Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teherfuvarozás, szállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Költöztetés - Nemzetközi [6. oldal]
részletek »

Teherfuvarozás, szállítás képes leírás: Költöztetés - Nemzetközi [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 140 db
Költöztetés és áruszállítás itthon és külföldön

Költöztetés és áruszállítás itthon és külföldön

Napjainkban már több mint 10 esztendeje segédkezünk szívélyes ügyfeleinket házuk, vagy lakásuk teljes vagy részleges költöztetésében. Tapasztalt szállító kollégáink nem ismernek lehetetlen problémát a költöztetés kapcsán. Lépjen velünk kapcsolatba nyugodtan ha kérdést szeretne feltenni, vagy ajánlatot kér. Számunk: 06 1 385 1802, vagy 06 30 999 8619

Költöztetés, áruszállítás

Költöztetés, áruszállítás

Cégünk több mint 5000 költöztetésen van már túl, így garanciálisan számíthat ránk! Nekünk nem számít, hogy nincsen lift, vagy ha zongorát és páncélszekrényt is kell költöztetni, hívjon minket bátran, nekünk nincs nehéz feladat. Legyen lakó ingatlan vagy iroda, költöztetését és lomtalanítását is vállaljuk, akár itthon vagy külföldön.

Költöztetés, Royal-Moving

Költöztetés, Royal-Moving

Nemzetközi költöztetői szolgáltatásunkkal egész Európában bárhonnan, bárhova megy is, tudjuk segíteni áttelepülését, letelepedését. Cégünk nem csak magánszemélyek, hanem irodák, cégek nemzetközi költöztetését is vállalja. Szolgáltatásunk természetesen a belföldi költöztetésre is kiterjed, tekintse meg árainkat, hívjon minket, kérdezzen.

Lendvay Zsolt fuvarozás, költöztetés

Lendvay Zsolt fuvarozás, költöztetés

Költöztetés, belföldi fuvarozás lebonyolítását 1,5 t teherbírású, ponyvás, zárt teherautóval. 10 éves tapasztalattal rendelkezem, sikeresen és megbízhatóan lebonyolítottam lakásköltöztetéstől kezdve a teljes iroda elköltöztetésén át folyamatos áruterítést is. Állandó megbízás, vagy szerződéskötés esetén jelentős kedvezményt tudok biztosítani honlapomon található árakból.

Lisztes Trans Berettyóújfalu

Lisztes Trans Berettyóújfalu

Céginformáció: Szervezet neve : LISZTES TRANS egyéni cég . Tulajdonos LISZTES GYULA (4100 Berettyóújfalu Nyáras utca 16) Fő tevékenység: * belföldi árufuvarozás és gépi rakodás * épitőanyag kereskedelem Ezen belül a szoródó áruk kő,kavics,homok,föld fuvarozása a fő profilunk. Szolgáltatásaink: * Nehézgép szállítás * billenős munka, 3-4 tengelyes autókkal, és nyerges szerelvényekkel. * föld munka, töltésépítés * gréderezés, tereprendezés * kőszállítás * útépítés, útkarbantartás, útjavítás * szeméttelep rendezés * gépbérlet, gréder homlokrakodó, forgó kotró, dózer, úthenger, beton törő * épület bontás, beton törés * hulladék szállítás, veszélyes anyag szállítás (rendelkezünk minden szükséges engedéllyel)

Hirdetés
Loacker Kft

Loacker Kft

CÉGPROFIL IX. ker.-i telephely; kattintson a képre! A LOACKER Recycling Kft. 1993-ban alakult, 100%-ban az osztrák Loacker Recycling GmbH tulajdona. Jelenleg két telephelyünk van Magyarországon (Budapesten). Cégünk tevékenységének súlypontja a különböző gyártási cégeknél végzett teljeskörű hulladékgazdálkodás. A "Loacker csoport"-ot alkotó anyacég és testvérvállalatai sok évtizedes EU tapasztalatokkal rendelkező, elismert nemzetközi céghálózat. Bármilyen hulladéktipusra vonatkozó kérdésre, problémára választ, illetve megoldást javasolunk. Nagy kihívásnak tekintjük a környezetbarát ipari feldolgozásokban illetve hulladékgazdálkodásban nemzetközi szinten való részvételt; mindehhez együttműködésre van szükség a partnercégekkel.

Logspeed börze

Logspeed börze

LogSped - logisztika, szállítmányozás és fuvarozás. Az alábbi kategóriákban találhat hirdetéseket: Fuvarozás, Hűtős fuvarozás, Szállítmányozás, Autómentés, Futárszolgálat...

Lomtalanítás Budapest

Lomtalanítás Budapest

LOMTALANÍTÁS a LOMTALANÍTÓ -val ! Tisztelt Leendő Partnerünk! Ismerkedjen meg cégünkkel, mely 1993 óta végez lakossági lomtalanítás -okat, és közületi - irodalomtalanítás -okat . Az elmúlt években egyre nagyobb gondot jelent az életünk folyamán keletkezett hulladékok,lomok, hagyatékok eltüntetése , lomtalanítás.Mint mindig is voltak kiskapuk, úgy a lomtalanítás -nál is, ezek az illegális szemétlerakó helyek, ahol esetlegesen unokáink,gyermekünk másnap játszik,vagy akár mi is arra kirándulunk a hétvégén. Gondoljuk meg hogy mi lenne,ha mindenki a hulladékaitól, lomjaitól így szabadulna meg, és hogy ezt mi valóban akarjuk-e , és mindemellett akár súlyos büntetést is kiszabhatnak ránk. Amit mi kínálunk, hogy a felgyülemlett lomokat, hagyatékokat elszállítjuk,akár lakás-ból, akár iroád-ból és hivatalos hulladéklerakó telepre szállítjuk.Emellett vállaljuk iratok hivatalos megsemmisítőbe történő szállítását, igazolás beszerzését . Ezenkívül lehetőség van lomok,hulladékok hivatalos lomtalanítás a is,és erről történő igazolás kiadása beszerzésére . Nálunk a megrendelő az első!

Melkvi Speed Nagyvenyim

Melkvi Speed Nagyvenyim

* Belföldi- és Nemzetközi fuvarozás * Költöztetés * Futárszolgálat Megbízható, Gyors, Diszkrét szolgáltatást nyújtok, minden egyes fuvart kínáló ügyfelemnek. Állandó ügyfeleimnek további kedvezményeket biztosítok!

Hirdetés
Mercedes teherautó szerviz

Mercedes teherautó szerviz

Az linken a Mercedes-Benz Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hivatalos márkaképviseletének weboldalát érhetjük el. A szerviz vállalja nehéz pótkocsik és félpótkocsik szervizelését és javítását. A weboldalon többek között tájékozódhatunk a Mercedes Vario és Sprinter platós teherautókkal kapcsolatban.

Merkon Kft

Merkon Kft

A Merkon Kft. 1992. évben alakult. Vállalkozásunk megalakulása óta folytatja tevékenységét a hulladékszállítás területén, 2001.-ben vezettükbe új szolgáltatásunkat a mobil wc bérbeadást. Az építkezésen keletkező szilárd és folyékony hulladékok gyűjtését és szállítását teljeskörűen egyetlen szolgáltatóként tudjuk vállalni. Megrendelőink egy része építőipari vállalkozások, valamint olyan telephelyek tulajdonosai, vagy üzemeltetői, akiknek tevékenysége során települési szilárd hulladéka keletkezik. Megrendelőink körét működésünk során folyamatosan bővítettük és ma már évente több mint 150.000 m3 hulladék elszállítását végezzük.

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

A Reifen kft ipari munkagépek, földmunkagépek gumiabroncsainak forgalmazására szakosodott Célunk hogy minőségi termékek kínálata mellett a teljes körű szolgáltatást nyújtsunk partnereinek. Tevékenységünk fő irányai a földmunkagép, és mezőgazdasági gumiabroncsok, forgalmazása, de bármilyen más ipari, mezőgazdasági, építőipari, bánya, vagy különleges alkalmazású gép kerekeivel is foglalkozunk. Szakmában eltöltött számos év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy a hozzánk fordulóknak a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk bármilyen munkagéppel, erőgéppel dolgozzék is.

MG Sped Dunabogdány

MG Sped Dunabogdány

Cégtörténet Tisztelt Látogatóink! Molnár Gábor vagyok az MG SPED BT ügyvezetője, és ezúton szeretném bemutatni Önöknek cégem megalakulásának történetét. Édesapám, Molnár Antal 1984-ben egy darab IFA tgk-val kezdte saját vállalkozását. Az évek folyamán a pontosságának, megbízhatóságának és munka szeretetének köszönhetően folyamatosan képes volt az újításra melynek nyomán 1991-ben a belföldi fuvarozás kibővült nemzetközi áruszállítással. A 90-es évek nyújtotta lehetőségeket kihasználva folyamatosan bővítette a gépparkot, mely az ezredforduló derekára már öt db 7.5 tonnás autóból állt. Jómagam az iskolai tanulmányaim elvégzése után szintén részt vállaltam a családi vállalkozásban, mint gépkocsivezető, hogy megtanuljam, elsajátítsam az árufuvarozás alapjait. Egyre növekvő megrendelőink száma miatt terveinkben szerepelt autóparkunk bővítése új nyerges szerelvények vásárlásával. Ennek tudatában 2003 tavaszán megalapítottuk az MG SPED BT-t mely vállalkozás már nem csak a nemzetközi szállítással, hanem fuvarszervezéssel is foglalkozik.

MovingService Költöztetés

MovingService Költöztetés

- Belföldi és nemzetközi lakás és irodaköltöztetés, áruszállítás. - Lakás és irodaköltöztetés, áruszállítás és raktározás. - Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és letölthető csomagolási segédlet - Csomagolási segédeszközök biztosítása.(dobozok, ragasztó szalag, légpárnás fólia, zsugorfólia, hullámpapír) - Teljes vagy részleges be és kicsomagolás (Full service) - Bútorszerelés, lapra szerelt új iroda és lakás bútorok összeszerelése. - Lakberendezési tárgyak le és felszerelése. (képek, fali polcok, csillárok, karnisok és kisszekrények szerelése akár betonfalra is!) - Pianínó, zongora, antik bútorok és műtárgyak szakszerű szállítása. - Irattárak, könyvtárak sorrendtartással történő be és kicsomagolása. - Dexion állványok és polcrendszerek szerelése és átalakítása. - Irodatechnikai felszerelések (számítógépek, szerverszekrények, másolók) és páncélszekrények szállítása. - Egyéb speciális igények kielégítése. - Bútorok emeletre történő felhúzása és leengedése. - Nemzetközi költözés és áruszállítás esetén teljes körű vámügyintézés. - Raktározás fűtött helyiségekben, 24 órás őrszolgálattal.

Nemzetközi és belföldi fuvarozás, költöztetés, áruszállítás.

Nemzetközi és belföldi fuvarozás, költöztetés, áruszállítás.

Belföldi, szállítás, költöztetés, fuvarozás, bútorszállítás, nemzetközi költöztetés, nemzetközi fuvarozás, nemzetközi áruszállítás hétvégén is, felár nélkül. Szakképzett, igényes rakodókkal. Csomagolóanyagot (fólia, buborékos fólia, ragasztószalag), autópályadíjat, emeleti költséget nem számolok fel. Új, 20 m3-es, függönyponyvás, 8 palettás teherautóval. Kulcsszavak: fuvar, fuvarozás, fuvarozó, nemzetközi fuvar, nemzetközi fuvarozás, nemzetközi fuvarozó, szállítás, nemzetközi szállítás, áruszállítás, nemzetközi áruszállítás, árufuvarozás, nemzetközi árufuvarozás, költöztetés, nemzetközi költöztetés, költöztető, nemzetközi költöztető, költözés, lakossági költöztetés, ház költöztetés, költöztetés cégeknek, Budapest költöztetés, Érd költöztetés, Pest megye költöztetés, teherszállítás, nemzetközi teherszállítás, teherfuvarozás, nemzetközi teherfuvarozás, tehertaxi, bútorszállítás, bútorszállító, nemzetközi fuvaros, nemzetközi, belföldi fuvarozás, belföldi fuvarozó, belföldi szállítás, belföldi áruszállítás, belföldi költöztetés, belföldi költöztető, áruterítés, vidéki szállítás, vidéki fuvarozás, vidéki áruszállítás, vidéki költöztetés, Budapest fuvarozás, nemzetközi bútorszállítás,

Nemzetközi fuvarozás, nemzetközi áruszállítás.

Nemzetközi fuvarozás, nemzetközi áruszállítás.

Több éve foglalkozom belföldi és nemzetközi költöztetéssel, fuvarozással. Tapasztalt, igényes rakodókkal, sofőrökkel és új teherautókkal dolgozom. A munkánkat a legnagyobb odafigyeléssel végezzük. Legyen szó rakodásról, bútorszerelésről, csomagolásról vagy akár több ezer km levezetéséről. Ezt visszatérő ügyfeleim is igazolják. Az alábbi biztosításokkal rendelkezem: BÁF - 5 000 000 forint. CMR - 100 000 euró. A biztosítások kiterjednek ingóságokra is!

Nemzetközi költöztetés kedvező árakon

Nemzetközi költöztetés kedvező árakon

Nemzetközi költöztetés Angliába, valamint Angliából Magyarországra, illetve más európai országokba, többek között Ausztriába, Németországba, Franciaországba és Belgiumba. A költöztetés a legnagyobb körültekintés mellett, jó hangulatban, a költöző számára kényelmesen és zökkenőmentesen történik. Tapasztalt költöztetőként ellátunk a csomagoláshoz szükséges tanácsokkal is. Szolgáltatásaink között szerepel a csomagküldés is. A ránk bízott csomagokat kérésre akár háztól házig is szállíthatjuk. Kérdés esetén hív bátran.

Tuti menü