Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teherfuvarozás, szállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Nemzetközi - Sólyom [7. oldal]
részletek »

Teherfuvarozás, szállítás képes leírás: Nemzetközi - Sólyom [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 140 db
Nemzetközi szállítmányozás - Fly Away Kft.

Nemzetközi szállítmányozás - Fly Away Kft.

Szállítmányozási profilunk a következő tevékenységekre terjed ki: szállítmányozás, belföldi árufuvarozás, nemzetközi szállítmányozás, tengeri és légi áruszállítás, és csomagoltatás. Amiket szállítunk: általános kereskedelmi áruk, high-tech elektronikai árucikkek, nagyértékű árucikkek, veszélyes és érzékeny árucikkek, személyes ingóságok, élő állat, romlandó árucikkek. Kapcsolódó szolgáltatásaink a következők:légi futárszolgálat, vámügynökség, az összes légitársasággal összeköttetésben lévő közvetlen helyfoglalási rendszer, raktárak, teherautók, csomagolóanyagok, háztól-házig szállítási szolgáltatás.

Noel Gold

Noel Gold

Cégünk a Noelgold Kft., egy debreceni székhelyű szállítmányozási vállalkozás. Célünk, hogy jó szervezéssel a leghatékonyabb módon juttassuk célba szállítmányainkat. Szolgáltatásunk teljes körű. Biztosítjuk az áru raktározását és vámügyintézését is. Ezen kívül, Debrecenben és környékén futárszolgálatot működtetünk.

Olcsó költöztetés, lomtalanítás

Olcsó költöztetés, lomtalanítás

Olcsó költöztetés, lomtalanítás. Ingyenes helyszíni felmérés, fix árajánlat! Hétvégén is! Bontás, zsákos sittszállítás. Hagyatéki lomtalanítás csomagolással. Bútor lomtalanítás. Pince, padlás lomtalanítás. Lakások, irodák, nyaralók, garázsok, stb, lomtalanítása. Lomtalanításhoz zsákokat, dobozokat biztosítunk! Költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, tehertaxi, 1-2 db bútor vagy lom szállítása.

Olcsó költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, kisáruszállítás

Olcsó költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, kisáruszállítás

Budapesti olcsó költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, kisáruszállítás, árúfuvarozás, házhozszállítás, tehertaxi, 1-2 db bútor vagy lom szállítása. Családiházak, irodák, lakások költöztetése. Rejtett költségek nélkül! Óra díj vagy fix árajánlat. Ingyenes helyszíni felmérés. Budapest és környéke. Hétvégén is!

Ortmann Trans Kecskéd

Ortmann Trans Kecskéd

Magunkról PDF Nyomtatás E-mail Az Ortmann Trans 1984 -évben egyéni vállalkozásként indult, két IFA tehergépjárművel. 1996-évben egyéni vállalkozásból korlátolt felelősségű társasággá alakult. Cégünknek fő profilja a targonca, és munkagépszállítás, de autómentésben, rakodógépek szállításában és egyéb raklapos áruk szállítása terén is számos megbízással rendelkezünk. Nemzetközi fuvarozás területén is készséggel állunk partnereink rendelkezésére... 1991 óta folyamatosan együttműködünk Magyarország egyik legnagyobb targoncaforgalmazó cégével. Társaságunk szállítója és kiemelt partnere az SNF Hongrie Kft. -nek és a Flavy Kft-nek.

Hirdetés
P.trans - teherfuvarozás

P.trans - teherfuvarozás

Vállalkozói tevékenységemet 1990-ben kezdtem, egyéni közúti árufuvarozóként. Jelenleg egy DAF XF95-s nyerges szerelvénnyel végzem tevékenységemet. Ezzel a járművel 26 tonna mennyiségben, vagy 50 köbméterig tudok szállítani, belföldön és külföldön egyaránt. Fuvarozói tevékenységem szerteágazó. Fő profilom: - mezőgazdasági terményszállítás (gabona, szója, kukorica, különböző takarmányok, ömlesztett műtrágya, talajjavító kőpor) - építőipari alapanyagok (homok, sóder, zúzalékok, föld, tőzeg, egyéb más ömlesztett építőipari anyag) Tevékenységeim közé tartozik még: gépi földmunkák, út-, és közműépítés, épületbontás.

Pannonfuvar2000 Kft.

Pannonfuvar2000 Kft.

Korszerű billenőplatós teherautóinkkal leginkább a Balaton környékén illetve a Dunántúlon szóródó építőanyag szállítást vállalunk. Az igényeknek megfelelően 7 tonnás billenős teherautótól egészen a 40 tonnás szerelvényig rendelkezünk szállítójárművel. Telephelyünk tüzép jelleggel működik, ahol mindennemű szóródó építőanyagot megtalál. Nagy tapasztalattal rendelkezünk gépi épületbontás terén is, többemeletes családi házak, illetve egyéb épületek gazdagítják referenciánkat. A Környezetvédelmi Hatóság szabályozásának megfelelően kialakított inert hulladéklerakó beton, tégla, cserép, kerámia, bitumin, föld, kövek átvételére

Pappino Bt Dunavarsány

Pappino Bt Dunavarsány

Cégünkről PDF Nyomtatás Email Tisztelt leendő Partnerem! Most itt csupa olyasmit kellene írnom, hogy a Pappínó Bt azért alakult, hogy egy minden igényt, kielégítő szolgáltatást nyújtson partnerei számára, hogy ez egy ügyfélbarát vállalkozás, hogy az Önök igényeinek megfelelően tevékenykedjen bla, bla, bla... Ez nálam, természetes. De szerintem, másoknál is. Hiszen, manapság, ha egy vállalkozás nem minden igényt kielégítő hamar lehúzhatja a rolót. Persze, hogy ügyfélbarát vagyok, hisz az ügyfeleimből élek...! Ezek leírását, fölöslegesnek érzem, ezért nem is fárasztom tovább Önöket a sablon bemutatkozással.

Pityu teherfuvar

Pityu teherfuvar

23 ill. 40éve a szakmában,sok referenciával minőségi kivitelezés garanciával. -fuvarozás -költöztetés -festés,tapétázás,mázolás,burkolás -ár uszállítás -rakodás Az árlista megtalálható a weboldalon.Jelentkezni a weboldalon feltüntetett telefonszámon illetve az email címen lehet!!!

Hirdetés
profi költöztetés

profi költöztetés

Honlapunkon megtalálhatja azokat a legfontosabb információkat, melyek jól jöhetnek költözéskor. A legfontosabb teendőkről, többek között az előkészületekkel kapcsolatban is tájékozódhat. A fuvarozási megbízás szabályairól is elsődlegesek ilyenkor. Ha a legjobb és legmegbízhatóbb költöztető céget és lehetőségeket keresi, nézzen körül oldalunkon, ahol megtalálja mindezt egy helyen! Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk a szakértelem a megbízhatósággal találkozik. A fuvarozásra számos lehetőséget ajánlunk, és a legjobb megoldásokat ajánljuk az elvárásokat maximálisan figyelembe véve.

Profi költöztetés belföldön és külföldön

Profi költöztetés belföldön és külföldön

Iroda és lakás költöztetés, Budapesten a Herkules Trans segítségével. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező költöztetőket foglalkoztatnak. Költöztetés során, maximális odafigyeléssel kezelik, ügyfeleik ingóságait. A költöztetés menete gyorsan és precízen zajlik minden alkalommal. A bútorszállításon kívül vállalják zongorák és egyéb súlyosabb hangszerek elszállítását is, sérülésmentesen, belföldre és külföldre egyaránt. Telephelyük Érden, az Árvalányhaj utcában található meg, kényelmesen megközelíthető helyen.

RévaSped Szigetszentmiklós

RévaSped Szigetszentmiklós

Szakmai tudásunk és rugalmasságunk a záloga annak, hogy megrendelőink elégedettek a szolgáltatásainkkal. Tevékenységi körünkbe tartozik: Közúti teherszállítás, rakománykezelés, tárolás, raktározás, egyéb szárazföldi szállítást segítő tevékenység, szállítmányozás, gépkocsi kölcsönzés, egyéb szárazföldi járműkölcsönzés.

Rotácio Kft Göd

Rotácio Kft Göd

Cégbemutató A rendszerváltást követően a Rotáció Kft. a vállalkozók listáján az elsők között szerepelt. A vállalkozást 1990. január 1.-én alapítottuk. Az eltelt években cégünk folyamatosan fejlődő tendenciát mutatott, amit a minőségi és korrekt kiszolgálással értünk el. Az eltelt időben és természetesen az elkövetkezendőkben is minden erőnkkel arra törekszünk, hogy ügyfeleink részére minél teljesebb szolgáltatási rendszert biztosítsunk. Tevékenységi körünkbe az alábbi szolgáltatások tartoznak: * Nemzetközi és belföldi szállítmányozás * Költöztetés (profi rakodókkal) * Elektromos berendezések felújítása, karbantartása * Autószerelés * Texaco kenőanyagok kis,- és nagykereskedelmi forgalmazása * Raktározás

S Transport

S Transport

A költöztetések, fuvarozások és más szállítással kapcsolatos munkálatok során nem csak az a fontos, hogy a rakomány időben a megfelelő helyre kerüljön, és zökkenőmentesen folytatódhasson a munka. Fontos szempont még az ár, a megbízhatóság és a hatékonyság is. Ez a cég percalapon szállít mindent, a kezdőegység 59 perc. Így nem kell kapkodni, sietni, és olcsóbban megússza, mint ha minden megkezdett óra után fizetnie kellene. Pontosság és udvariasság tekintetében nem érkezett vissza panasz, ebből adódóan bátran ajánlom őket mindenkinek.

Sebestyén Bt

Sebestyén Bt

KONTÉNER: Vállalkozásunk egyik fontos tevékenysége a konténeres szállítás. 4, 7 és 8 m3-es konténereinkkel vállalunk építkezések, bontások, lakásfelújítások, lomtalanítások, stb. során keletkezett törmelék, hulladék, föld, papír, műanyag hulladék elszállítását. Megrendelését legkésőbb 1 napon belül pontosan teljesítjük. Cégünk rendelkezik a megfelelő környezetvédelmi engedélyekkel, az elszállított anyagot pedig engedéllyel rendelkező hulladéklerakó helyre szállítjuk. Konténereink alkalmasak különböző szóródó anyagok szállítására - többek között: sóder, homok, kulékavics, múrva, termőföld - mely anyagok szállítását 1-8 m3-ig tudjuk vállalni. Az I., V., VI., XII., XXII., és XXIII. kerületekbe nem tudunk konténerszállítást vállalni.

Sipi konténer Érd

Sipi konténer Érd

Szemét, lom és sittszállítás lakosságnak és közületeknek Érd, Budaörs, Budakeszi, Biatorbágy, Diósd, Etyek, Gyúró, Martonvásár, Sóskút, Tárnok, Tordas, Törökbálint területén. Továbbá: Budapest XI., XII., XXI., XXII. kerületeiben.

Sólyom Trans Gödöllő

Sólyom Trans Gödöllő

Cégünk jelenlegi ügyvezetője Sólyom Gyula, 1986-ban egyéni vállalkozóként, egy IFA típusú billencs tehergépkocsival kezdte meg fuvarozó vállalkozását. A megbízható szolgáltatás hamarosan a vállalkozás bővítését igényelte. A fejlesztések két irányban indultak el, a fuvarozás bővítése mellett tevékenységünket a mára preferenciává vált daruzási szolgáltatással bővítettük. A növekvő kapacitás új telephely vásárlását tette szükségessé. Az egyéni vállalkozás időközben átalakult, így 1997 óta Kft-ként nyújtjuk partnereinknek megbízható szolgáltatásainkat. A fejlesztések a mai napig folyamatban vannak, mind a gépjármű park modernizálása, mind egy barátságosabb hatékonyabb munkakörnyezet megteremtése.

Tuti menü