Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teherfuvarozás, szállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Mercedes - P.trans [7. oldal]
részletek »

Teherfuvarozás, szállítás képes leírás: Mercedes - P.trans [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 152 db
Mercedes teherautó szerviz

Mercedes teherautó szerviz

Az linken a Mercedes-Benz Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hivatalos márkaképviseletének weboldalát érhetjük el. A szerviz vállalja nehéz pótkocsik és félpótkocsik szervizelését és javítását. A weboldalon többek között tájékozódhatunk a Mercedes Vario és Sprinter platós teherautókkal kapcsolatban.

Merkon Kft

Merkon Kft

A Merkon Kft. 1992. évben alakult. Vállalkozásunk megalakulása óta folytatja tevékenységét a hulladékszállítás területén, 2001.-ben vezettükbe új szolgáltatásunkat a mobil wc bérbeadást. Az építkezésen keletkező szilárd és folyékony hulladékok gyűjtését és szállítását teljeskörűen egyetlen szolgáltatóként tudjuk vállalni. Megrendelőink egy része építőipari vállalkozások, valamint olyan telephelyek tulajdonosai, vagy üzemeltetői, akiknek tevékenysége során települési szilárd hulladéka keletkezik. Megrendelőink körét működésünk során folyamatosan bővítettük és ma már évente több mint 150.000 m3 hulladék elszállítását végezzük.

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

A Reifen kft ipari munkagépek, földmunkagépek gumiabroncsainak forgalmazására szakosodott Célunk hogy minőségi termékek kínálata mellett a teljes körű szolgáltatást nyújtsunk partnereinek. Tevékenységünk fő irányai a földmunkagép, és mezőgazdasági gumiabroncsok, forgalmazása, de bármilyen más ipari, mezőgazdasági, építőipari, bánya, vagy különleges alkalmazású gép kerekeivel is foglalkozunk. Szakmában eltöltött számos év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy a hozzánk fordulóknak a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk bármilyen munkagéppel, erőgéppel dolgozzék is.

MG Sped Dunabogdány

MG Sped Dunabogdány

Cégtörténet Tisztelt Látogatóink! Molnár Gábor vagyok az MG SPED BT ügyvezetője, és ezúton szeretném bemutatni Önöknek cégem megalakulásának történetét. Édesapám, Molnár Antal 1984-ben egy darab IFA tgk-val kezdte saját vállalkozását. Az évek folyamán a pontosságának, megbízhatóságának és munka szeretetének köszönhetően folyamatosan képes volt az újításra melynek nyomán 1991-ben a belföldi fuvarozás kibővült nemzetközi áruszállítással. A 90-es évek nyújtotta lehetőségeket kihasználva folyamatosan bővítette a gépparkot, mely az ezredforduló derekára már öt db 7.5 tonnás autóból állt. Jómagam az iskolai tanulmányaim elvégzése után szintén részt vállaltam a családi vállalkozásban, mint gépkocsivezető, hogy megtanuljam, elsajátítsam az árufuvarozás alapjait. Egyre növekvő megrendelőink száma miatt terveinkben szerepelt autóparkunk bővítése új nyerges szerelvények vásárlásával. Ennek tudatában 2003 tavaszán megalapítottuk az MG SPED BT-t mely vállalkozás már nem csak a nemzetközi szállítással, hanem fuvarszervezéssel is foglalkozik.

MovingService Költöztetés

MovingService Költöztetés

- Belföldi és nemzetközi lakás és irodaköltöztetés, áruszállítás. - Lakás és irodaköltöztetés, áruszállítás és raktározás. - Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és letölthető csomagolási segédlet - Csomagolási segédeszközök biztosítása.(dobozok, ragasztó szalag, légpárnás fólia, zsugorfólia, hullámpapír) - Teljes vagy részleges be és kicsomagolás (Full service) - Bútorszerelés, lapra szerelt új iroda és lakás bútorok összeszerelése. - Lakberendezési tárgyak le és felszerelése. (képek, fali polcok, csillárok, karnisok és kisszekrények szerelése akár betonfalra is!) - Pianínó, zongora, antik bútorok és műtárgyak szakszerű szállítása. - Irattárak, könyvtárak sorrendtartással történő be és kicsomagolása. - Dexion állványok és polcrendszerek szerelése és átalakítása. - Irodatechnikai felszerelések (számítógépek, szerverszekrények, másolók) és páncélszekrények szállítása. - Egyéb speciális igények kielégítése. - Bútorok emeletre történő felhúzása és leengedése. - Nemzetközi költözés és áruszállítás esetén teljes körű vámügyintézés. - Raktározás fűtött helyiségekben, 24 órás őrszolgálattal.

Nemzetközi és belföldi fuvarozás, költöztetés, áruszállítás.

Nemzetközi és belföldi fuvarozás, költöztetés, áruszállítás.

Belföldi, szállítás, költöztetés, fuvarozás, bútorszállítás, nemzetközi költöztetés, nemzetközi fuvarozás, nemzetközi áruszállítás hétvégén is, felár nélkül. Szakképzett, igényes rakodókkal. Csomagolóanyagot (fólia, buborékos fólia, ragasztószalag), autópályadíjat, emeleti költséget nem számolok fel. Új, 20 m3-es, függönyponyvás, 8 palettás teherautóval. Kulcsszavak: fuvar, fuvarozás, fuvarozó, nemzetközi fuvar, nemzetközi fuvarozás, nemzetközi fuvarozó, szállítás, nemzetközi szállítás, áruszállítás, nemzetközi áruszállítás, árufuvarozás, nemzetközi árufuvarozás, költöztetés, nemzetközi költöztetés, költöztető, nemzetközi költöztető, költözés, lakossági költöztetés, ház költöztetés, költöztetés cégeknek, Budapest költöztetés, Érd költöztetés, Pest megye költöztetés, teherszállítás, nemzetközi teherszállítás, teherfuvarozás, nemzetközi teherfuvarozás, tehertaxi, bútorszállítás, bútorszállító, nemzetközi fuvaros, nemzetközi, belföldi fuvarozás, belföldi fuvarozó, belföldi szállítás, belföldi áruszállítás, belföldi költöztetés, belföldi költöztető, áruterítés, vidéki szállítás, vidéki fuvarozás, vidéki áruszállítás, vidéki költöztetés, Budapest fuvarozás, nemzetközi bútorszállítás,

Nemzetközi fuvarozás, nemzetközi áruszállítás.

Nemzetközi fuvarozás, nemzetközi áruszállítás.

Több éve foglalkozom belföldi és nemzetközi költöztetéssel, fuvarozással. Tapasztalt, igényes rakodókkal, sofőrökkel és új teherautókkal dolgozom. A munkánkat a legnagyobb odafigyeléssel végezzük. Legyen szó rakodásról, bútorszerelésről, csomagolásról vagy akár több ezer km levezetéséről. Ezt visszatérő ügyfeleim is igazolják. Az alábbi biztosításokkal rendelkezem: BÁF - 5 000 000 forint. CMR - 100 000 euró. A biztosítások kiterjednek ingóságokra is!

Nemzetközi költöztetés kedvező árakon

Nemzetközi költöztetés kedvező árakon

Nemzetközi költöztetés Angliába, valamint Angliából Magyarországra, illetve más európai országokba, többek között Ausztriába, Németországba, Franciaországba és Belgiumba. A költöztetés a legnagyobb körültekintés mellett, jó hangulatban, a költöző számára kényelmesen és zökkenőmentesen történik. Tapasztalt költöztetőként ellátunk a csomagoláshoz szükséges tanácsokkal is. Szolgáltatásaink között szerepel a csomagküldés is. A ránk bízott csomagokat kérésre akár háztól házig is szállíthatjuk. Kérdés esetén hív bátran.

Nemzetközi költöztetés szállítás

Nemzetközi költöztetés szállítás

Nemzetközi szállítást vagy költöztetést keres, kérem tekintse meg weboldalunkat, mert biztosan tudunk egy kedvező árat adni az Ön költözésére vagy áruszállítására. Tevékenyen részt veszünk ebben az iparágban már több éve, az unió több országában megfordultunk, több költöztetést lebonyolítottunk mint furgonnal és mint nagyobb teherautóval! Szolgáltatásunk kiterjed a teljes csomagolásra, és a bútorok szét és összeszerelésére is. Keressen minket a hét minden napján, kollégáink várják a hívását, ajánlatot is pár órán belül tudunk adni.

Hirdetés
Nemzetközi szállítmányozás - Fly Away Kft.

Nemzetközi szállítmányozás - Fly Away Kft.

Szállítmányozási profilunk a következő tevékenységekre terjed ki: szállítmányozás, belföldi árufuvarozás, nemzetközi szállítmányozás, tengeri és légi áruszállítás, és csomagoltatás. Amiket szállítunk: általános kereskedelmi áruk, high-tech elektronikai árucikkek, nagyértékű árucikkek, veszélyes és érzékeny árucikkek, személyes ingóságok, élő állat, romlandó árucikkek. Kapcsolódó szolgáltatásaink a következők:légi futárszolgálat, vámügynökség, az összes légitársasággal összeköttetésben lévő közvetlen helyfoglalási rendszer, raktárak, teherautók, csomagolóanyagok, háztól-házig szállítási szolgáltatás.

Noel Gold

Noel Gold

Cégünk a Noelgold Kft., egy debreceni székhelyű szállítmányozási vállalkozás. Célünk, hogy jó szervezéssel a leghatékonyabb módon juttassuk célba szállítmányainkat. Szolgáltatásunk teljes körű. Biztosítjuk az áru raktározását és vámügyintézését is. Ezen kívül, Debrecenben és környékén futárszolgálatot működtetünk.

Olcsó konténer szállítás, költöztetés

Olcsó konténer szállítás, költöztetés

Budapesten, a XVII. kerületben található a Mapazi Kft. Amennyiben költözésről lenne szó, azonnal rendelkezésre állnak, és óra díj alapján számítják a díjakat. Második óra leteltével, már csak minden megkezdett fél órát számítanak fel, ezáltal nincsenek rejtett költségek sem. Fix, óradíjban dolgoznak, melyeknek árlistáját a honlapon bárki megtekintheti. Nagyon nehéz tárgyaknál, zongoráknál, páncélszekrénynél, vagy esetleg egyéb súlyos bútornál is tehertaxi szolgáltatásukkal készséggel állnak rendelkezésre.

Olcsó költöztetés, lomtalanítás

Olcsó költöztetés, lomtalanítás

Olcsó költöztetés, lomtalanítás. Ingyenes helyszíni felmérés, fix árajánlat! Hétvégén is! Bontás, zsákos sittszállítás. Hagyatéki lomtalanítás csomagolással. Bútor lomtalanítás. Pince, padlás lomtalanítás. Lakások, irodák, nyaralók, garázsok, stb, lomtalanítása. Lomtalanításhoz zsákokat, dobozokat biztosítunk! Költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, tehertaxi, 1-2 db bútor vagy lom szállítása.

Olcsó költöztetés, lomtalanítás Budapesten

Olcsó költöztetés, lomtalanítás Budapesten

Olcsó költöztetés Budapesten? Keressen minket! Tapasztalt csapatunk a lehető legrövidebb időn belül és a legjobb áron oldja meg bútorai szállítását! Keressen minket akár a legbonyolultabb feladatok esetén is: ha szükséges, mi zongorát szállítunk, tehertaxiként működünk, de akár pincéje, padlása lomtalanítását is megoldjuk. Emeleti díj? Hétvégi felár? Felmérési díj? Felejtse el! Minden költöztetés előtt segítünk a tervezésnél, pakolásnál, sőt, igény szerint csomagolóanyagokat is biztosítunk. Hívjon bizalommal.

Olcsó költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, kisáruszállítás

Olcsó költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, kisáruszállítás

Budapesti olcsó költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, kisáruszállítás, árúfuvarozás, házhozszállítás, tehertaxi, 1-2 db bútor vagy lom szállítása. Családiházak, irodák, lakások költöztetése. Rejtett költségek nélkül! Óra díj vagy fix árajánlat. Ingyenes helyszíni felmérés. Budapest és környéke. Hétvégén is!

Ortmann Trans Kecskéd

Ortmann Trans Kecskéd

Magunkról PDF Nyomtatás E-mail Az Ortmann Trans 1984 -évben egyéni vállalkozásként indult, két IFA tehergépjárművel. 1996-évben egyéni vállalkozásból korlátolt felelősségű társasággá alakult. Cégünknek fő profilja a targonca, és munkagépszállítás, de autómentésben, rakodógépek szállításában és egyéb raklapos áruk szállítása terén is számos megbízással rendelkezünk. Nemzetközi fuvarozás területén is készséggel állunk partnereink rendelkezésére... 1991 óta folyamatosan együttműködünk Magyarország egyik legnagyobb targoncaforgalmazó cégével. Társaságunk szállítója és kiemelt partnere az SNF Hongrie Kft. -nek és a Flavy Kft-nek.

P.trans - teherfuvarozás

P.trans - teherfuvarozás

Vállalkozói tevékenységemet 1990-ben kezdtem, egyéni közúti árufuvarozóként. Jelenleg egy DAF XF95-s nyerges szerelvénnyel végzem tevékenységemet. Ezzel a járművel 26 tonna mennyiségben, vagy 50 köbméterig tudok szállítani, belföldön és külföldön egyaránt. Fuvarozói tevékenységem szerteágazó. Fő profilom: - mezőgazdasági terményszállítás (gabona, szója, kukorica, különböző takarmányok, ömlesztett műtrágya, talajjavító kőpor) - építőipari alapanyagok (homok, sóder, zúzalékok, föld, tőzeg, egyéb más ömlesztett építőipari anyag) Tevékenységeim közé tartozik még: gépi földmunkák, út-, és közműépítés, épületbontás.

Tuti menü