Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teherfuvarozás, szállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kele - Költöztetés [5. oldal]
részletek »

Teherfuvarozás, szállítás képes leírás: Kele - Költöztetés [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 140 db
Kele József Nagykanizsa

Kele József Nagykanizsa

Fuvarozó és tehergépjárműszerelő vállalkozásomat 1988-ban indítottam. Jelenleg 2 db belföldi és 1 db nemzetközi fuvarozásra alkalmas 7,5 tonnás 50 m3-es Iveco kamionnal rendelkezem. Fő profilom a kárpitos és korpusz bútorok szakszerű szállítása a speciálisan átalakított, dobozos, csövezett teherautókkal. Fuvarozó kollégáimmal 6 éve megalapítottuk a Precíz Fuvarozó Bt-t, mely a Kanizsa Trend Kft. összes belföldi fuvarigényét képes kielégíteni. A fuvarozás mellett tehergépjármű javítást, vizsgára felkészítést, vizsgáztatást, mentést vállalok.

Kisbia  Bt Biatorbágy

Kisbia Bt Biatorbágy

Konténeres ömlesztett áruk szállítása - vállaljuk települési szilárd hulladék szállítását nyitott és zárt konténerekkel, továbbá ömlesztett anyagok szállítását konténerekkel és billenős autókkal, továbbá konténerek gépi rakodását. Gépi földmunka - vállaljuk épületek bontását szállítással, földkiemelést, területrendezést, parkosítást, munkagépek bérbeadását.

Konténer bérlés

Konténer bérlés

Konténer rendelés és konténer bérlés Budapest és környékén a létező legjobb árakon. Építési és bontási törmelék elszállítása, háztartási hulladék konténerben való elszállítása és lomtalanítás gyorsan precízen. Gépi és kézi rakodás illetve Bobcat bérlése a konténerek gyors és költséghatékony rakodásához. Szállítunk veszélyes hulladékot is! A mini rakodóval történő konténer megrakás, 10x gyorsabb, mint a kézi rakodás, így ha a környezet megengedi mindenképpen célszerű bevetni a Bobcatet vagy egyéb rakodót kisgépet. Az univerzális kotró-rakodó gépek nemcsak a konténerek megrakásához alkalmasak, de tereprendezési, bontási munkálatok során is bevethetők. Kérjen tanácsot szakértőinktől!

Konténer rendelés

Konténer rendelés

Konténeres Sitt- lom, termőföld szállítás Budapest területén kedvező áron!

Konténer rendelés - Centrum Konténer

Konténer rendelés - Centrum Konténer

Konténer rendelés, sittszállítás Budapest! Ha konténer, akkor Gyarmax Teher Kft.! A Gyarmax Teher Kft. Budapesten és közvetlen környékén tud versenyképes árakon, és színvonalon szolgáltatni. Cégünk kőbányai (Bp. X.ker.) telephellyel rendelkezik, és az összes Budapest és környéki lerakóteleppel kapcsolatban áll. Teherfuvarozói és hulladékszállítási engedéllyel természetesen egyaránt rendelkezünk, így mindennemű konténer rendeléssel (kivéve veszélyes hulladék) állunk a rendelkezésükre, tehát sitt, lom, építési törmelékek, zöld hulladékok, kommunális és ipari hulladékok, irodai hulladékok, vegyes hulladékok, föld, beton, kövek, bontott tégla, sóder, homok, termőföld (10 fajta), murva, stb., és egyéb szóródó áruk rendelésében is.

Hirdetés
Konténer rendelés és lomtalanítás Budapesti címeken

Konténer rendelés és lomtalanítás Budapesti címeken

A Frigisped Kft. Budapest területén és a környék településein szállít házhoz konténereket rendelés után 1-3 órával. Mindig ügyelünk a szabad kapacitás meglétére, hogy egyetlen konténer rendelést se kelljen visszautasítanunk. Válalunk még Budapesti lomtalanítást is, költöztetést, és konténeres sittszállítást is.

Konténer szállítás

Konténer szállítás

Konténeres szállítás Budapesten. Sittszállítás, konténer rendelés. Új lenyitható hátfalú konténereink, megkönnyítik a hulladék rakodását, ezzel jelentős fizikai munka takarítható meg, és nem utolsó sorban gyorsabb, kényelmesebb rakodást biztosít. Fő profilunk: építési törmelék, zsákos sitt, zöld hulladék elszállítása. Veszélyes hulladékot nem áll módunkban elvinni. Továbbá vállaljuk építőanyagok konténeres szállítását, homok, sóder, kavics, termőföld. Az építőanyagok szállítása mindig tiszta konténerben történik. Rendeljen tőlünk konténert.

Konténer szállítás mesterfokon - Csigatrans

Konténer szállítás mesterfokon - Csigatrans

Szabvány 20 lábas és nem szabvány irodakonténer, raktár konténer szállítás, fuvarozás, daruzás Budapesten és vidéken egyaránt a legkiválóbb módon. A kisebb súlyú konténer szállítás esetén egy Mercedes tehergépkocsit használunk, amelynek Bp. területén belül, éves behajtási engedélye van a 3,5 t övezetbe is. A nagyobb daruval rendelkező MAN típusú tgk.-val, a problémásabb konténer szállítás is megoldható.

Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón

Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón

Építési és bontási törmelék elszállítása (konténeres szállítás) Legyen szó akár bontásból származó nagy mennyiségű törmelékről, akár az építkezéseken felhalmozódó építőipari göngyölegről és építési hulladékról, a szállítást minden esetben kedvező feltételekkel, a határidők maximális betartásával vállalom. Ha pedig folyamatos szállításra van szüksége a teljes építkezés alatt, akkor van egy jó ajánlatom! A részletekért hívjon a 06/20 414-0720-as számon! Köbméteres építőanyag szállítása (konténeres szállítás) Homok, sóder murva vagy föld, teljesen mindegy. Bármelyiket is kell szállítani, rám mindig számíthat. Lomtalanítási és vegyeshulladék elszállítása (konténeres szállítás) Háztartások vagy közületek lomtalanításánál, költözésnél vagy a pince vagy padlás kirámolásánál egyaránt számíthat rám rendkívül fontos a gyors, diszkrét szállítás. Kerti és zöldhulladék elszállítása (konténeres szállítás) A legszebb kertet is elrontja a sarokba gereblyézett zöldhulladék. Lombhullásnál, metsszésnél gondoljon rám időben, és rendeljen konténert a felesleges zöldhulladék elszállítására. Konténeres szállítás rakodással

Hirdetés
Konténeres szállítás Budapesten

Konténeres szállítás Budapesten

Cégünk hulladékszállítással már több, mint 20 éve foglalkozik. Sofőreink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, autóinkkal megbízhatóan, gyorsan, és pontosan végezzük a munkánkat. Öt féle konténert rendelhet tőlünk, ezek méretükben illetve egyéb jellemzőikben különböznek. 4, 5, 7, 8 köbméteres nyitott, melyből a 7-es és a 8-as lenyitható hátuljú, valamint 4 köbméteres zárt konténert tudunk szállítani. Homokot, földet, töltőföldet, sódert, murvát, kavicsot, kulé kavicsot szállítunk házhoz kisebb és nagyobb mennyiségben, valamint többféle szemcseméretben.

Konténeres Szállítás, Lomtalanítás

Konténeres Szállítás, Lomtalanítás

Lomtalanítás MOST AKCIÓS ÁRAKKAL! Konténeres szállítás! Hívjon, megyünk azonnal. Lomtalanítás szinte ingyen! Bontási és építési törmelék, sitt: mindenfajta felújítás, építkezés során keletkező hulladék, beton, bontott tégla, csövek, nyílászárók, fóliák, stb. Tiszta törmelék, ún. inert hulladék (beton, kő, tégla) esetén kedvezményt tudunk biztosítani! A törmelék közé lebomló zöldhulladékot ne tegyenek!

Költöztetés - Bútorszállítás - Lomtalanítás

Költöztetés - Bútorszállítás - Lomtalanítás

Rakodás, anyagbeszerzés, szállítás, teherfuvarozás! Fő tevékenységünk a Budapesti lakásköltöztetés. Gyakran vállalunk költöztetést vidékről Budapestre és vissza is. További tevékenységünk a bútor és háztartási gép házhoz szállítás, bútorszerelés, építőanyag beszerzés és a darus kiszállítás. Ha szükséges lomtalanítunk is. Budapesti szállítást, országos fuvarozást, rakodást egyaránt vállalunk.Gumianyag, akkumulátor, irodai hulladék, selejtezett számítástechnikai eszköz, és más veszélyes hulladék elszállítását, megbeszélés után, árajánlattal vállaljuk. Csak hivatalos szemétlerakó telepeket használunk. Közegészség ügy.

Költöztetés Budapest

Költöztetés Budapest

Költözik, de nincs aki segítsen önnek? Sok a bútor és szét majd össze kellene szerelni? Tanácstalan, hogy hol is kezdje el? A megoldás minden kérdésére! Ne agya alább csak a profi költöztető aki önnek mindenben a segítségére áll! Vidékről Budapestre, Budapestről- vidékre! Egy költözés általában sok gonddal és magas költséggel jár. De nem nálunk! Széleskörű szolgáltatásainkkal levesszük a költözés terhét az Ön válláról, ráadásul kiadásait is minimalizáljuk. Költözését megszervezzük, annak minden pillanatát kézben tartjuk. Akárhonnan is költözik akárhova, ránk mindig számíthat! állunk szolgálatában az egész ország területén! Ha költözködik akkor ne feledje a Profi költöztetés a jó megoldás!

Költöztetés Budapesten

Költöztetés Budapesten

Budapesti székhelyű cég sok éves tapasztalattal a fent említetteket vállalja. Talán költöztetésben szereztük a legtöbb tapasztalatot, de lomtalanítás és tehertaxi szolgáltatásunkat is már több éve működtetjük. Költöztetési tanácsokat oldalunkon találhat, jöjjön nézzen be! Üdv, költözz.eu, Budapest (...és vidék)

költöztetés budapesten

költöztetés budapesten

Kis és nagy költöztetések Budapesten, nehéz tárgyak mozgatása (150 kg felett ), irodák költöztetése vagy gyalogos költöztetés (lakáson vagy lépcsőházon belül), egy-egy bútor vagy háztartási gép szállítása, lomok elszállítása mindennapi feladataink közé tartozik. Korrekt árakkal várjuk megrendelésüket és bízunk jövőbeni együttműködésünkben.

Költöztetés Budapesten, vidéken

Költöztetés Budapesten, vidéken

Manapság sok a költöztető kényszervállalkozó. Nincs munkahelyük, és rakodni mindenki tud alapon költöztetni kezdenek. Mi nem ezek vagyunk. Profi csapatunk, komoly teherautókkal, és sokéves belföldi, és nemzetközi költöztetői tapasztalattal rendelkezik. Kiegészítő szolgáltatásaink pedig megkönnyítik a lakás, vagy iroda költözését.

Költöztetés éjjel- nappal, azonnal is!

Költöztetés éjjel- nappal, azonnal is!

Cégünk belföldi árufuvarozással foglalkozik, ezen belül főleg lakossági- és irodaköltöztetéssel. Munkánkat a minőség, pontosság és a megbízhatóság jellemzi. Éjjel-nappal, akár azonnal is ügyfeleink rendelkezésére állunk. A költöztetésekre teljeskörű garanciát vállalunk! Rendelkezünk Fuvarozói Árukár Felelősségbiztosítással. Több teherautóval is rendelkezünk, ezzel biztosítva a pontos megjelenésünket! Számunkra nem lehet akadály!

Tuti menü