Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teherfuvarozás, szállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Debrecen - Fuvarozás [3. oldal]
részletek »

Teherfuvarozás, szállítás képes leírás: Debrecen - Fuvarozás [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 140 db
Debrecen Futár

Debrecen Futár

Áruszállítás, fuvarozás tekintetében is állunk megrendelőink segítségére. Egyéb szállítási feladatokat is vállalunk, belföldön. Áruszállítás fajtái: * Eseti áruszállítás * Rendszeres áruterítés * Állandó gyűjtőfuvarozás * Tehertaxi szolgáltatás * Raklapos szállítás * Kisgép-szállítás... Áruterítés, raklapos áruszállítás, kisgép- szállítás. Vállalunk Debrecen és vidéken mindennemű költöztetési és szállítási feladatot, alacsony árakkal! A költöztetésen kívül vállaljuk az ehhez kapcsolódó munkákat, mint például bútorszerelés (akár újonnan vett bútorok esetében is), tárgyak, faliszekrények, csillárok, stb. le- és felszerelését. Teljes be- és kicsomagolást, igény szerint dobozokat, csomagolóanyagot biztosítunk. Helyben szállítás: kézi anyagmozgatás és rakodás, teherató nélkül. Lakások, irodák átrendezése. Az áruszállítás és áruterítés esetén a rendszeres megrendelőinknek kedvezményt biztosí

DLM Logistics

DLM Logistics

DLM Express szállítás A DLM Express szolgáltatás kitűnő ajánlat a megyeszékhelyekre* és közvetlen környékükre történő kiscsomag kiszállítás területén. Egy normál, időgaranciás (2 napos szállítási határidő) postai csomag árának akár töredékéért eljuttatjuk akár 16 órán belül. Belföldi és nemzetközi fuvarozás Ha kedvező feltételekkel szeretné eljuttatni áruját a címzetthez Magyarországon és Európán belül, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Erkádó Kft. Budapest

Erkádó Kft. Budapest

Az Erkádó Szállítmányozási és Futárszolgálati Kft. készséggel segít szállítási problémái megoldásában. Szolgáltatásaink közé tartozik többek közt: nemzetközi futárszolgálat, expressz fuvarozás, és nemzetközi szállítmányozás az összes európai országba. Miért válasszon minket? Európán belül a leggyorsabb módon juttatjuk el küldeményét a rendeltetési helyére. Az Ön által megadott időpontban és helyen felvesszük az árut és közvetlenül a címzettnek átadjuk. Ezen felül kitűnően felszerelt gépjárműveink, valamint tapasztalt gépkocsivezetőink garantálják, hogy küldeménye mindig időben célba érjen.

Expressz költöztetés

Expressz költöztetés

Irodák - Lakások költöztetését vállaljuk a hét minden napján! Teljes - Részleges költöztetések! Árajánlat! Akciók a honlapon! Cégünk szolgáltatásai már diszkrét formában is elérhetőek. Költöztetés, lomtalanítás, zongora szállítás, pianino szállítás, trezor szállítás, napkollektor szállítás, teherautó bérbeadás, fuvarozás

Faipari beszállító

Faipari beszállító

A fa minden kertet és teraszt egyedivé tesz, egyszerre divatos és természetes alapanyag. A modern építészet és kerttervezés nem is akar, de nem is tudna enélkül a megújuló természetes alapanyag nélkül meglenni. Ha megbízható faipari beszállítót keres, akkor válassza a lambéria, a hajópadló és egyéb minőségi faipari alapanyagok szakértőjét! Többnyire fenyő alapanyagok sokrétű megoldásait kínálom Önnek. Lambériákat, hajópadlókat, KVH gerendákat, OSB lapokat, teraszburkolatokat, faház burkolatokat, szárított és impregnált léceket, valamint táblásított fenyő lapokat szállítok az ország különböző területeire. Amennyiben az Alföldfa kft. megfelel az Ön szigorú elvárásainak tegyen próbára minket! Személyesen keresem fel Önt telephelyén vagy irodájában, hogy bemutassam a képviselt gyártó cégek termékpalettáját.

Hirdetés
Faragó és fia

Faragó és fia

Cégünk az ország egész területén, mérsékelt árakon vállalja csapadék- és szennyvízcsatorna vezetékeinek és műtárgyainak az alkalmi tisztítását vagy rendszeres karbantartását, amellyel megelőzhető az üzemzavarok, dugulások kialakulása. Csatornatisztítással, dugulás elhárítással foglalkozó autóink munkanapokon 6-18 óra között állnak megrendelőink rendelkezésére. Munkatársaink...

Farkas Trans Kft Tokod

Farkas Trans Kft Tokod

A Farkas-transz Szállítási Kft., 1996-ban alakult, 100% magyar tulajdonú, folyamatosan fejlődő, speciális feladatra, veszélyes hulladékok belföldi és nemzetközi szállítására szakosodott vállalkozás. Tevékenységünk kiterjed az ország egész területére. A szilárd és folyékony veszélyes hulladék gyűjtést, szállítást, a Környezetvédelmi Főfelügyelőség érvényes engedélyével végezzük. Fő célkitűzésünk ezen speciális szakterületen, hogy a hazai és a nemzetközi piacokon is egyaránt a legmagasabb szintű elvárásoknak eleget tegyünk.

Farkas Trans Kft Tokod

Farkas Trans Kft Tokod

A Farkas-transz Szállítási Kft., 1996-ban alakult, 100% magyar tulajdonú, folyamatosan fejlődő, speciális feladatra, veszélyes hulladékok belföldi és nemzetközi szállítására szakosodott vállalkozás. Tevékenységünk kiterjed az ország egész területére. A szilárd és folyékony veszélyes hulladék gyűjtést, szállítást, a Környezetvédelmi Főfelügyelőség érvényes engedélyével végezzük. Fő célkitűzésünk ezen speciális szakterületen, hogy a hazai és a nemzetközi piacokon is egyaránt a legmagasabb szintű elvárásoknak eleget tegyünk.

Farm Sped Kft Budapest

Farm Sped Kft Budapest

Cégismertető Vállalkozásunk 1994 óta dolgozik a jelenlegi szervezetben. Az eltelt 10 évet bővülő üzleti kapcsolatok, és a járműpark folyamatos korszerűsítése jellemezte. A kezdeti 10 év feletti jármű - életkor 4 év alattira csökkent. Az árbevételben folyamatosan nőtt a túlsúlyos - túlméretes szállítások aránya és a partnerkör is folyamatosan nőtt.

Hirdetés
Fazekas Szállítás Budapest

Fazekas Szállítás Budapest

A FAZEKAS SZÁLLÍTÁSI Kft. 1991-ben családi vállalkozásként alakult, 100 % - ban magyar tulajdonú társaság. Tulajdonosai aktívan vesznek részt a működésében és irányításában. Vállalkozásunk 13 éve végez fuvarozást az európai közúti áruszállításban. Ez idő alatt gazdag tapasztalatokra tettünk szert az árumozgatás jellegzetességeivel kapcsolatban. Cégünk tagja a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének, így képesek vagyunk a TIR rendszerű árufuvarozásra is. A személyi és tárgyi fejlesztések eredményeként a kezdeti 3 fővel szemben mára 17 munkatársat foglalkoztatunk.

Formica Trans Kft

Formica Trans Kft

Belföldi áruszállítás, árufuvarozás, logisztika, árumozgatás, kiscsomag és raklapos áruszállítás, minőségi csomagkiszállítás, áruterítés, szállítmányozási szolgáltatás, disztribució, olcsó fuvar, belföldi teherfuvarozás, belföldi közúti fuvarozású Cégünk fő profilja: kiscsomag és raklapos áru kiszállítása Budapesten (akár pár órán belül), illetve az ország egyéb területén, melyet 12 órás (direkt fuvar), vagy 24/48 órás határidővel teljesítünk. Szállítunk üzletláncokhoz, nagykereskedelmi cégekhez, illetve magánszemélyekhez is.

földmunka,gépi földmunka,konténeres sitt szállítás

földmunka,gépi földmunka,konténeres sitt szállítás

földmunka,gépi földmunka, beton törés árokásás alapkiemelése ház bontás terprendezés fa ültetés konténeres sitt szállítás komatsu wb 97 r és Bobcat-tel Budapest és vonzáskörében magán megrendelők és cégek részére egyaránt internetes rendelés esetén a bobcat munkagépeink árából kedvezményt biztosítunk. munkaidőben: 06 (26) 349-031 .

Fresh Kft Budapest

Fresh Kft Budapest

Társaságunk 1993-ban alakult. Szállítási üzletágunk közel 10 éve foglalkozik belföldi teherszállítással, költöztetéssel. Célunk a Magyarországon még hiányzó, illetve szárnyait bontogató szakszerű, célirányos szállítás, költöztetés. Ennek érdekében kidolgoztuk ennek a szolgáltatási formának a mechanizmusát. Szállítási programunk bevált módszert biztosít ügyfeleinknek, mely elősegíti a hatékonyságot és a megbízható szolgáltatást. Tevékenységeink: közúti teherszállítás, irodaköltöztetés lakásköltöztetés, ezen kívül rakodás, igény szerint csomagolás, raktározás, gépek szállítása komplex gépszállító egységekkel, antik tárgyak,- bútorok szállítása, bútorszerelés, ipari és kiállítási berendezések szállítása.

Furgon Fuvar

Furgon Fuvar

* Nemzetközi áruszállítás: Európa valamennyi országába vállalunk fuvarfeladatokat. Minden egyes fuvarmegbízást a megrendeléstől az áru kiszállításáig a legnagyobb körültekintéssel bonyolítunk le a határidő betartásával. * Belföldi áruszállítás: Vállaljuk eseti és rendszeres fuvarfeladatok lebonyolítását. FurgonFuvar.hu közúti árufuvarozás. Áruszállítás, fuvarozás Európa teljes területén. Szabadság tér 7. A. fsz. 4. Cegléd 2700 info@furgonfuvar.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát. Telefon: +36 53 500 848 Fax: +36 53 500 849 Mobiltelefon: +36 70 252 3505 http://www.furgonfuvar.hu

Fuvarcenter

Fuvarcenter

Szállítás, költöztetés, fuvarozás, rakodás. Áruszállítás: 1 - 24 tonnás tehergépkocsikkal darabáru szállítás, építőanyag szállítás, élelmiszer-szállítás, stb... S peciális felépítményű járművek. (Pl. Emelő hátfalas, önrakodó) Költöztetés: Az egyszobás lakástól a luxus villáig mindent elköltöztetünk. Raktár, üzem, gyár nem akadály! Munkában megedződött, tapasztalt, profi rakodókkal. Bízza ránk a munka nehezét! A szállítandó bútorokat, berendezési tárgyakat kívánságra külön térítés ellenében becsomagoljuk. (Teljes szállítási garanciát csak csomagolt árura tudunk vállalni) Nagyobb munka esetén, Budapesten ingyen felmérést végzünk, ha szükséges. Rakodás: Szakképzett rakodókkal Speciális igényeknek megfelelően. Költöztetéshez, gépmozgatáshoz, hangszerszállításhoz, raktárrendezéshez, bútortologatáshoz, rakosgatáshoz, stb. Sokoldalú munkatársainknak nincs lehetetlen feladat! Csomagolás: Igény szerint a szállítandó áru becsomagolását is vállaljuk. (Teljes szállítási garanciát csak csomagolt árura tudunk vállalni) Külön kívánságra a csomagolóanyagot beszerezzük és kiszállítjuk. Gépszállítás: Gép- és páncélszekrény szállítás, mozgatás szakképzett rakodók

Fuvarozás - Költöztetés - VV Herkules Kft

Fuvarozás - Költöztetés - VV Herkules Kft

Mikor költözésre kerül sor az ember nehezen megvásárolt értékeit új otthonába fuvarozza. Ezért ez a legfőbb szempontunk hogy az Ügyfeleink a lehető legnagyobb biztonságban tudják értékeiket. A többéves tapasztalatnak és szakértelemnek köszönhetjük hogy értékeit rendkívűl biztonságos és helytakarékos rakodási technikával zökkenőmentessé teszi a költözést. Cégünk által szállított áru bebisztosított, ezért Önnek semmi miatt nem kell aggódnia.

Fuvarozás belfödön, budapesti központtal

Fuvarozás belfödön, budapesti központtal

Vállalunk fuvarozást közúton, belföldön és külföldön egyaránt. Gépjárműveink fiatalok, modernek, így biztosan látják el fuvarozási feladataikat. Gépjárművezetőinket nagy gonddal választjuk ki, így az Ön árúja, és a mi gépkocsink is épségben és időben érkezik meg rendeltetési helyére. Ha fuvarozást keres Budapesten, belföldön, vagy külföldre keressen minket!

Tuti menü