Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teherfuvarozás, szállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Fresh - Hungit [4. oldal]
részletek »

Teherfuvarozás, szállítás képes leírás: Fresh - Hungit [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 152 db
Fresh Kft Budapest

Fresh Kft Budapest

Társaságunk 1993-ban alakult. Szállítási üzletágunk közel 10 éve foglalkozik belföldi teherszállítással, költöztetéssel. Célunk a Magyarországon még hiányzó, illetve szárnyait bontogató szakszerű, célirányos szállítás, költöztetés. Ennek érdekében kidolgoztuk ennek a szolgáltatási formának a mechanizmusát. Szállítási programunk bevált módszert biztosít ügyfeleinknek, mely elősegíti a hatékonyságot és a megbízható szolgáltatást. Tevékenységeink: közúti teherszállítás, irodaköltöztetés lakásköltöztetés, ezen kívül rakodás, igény szerint csomagolás, raktározás, gépek szállítása komplex gépszállító egységekkel, antik tárgyak,- bútorok szállítása, bútorszerelés, ipari és kiállítási berendezések szállítása.

Furgon Fuvar

Furgon Fuvar

* Nemzetközi áruszállítás: Európa valamennyi országába vállalunk fuvarfeladatokat. Minden egyes fuvarmegbízást a megrendeléstől az áru kiszállításáig a legnagyobb körültekintéssel bonyolítunk le a határidő betartásával. * Belföldi áruszállítás: Vállaljuk eseti és rendszeres fuvarfeladatok lebonyolítását. FurgonFuvar.hu közúti árufuvarozás. Áruszállítás, fuvarozás Európa teljes területén. Szabadság tér 7. A. fsz. 4. Cegléd 2700 info@furgonfuvar.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát. Telefon: +36 53 500 848 Fax: +36 53 500 849 Mobiltelefon: +36 70 252 3505 http://www.furgonfuvar.hu

Fuvarcenter

Fuvarcenter

Szállítás, költöztetés, fuvarozás, rakodás. Áruszállítás: 1 - 24 tonnás tehergépkocsikkal darabáru szállítás, építőanyag szállítás, élelmiszer-szállítás, stb... S peciális felépítményű járművek. (Pl. Emelő hátfalas, önrakodó) Költöztetés: Az egyszobás lakástól a luxus villáig mindent elköltöztetünk. Raktár, üzem, gyár nem akadály! Munkában megedződött, tapasztalt, profi rakodókkal. Bízza ránk a munka nehezét! A szállítandó bútorokat, berendezési tárgyakat kívánságra külön térítés ellenében becsomagoljuk. (Teljes szállítási garanciát csak csomagolt árura tudunk vállalni) Nagyobb munka esetén, Budapesten ingyen felmérést végzünk, ha szükséges. Rakodás: Szakképzett rakodókkal Speciális igényeknek megfelelően. Költöztetéshez, gépmozgatáshoz, hangszerszállításhoz, raktárrendezéshez, bútortologatáshoz, rakosgatáshoz, stb. Sokoldalú munkatársainknak nincs lehetetlen feladat! Csomagolás: Igény szerint a szállítandó áru becsomagolását is vállaljuk. (Teljes szállítási garanciát csak csomagolt árura tudunk vállalni) Külön kívánságra a csomagolóanyagot beszerezzük és kiszállítjuk. Gépszállítás: Gép- és páncélszekrény szállítás, mozgatás szakképzett rakodók

Fuvarozás - Költöztetés - VV Herkules Kft

Fuvarozás - Költöztetés - VV Herkules Kft

Mikor költözésre kerül sor az ember nehezen megvásárolt értékeit új otthonába fuvarozza. Ezért ez a legfőbb szempontunk hogy az Ügyfeleink a lehető legnagyobb biztonságban tudják értékeiket. A többéves tapasztalatnak és szakértelemnek köszönhetjük hogy értékeit rendkívűl biztonságos és helytakarékos rakodási technikával zökkenőmentessé teszi a költözést. Cégünk által szállított áru bebisztosított, ezért Önnek semmi miatt nem kell aggódnia.

Fuvarozás belfödön, budapesti központtal

Fuvarozás belfödön, budapesti központtal

Vállalunk fuvarozást közúton, belföldön és külföldön egyaránt. Gépjárműveink fiatalok, modernek, így biztosan látják el fuvarozási feladataikat. Gépjárművezetőinket nagy gonddal választjuk ki, így az Ön árúja, és a mi gépkocsink is épségben és időben érkezik meg rendeltetési helyére. Ha fuvarozást keres Budapesten, belföldön, vagy külföldre keressen minket!

Fuvarozás bérautóval

Fuvarozás bérautóval

Teherfuvarozáshoz ajánljuk kisteherautóinkat rövid és hosszútávú bérletre egyaránt. Hosszútávú bérlet esetén egyedi árakkal és nagy kedvezményekkel várjuk. Pilisvörösvári autókölcsönzőnkben megtekintheti gépkocsi parkunkat, illetve weboldalunkon keresztül is kiválaszthatja a kívánt furgon / minibusz / kisteherautó / szeméylautó típusát, amelyet ezután előrendelhet. Kollégáink várják érdeklődését egész nap! Csökkentse fuvarköltségeit és béreljen magának kisárúszállítót, amelyet egész nap használhat fix napidíj költségen.

Fuvarozás, költöztetés

Fuvarozás, költöztetés

Költöztetés, fuvarozás akár hétvégén is versenyképes árakkal. Hívjon minket, ha e problémákra keres megoldást, segítséget. Mi mindig készen állunk segíteni, ha költözésről, fuvarozásról van szó. Weboldalunkon bővebb számításokat is talál, hogy melyik megoldással bonyolítható le a legegyszerűbb módon a szállítmányozás. Hívjon minket bizalommal, akár hétvégén is.

Fuvarozás, szállítás - Futex Car

Fuvarozás, szállítás - Futex Car

Fuvarozót, szállítót keres? A Futex Car, kecskeméti fuvarozóként az áruterítés és fuvarozás, nemzetközi fuvarozás és nemzetközi áruterítés, valamint áruszállítás többéves szakmai tapasztalatával rendelkezik. A szerződéses logisztika, a teljes fuvarozói és szállítási folyamat sor kiszervezése egy fuvarozó cég számára. A vállalatnak ezáltal lehetősége nyílik, egyedi igényei alapján összeállított szolgáltatásokat igénybe venni, míg maga a fő üzleti tevékenységeire koncentrálhat. Kérjen ingyenes ajánlatot akár egyszeri, akár rendszeres szállításra, áruterítésre, fuvarozásra weboldalunkon keresztül!

Fuvarozás-költöztetés-tehertaxi

Fuvarozás-költöztetés-tehertaxi

Szabó András egyéni vállalkozó. 25 éve a szakmában. Költöztetés-fuvarozás Budapesten és vidéken egyaránt. Lakások és irodák teljes körű költöztetése. Bútorszállítás. Olcsó fuvardíjak, megbízható szolgáltatás. Akciók. Tehertaxi szolgáltatás akár azonnalra is. Rugalmas megoldások. Próbálja ki. Kézi anyagmozgatás. Zongora- páncélszekrény szállítás. tel: 06 30/9424206 Komoly figyelemmel, nagy szakértelemmel végezzük a ránk bízott bútor, pianínó, zongora vagy páncélszekrény szállítás feladatait! A költöztetés során a csomagoláshoz 10 darab dobozt, s a ragasztószalagot ingyen biztosítjuk! Tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági költöztetés, továbbá mindennemű közúti fuvarozás, szállítás. A lakossági költöztető feladatok mellett vállalunk mindent, ami a szállítás körébe tartozik: legyen az irodaköltöztetés vagy üzletberendezés szállítása, teherszállítás vagy áruszállítás ? a fuvarozás minden gondját átvállaljuk! Minden, ami fuvarozás és szállítás: irodaköltöztetés, bútorszállítás, zongoraszállítás, rakodás és lomtalanítás. Lakossági és iroda költöztetés olcsón ? nemcsak Budapest környékén, az egész ország területén vállaljuk.

Hirdetés
Fuvarpeti költöztetés

Fuvarpeti költöztetés

Folyamatosan mozgásban lévő bútorszállító autókkal, darus, önrakodós gépkocsikkal, kis létszámú, összeszokott mukatársainkal évente, több száz lakossági költöztetést teljesítünk. Helyzeti előnyünknek köszönhetően, azonnali vagy rövid határidős szállítási feladatokat is vállalhatunk. Válassza most, az akciós költöztetést, fuvarozást, csomagolást!

Fuvarpeti szállítás

Fuvarpeti szállítás

Belföldi fuvarozás 20 m3 bútorszállító és önrakodós autókkal! Bútorszállítás 20 m3 önrakodós autókkal.15 éves tapasztalat referenciákkal! Anyagbeszerzés, raklapos áruszállítás, címlistás kiszállítás Építőanyag, vasanyag, faanyag házhozszállítása és terítése. Lakossági költöztetés és rakodás. 15 éves tapasztalat referenciákkal!

Fülöp Gépszállítás Budapest

Fülöp Gépszállítás Budapest

Vállalok költöztetést csomagolással, bútormozgatást akár helyben is. Gépszállítást országon belül, külföldről külföldre, komplett megszervezés, lebonyolítás, gépek terepen belüli mozgatása, rakodás. Továbbá gépek igény szerinti csomagolása, ládázása... Mindezt a megrendelő igénye szerint. Ingyenes felmérés bárhol az országon belül vagy külföldön, egyedi árajánlat.

Galambos Trans Kft Szombathely

Galambos Trans Kft Szombathely

Galambos Trans Kft. Időben helyükre tesszük a dolgokat! Amire vállalkozunk * Belföldi és nemzetközi fuvarozás * Gyűjtő és elosztó fuvarozás megszervezése, lebonyolítása * Fuvarszervezés és logisztikai szolgáltatások Ahogyan dolgozunk Gépjárművezetőként 40 munkatársunk dolgozik, gépjárműparkunk 26 tehergépkocsiból áll. A piaci igényeknek megfelelően sürgősségi fuvarok ellátására is felkészültünk: a halasztást nem tűrő szállítási feladatokat két gépjárművezető, váltott beosztással teljesíti.

Gyarmax Kft Inárcs

Gyarmax Kft Inárcs

A Gyarmax-Teher Kft 2007-ben alapított cég, mely a konténeres sittszállítási piac meghatározó szereplőjeként, főleg Budapesten és közvetlen környékén tud versenyképes árakon, és színvonalon szolgáltatni. Cégünk kőbányai(Bp. X.ker.) telephellyel rendelkezik, és az összes Budapest és környéki lerakóteleppel kapcsolatban áll. A cég alapítója: Gyarmati Károly, aki 1992 óta foglakozik teherfuvarozással, és ezen belül 1993 óta konténeres sittszállítással, mindezt 1996-ig mint egyéni vállalkozó, majd 1996-tól 2007-ig Gyarmax Bt. néven. Tehát a konténerszállítás terén több mint 15 éves gyakorlattal rendelkezünk, és azóta folyamatosan fejlesztjük a vállalkozásunk színvonalát, hogy az Önök legnagyobb megelégedésére szolgáltassunk.

Havanna Kft

Havanna Kft

Cégünk 1987-ben alakult. Az induló családi vállalkozás mára egy középvállalkozássá fejlődött, amely 45 saját gépkocsit üzemeltet. A gépkocsipark szervizelése, karbantartása, tárolása saját telephelyünkön történik. Minden gépkocsivezető mobiltelefonnal rendelkezik, így folyamatos a kapcsolat az irodával. Vállalkozásunk széleskörű alvállalkozói rendszert épített ki, létszámunk meghaladja a 100 főt. Irodai dolgozóink szakmai felkészültsége magas szintű, irodáink műszaki felszereltsége korszerű. Hosszú távú beruházásaink célja a jó minőségű szolgáltatás fenntartása. Tevékenységi körünk az évek során kibővült a fuvarozás számos szakágára, ezek közül néhány: * sittszállítás, * költöztetés, * tehergépkocsik szervizelése és karbantartása, * gépszállítások megszervezése és lebonyolítása.

Horvát Trans Kft Győr

Horvát Trans Kft Győr

Cégünkről A HORVÁTH TRANS Szállítmányozási és Fuvarozási Kft. 2000. február 10-ém alakult. Cégünk elsősorban belföldi szállítmányozással, fuvarozással foglalkozik.

Hungit-Logistic - Nemzetközi szállítmányozás

Hungit-Logistic - Nemzetközi szállítmányozás

Tisztelt Szerkesztő! Kérem, helyezze el a fenti linket az oldalán!Köszönöm! Cégünk jól képzett szakemberei által amit biztosítani tudunk Önnek, optimális és költséghatékony megoldások a nemzetközi- és belföldi szállítmányozás, valamint a raktárlogisztika területén. Tevékenységünk szerves részei: - komplett rakományok szállítása kisteherautókkal és 24 tonnás kamionokkal - részrakományok és kisebb küldemények szállítása - gyűjtőáru szállítás - speciális áruk szállítása (hűtést igénylő, veszélyes, folyékony és siló áruk) - túlméretes küldemények szállítása - belföldi disztribúció - szállítmánybiztosítások megkötése

Tuti menü