Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teherfuvarozás, szállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ifjusági - Konténeres [5. oldal]
részletek »

Teherfuvarozás, szállítás képes leírás: Ifjusági - Konténeres [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 152 db
Ifjusági teher

Ifjusági teher

Szolgáltatásaink Konténeres sittszállítás A különböző építkezéseknél, beruházásoknál, lakásfelújításoknál keletkezett törmelék, sitt, lom, hulladék, vagy a vállalkozások üzemvitelénél keletkezett egyéb hulladék elszállítását is vállaljuk különböző méretű konténerekkel (4-, 5-, 6-, 7-, 8 -ig). A konténerek kihelyezésének időtartama 72 óra. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseiket, és megrendelésüket személyesen, vagy telefonszámainkon 2-300-300, 2-301-301 várjuk hétfőtől - szombatig.

Ipari gépek szállítása

Ipari gépek szállítása

Belföldi áruszállítás, nehéz gépek szállítása, ipari berendezések mozgatása, komplett fuvarozási feladatok lebonyolítása nekünk nem okoz gondot. A hét bármelyik napján elérhetőek vagyunk, amennyiben áruszállítási problémája akadt. Több tonnás berendezések mozgatása is a vállalásaink közé tartozik, nem okoz problémát a kényesebb helyszíneken való munkavégzés sem. Felszerelésünknek köszönhetően akár 20 tonnát is kényelmesen, és biztonságosan tudunk mozgatni, tegyen bennünket próbára, legyen az nehéz gép vagy páncélszekrény szállítás, mi minden esetben helytállunk.

IPÓ Trans-Express

IPÓ Trans-Express

IPÓ Trans-Express Kft. belföldi és nemzetközi EXPRESS fuvarszolgáltatást, illetve fuvarszervezést végez. ? Közúti árufuvarozás az EU valamennyi országába ? Expressz fuvarozás ? Gyűjtő fuvarozás (részrakományok) ? Komplett rakományok szállítása ? Autó- teherautó- buszmentés és szállítás 3,85 tonnáig, 2 személlyel ? Autószállítás 6 tonnáig, 2 db autó egyszerre ? Motorkerékpár és sportautószállítás 3,85 tonnáig ? Segélyszolgálat, tehergépkocsi segélyszolgálat Elérhetőség Cím: H-2800 Tatabánya Győri u. 60. fsz.1. Telefon: 36 34 511-114 Fax: 36 34 511-186 Mobil: 36 20-9432-052 (Ro, D) 36 20-4785-370 (H) 36 20-375-9494 (Fr, GB) 36 30-9-075-769 (Autómentés, autószállítás 0-24h) e-mail:ipo-trans@t-online.hu In ternet:www.ipo-trans.hu

Jankovics István  Cegléd

Jankovics István Cegléd

Vállalkozánsunk teherfuvarozással kezdte működését.(1993) A kezdeti időkben Ifával, Skodával majd Liaz teherautóval fuvaroztunk. Jelenleg két nyerges szerelvénnyel dolgozunk, két ponyvás Iveco-val(13,6). Az idő során vállalkozásunk tevékenysége kibővült, a KÖBE területi képviseleteként is működünk.

Jobbteher fuvarozás

Jobbteher fuvarozás

A Jobb-teher fuvarozás fő működési területe Budapest és környéke, mivel központja itt található, de vállalunk fuvarozási feladatokat az egész országban. Sokoldalú fuvarozó cég révén a következő szolgáltatásokat kínáljuk Budapesten: tehertaxi, költöztetés, lomtalanítás. Régi kipróbált gárdával dolgozunk, így értékeit akkor is biztonságban tudhatja, ha nem strázsál a költöztetők, lomtalanítók mellett.

Juhász Trans Kft Budapest

Juhász Trans Kft Budapest

VÉDJEGYÜNK A GYORSASÁG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG! A cég 1996-ban alakult nemzetközi árufuvarozás céljából. Célunként az Európai Unió egyre magasabb szintű elvárásainak való megfelelést, illetve a járműállomány növelését tűztük ki. Jelenleg egy db saját DAF XF 105 (EUR5) nyerges vontatóval és egy SMITH CARGO típusú hűtős szerelvénnyel rendelkezünk. (méretek: 13,6m hossz; 2,65m magas; 88m3; 22,5t) Saját kapacitásunk kiegészítéseként állandóan bővülő alvállalkozói csoporttal is dolgozunk.

Kele József Nagykanizsa

Kele József Nagykanizsa

Fuvarozó és tehergépjárműszerelő vállalkozásomat 1988-ban indítottam. Jelenleg 2 db belföldi és 1 db nemzetközi fuvarozásra alkalmas 7,5 tonnás 50 m3-es Iveco kamionnal rendelkezem. Fő profilom a kárpitos és korpusz bútorok szakszerű szállítása a speciálisan átalakított, dobozos, csövezett teherautókkal. Fuvarozó kollégáimmal 6 éve megalapítottuk a Precíz Fuvarozó Bt-t, mely a Kanizsa Trend Kft. összes belföldi fuvarigényét képes kielégíteni. A fuvarozás mellett tehergépjármű javítást, vizsgára felkészítést, vizsgáztatást, mentést vállalok.

Kisbia  Bt Biatorbágy

Kisbia Bt Biatorbágy

Konténeres ömlesztett áruk szállítása - vállaljuk települési szilárd hulladék szállítását nyitott és zárt konténerekkel, továbbá ömlesztett anyagok szállítását konténerekkel és billenős autókkal, továbbá konténerek gépi rakodását. Gépi földmunka - vállaljuk épületek bontását szállítással, földkiemelést, területrendezést, parkosítást, munkagépek bérbeadását.

Konténer bérlés

Konténer bérlés

Konténer rendelés és konténer bérlés Budapest és környékén a létező legjobb árakon. Építési és bontási törmelék elszállítása, háztartási hulladék konténerben való elszállítása és lomtalanítás gyorsan precízen. Gépi és kézi rakodás illetve Bobcat bérlése a konténerek gyors és költséghatékony rakodásához. Szállítunk veszélyes hulladékot is! A mini rakodóval történő konténer megrakás, 10x gyorsabb, mint a kézi rakodás, így ha a környezet megengedi mindenképpen célszerű bevetni a Bobcatet vagy egyéb rakodót kisgépet. Az univerzális kotró-rakodó gépek nemcsak a konténerek megrakásához alkalmasak, de tereprendezési, bontási munkálatok során is bevethetők. Kérjen tanácsot szakértőinktől!

Hirdetés
Konténer rendelés

Konténer rendelés

Konténeres Sitt- lom, termőföld szállítás Budapest területén kedvező áron!

Konténer rendelés - Centrum Konténer

Konténer rendelés - Centrum Konténer

Konténer rendelés, sittszállítás Budapest! Ha konténer, akkor Gyarmax Teher Kft.! A Gyarmax Teher Kft. Budapesten és közvetlen környékén tud versenyképes árakon, és színvonalon szolgáltatni. Cégünk kőbányai (Bp. X.ker.) telephellyel rendelkezik, és az összes Budapest és környéki lerakóteleppel kapcsolatban áll. Teherfuvarozói és hulladékszállítási engedéllyel természetesen egyaránt rendelkezünk, így mindennemű konténer rendeléssel (kivéve veszélyes hulladék) állunk a rendelkezésükre, tehát sitt, lom, építési törmelékek, zöld hulladékok, kommunális és ipari hulladékok, irodai hulladékok, vegyes hulladékok, föld, beton, kövek, bontott tégla, sóder, homok, termőföld (10 fajta), murva, stb., és egyéb szóródó áruk rendelésében is.

Konténer rendelés és lomtalanítás Budapesti címeken

Konténer rendelés és lomtalanítás Budapesti címeken

A Frigisped Kft. Budapest területén és a környék településein szállít házhoz konténereket rendelés után 1-3 órával. Mindig ügyelünk a szabad kapacitás meglétére, hogy egyetlen konténer rendelést se kelljen visszautasítanunk. Válalunk még Budapesti lomtalanítást is, költöztetést, és konténeres sittszállítást is.

Konténer szállítás

Konténer szállítás

Konténeres szállítás Budapesten. Sittszállítás, konténer rendelés. Új lenyitható hátfalú konténereink, megkönnyítik a hulladék rakodását, ezzel jelentős fizikai munka takarítható meg, és nem utolsó sorban gyorsabb, kényelmesebb rakodást biztosít. Fő profilunk: építési törmelék, zsákos sitt, zöld hulladék elszállítása. Veszélyes hulladékot nem áll módunkban elvinni. Továbbá vállaljuk építőanyagok konténeres szállítását, homok, sóder, kavics, termőföld. Az építőanyagok szállítása mindig tiszta konténerben történik. Rendeljen tőlünk konténert.

Konténer szállítás mesterfokon - Csigatrans

Konténer szállítás mesterfokon - Csigatrans

Szabvány 20 lábas és nem szabvány irodakonténer, raktár konténer szállítás, fuvarozás, daruzás Budapesten és vidéken egyaránt a legkiválóbb módon. A kisebb súlyú konténer szállítás esetén egy Mercedes tehergépkocsit használunk, amelynek Bp. területén belül, éves behajtási engedélye van a 3,5 t övezetbe is. A nagyobb daruval rendelkező MAN típusú tgk.-val, a problémásabb konténer szállítás is megoldható.

Konténeres hulladék el szállítás

Konténeres hulladék el szállítás

Meggyűlik a baja a sok szeméttel? nem tudja hová pakolja ,csak teszi innen oda? vagy épp ház felújításba kezdett és azon aggódik vajon, hogyan tünteti majd el a rengeteg sittet, ha véget ért a munka? Hívjon minket, mi mindent megoldunk! Többféle méretű konténereink közül választhat 4m3- 10m3-ig.Ha esetleg honlapunkon nem találja az önnek megfelelő opciót hívja a honlapon feltüntetett számot és egyéni ár ajánlatot adunk önnek az elvégzendő munkát alapul véve. Keressen minket, hogy szemete hamar eltűnjön!

Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón

Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón

Építési és bontási törmelék elszállítása (konténeres szállítás) Legyen szó akár bontásból származó nagy mennyiségű törmelékről, akár az építkezéseken felhalmozódó építőipari göngyölegről és építési hulladékról, a szállítást minden esetben kedvező feltételekkel, a határidők maximális betartásával vállalom. Ha pedig folyamatos szállításra van szüksége a teljes építkezés alatt, akkor van egy jó ajánlatom! A részletekért hívjon a 06/20 414-0720-as számon! Köbméteres építőanyag szállítása (konténeres szállítás) Homok, sóder murva vagy föld, teljesen mindegy. Bármelyiket is kell szállítani, rám mindig számíthat. Lomtalanítási és vegyeshulladék elszállítása (konténeres szállítás) Háztartások vagy közületek lomtalanításánál, költözésnél vagy a pince vagy padlás kirámolásánál egyaránt számíthat rám rendkívül fontos a gyors, diszkrét szállítás. Kerti és zöldhulladék elszállítása (konténeres szállítás) A legszebb kertet is elrontja a sarokba gereblyézett zöldhulladék. Lombhullásnál, metsszésnél gondoljon rám időben, és rendeljen konténert a felesleges zöldhulladék elszállítására. Konténeres szállítás rakodással

Konténeres szállítás Budapesten

Konténeres szállítás Budapesten

Cégünk hulladékszállítással már több, mint 20 éve foglalkozik. Sofőreink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, autóinkkal megbízhatóan, gyorsan, és pontosan végezzük a munkánkat. Öt féle konténert rendelhet tőlünk, ezek méretükben illetve egyéb jellemzőikben különböznek. 4, 5, 7, 8 köbméteres nyitott, melyből a 7-es és a 8-as lenyitható hátuljú, valamint 4 köbméteres zárt konténert tudunk szállítani. Homokot, földet, töltőföldet, sódert, murvát, kavicsot, kulé kavicsot szállítunk házhoz kisebb és nagyobb mennyiségben, valamint többféle szemcseméretben.

Tuti menü