővítettük. A növekvő kapacitás új telephely vásárlását tette szükségessé. Az egyéni vállalkozás időközben átalakult, így 1997 óta Kft-ként nyújtjuk partnereinknek megbízható szolgáltatásainkat. A fejlesztések a mai napig folyamatban vannak, mind a gépjármű park modernizálása, mind egy barátságosabb hatékonyabb munkakörnyezet megteremtése.

Szállítás-Fuvarozás,Költöztetés

Szállítás-Fuvarozás,Költöztetés

Árúszállítás,költöztetés,tehertaxi.Válla lunk Belföldön,Külföldön Áruterítést,Árufuvarozást !! Garanciával,Gyorsan,Pontosan,Szakszerűen ,Határidőre is! 4 x 2.10 x 2.20 PlatóMéret 3.5t-Ig.. Lehetőség van Ajánlat kérésre,és Megeggyezés szerinti FIX Tarifa, vagy Kilóméter Díjas Tarifa szerinti Fuvarozásra. Rakodás,Pakolás,Csomagolás Igény Szerint ! Non-Stop 0-24 A Nap Bármely Órájában Bárhová!Munkaszüneti Napokon is .Tehertaxi Válaljuk Budapesten és Országosan Bármilyen teherfuvar lebonyolítását.. Akár hívástól számított 1-2 órán belül Non-Stop !

Szi-szi Trans Bt

Szi-szi Trans Bt

Szi-Szi Trans Bt. - konténeres sittszállítás, fuvarozás Üdvözöljük a Szi-Szi Trans Bt. honlapján! Cégünk tevékenységi köre: - konténeres szállítás , sittszállítás - költöztetés - árufuvarozás - lomtalanítás, hulladék szállítás - személyszállítás

Szibéria Trans Kisvárda

Szibéria Trans Kisvárda

Kép Cégünket Nagy László alapító, cégtulajdonos hozta létre 1989-ben ekkor mint egyéni fuvarozó, 1997-óta pedig mint hivatalosan bejegyzett NL - Szibéria-Trans Egyéni Cég tagja a Kereskedelmi és Ipari Kamarának. A Szibéria Trans fő profilja a belföldre és Európa területére történő szállításon túl a volt FÁK országokba és a közel-keletre történő áruszállítás, melynek terén több mint másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Sikereinket igazolja partnereink hosszú listája, illetve az a tény, hogy a TIR Biztosító Egyesületnél kötött árukár biztosításunk igénybevételére működésünk alatt még nem volt példa.

Takarmány szállítás Balmazújváros

Takarmány szállítás Balmazújváros

A vállalat 1993-óta foglalkozik takarmányszállítással. Először egyéni vállalkozásként, 1996-tól Betéti Társaság és 2004 óta, mint Balmaz-Fluid Kft folytatja tevékenységét. Fuvarozási tevékenységünk az egész ország területére kiterjed. 2006 óta nemzetközi fuvarozást is vállalunk. Cégünk telephelye (Hajdú-Bihar megyében) Balmazújváros, Hortobágyi u.24sz alatt található.

Teherfuvarozás

Teherfuvarozás

A költözés számottevő nyugtalanító hercehurcával jár. Pakolás közben ügyelni kell a lakás és a berendezések, bútorok épségére egyaránt. Keskeny helyeken, lépcsőkön kifejezetten bajt okoz a grandiózus bútorok szállítása. Az optimális csomagolás, a biztos rögzítés és a alkalmas méretű teherautó létfontosságú kellék. Az olcsokoltoztetes1.hu csapata megfelelő rakodókkal, felszereléssel, teherautókkal és körültekintéssel garantálja, hogy a költöztetés során sem a bútorokban, sem a lakásban nem keletkezik kár. Barátságos árak és áttekinthető számlázás nem tartalmaz rejtett költséget. Megszabadul a költözéssel járó aggodalmaktól.

Teherfuvarozás és konténer szállítás

Teherfuvarozás és konténer szállítás

Akik építkeznek, illetve építőipari cégek, rendszeresen veszik igénybe szolgáltatásunkat, hiszen két önrakodós teherautóval is rendelkezünk, melyek saját darujuknak köszönhetően könnyedén képesek le és felrakodni az építőanyagokat. Kiváltva a rakodás során a külső segítség szükségességét a megrendelő nem csak pénzt, hanem időt is spórolhat. Ennek köszönhetően a szállítás többé nem lesz probléma, ha a Vincze Fuvarra bízza terhét.

Tuti menü