Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teherfuvarozás, szállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Bauer - Debrecen [2. oldal]
részletek »

Teherfuvarozás, szállítás képes leírás: Bauer - Debrecen [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 140 db
Bauer Fuvar Szekszárd

Bauer Fuvar Szekszárd

1982-ben kezdtem el vállalkozói tevékenységemet az elsők között Szekszárdon. Először egy tehergépjárművel végeztem a munkát, majd évről-évre folyamatosan bővítettem a vállalkozást a megrendelőim igényeinek megfelelően. Jelenleg 11 tehergépjárművel, 3 univerzális földmunka- géppel és 10 fő alkalmazottal végzem a tevékenységemet. Munkaidő: 7:00-17:00-ig

Baut Kft Üröm

Baut Kft Üröm

Bemutatkozás Cégünk az ezredforduló óta nyújt megbízható, korrekt segítséget konténeres sitt, szemét- illetve folyóáru (sóder, homok, murva, termőföld) szállításban. Ügyfeleink töretlen bizalmának köszönhetően dinamikusan fejlődő cégünk immár tereprendezésben, földmunkákban és házak bontásában is az Ön partnere lehet, korszerű teherautókkal és munkagépekkel.

Bedő Tibor Pécs

Bedő Tibor Pécs

Bemutatkozás: Cégemet 1991-ben alapítottam. Fő tevékenységem a konténerszállítás, amely magába foglalja a törmelékszállítást, szemétszállítást is. Nyitott és zárt konténerrel egyaránt rendelkezünk 3-12m3-ig. Konténerek kézi és gépi rakodását is vállaljuk. A hulladékok elhelyezését kizárólag az engedélyezett lerakóba szállítjuk.

Belföldi és külföldi szállítás fuvarozás

Belföldi és külföldi szállítás fuvarozás

Cégünk 2010-ben, azzal a céllal jött létre, hogy minőségi logisztikai szolgáltatást nyújtson kedvező áron, rövid határidővel. Bár a cég fiatal, de a tulajdonos, és az összes munkatársunk, beleértve a gépkocsivezetőket is, évtizedekre visszanyúló, teljes körű tapasztalattal rendelkeznek az árufuvarozás területén. Szolgáltatásainkat mindig megbízóink érdekeit szem előtt tartva végezzük el. Megbízható, rugalmas ügyintézés, ügyfélközpontúság jellemzi tevékenységünket. Munkatársaink arra törekednek, hogy ami Önnek teher, az nekünk megbízás legyen!

Belföldi és nemzetközi áruszállítás | HAPP Kft.

Belföldi és nemzetközi áruszállítás | HAPP Kft.

A fuvarozás egyike a HAPP Logisztikai csoport fő tevékenységeinek. Fuvarfeladataink fő irányai elsősorban a Nyugat?Európai országok, emellett természetesen bármely európai célországba eljuttatjuk áruját. Szolgáltatásaink: Belföldi és nemzetközi áruszállítás, FTL / LTL fuvarozás, expressz áruszállítás, hűtött áruszállítás, nagy értékű áruszállítás, hulladékszállítás. A gépkocsik műszaki állapotánál, illetve esztétikai megjelenésénél természetesnek tartjuk, hogy azok kifogástalan állapotúak legyenek, alkalmazkodva a szállított áruk magas színvonalához. A gépjárműparkunk folyamatos fejlesztésénél alapvető szempont, hogy a zaj- és káros anyag kibocsájtás az Európai Uniós normáknak megfelelően csökkenjen, amit az elmúlt évek beszerzései támasztanak alá. A több, mint 60 járműből álló gépparkunk átlagéletkora nem haladja meg a 2 évet. Járműveink GPS rendszerrel felszereltek, mely folyamatos, gyors információt biztosít a rakomány aktuális pozíciójáról.

Hirdetés
Belföldi Futár Budapest

Belföldi Futár Budapest

Futárszolgálat belföldön 24 órában, csomagszállítás, áruterítés azaz áruk házhozszállítása budapesti telephelyről személyautóval az ország egész területére A Belföldi Futárszolgálat a klasszikus futárszolgálati pontosabban boyszolgálati igényeket kívánja elsősorban kielégíteni, azaz az áruk megrendeléstől számított leghamarabbi házhozszállítását a kívánt célba. Ezen szolgáltatást főként belföldi vidéki viszonylatban és személyautókkal a nap 24 órájában teljesítjük. Mivel ez a fő profilunk, futárszolgálatot teljesítő kollégáinkhoz mérten ezt a szolgáltatást kínáljuk a legkedvezőbb áron, mely jelenleg bruttó 68,-Ft/km (lsd. futár árak). Szerződött partnereinknek bruttó 58,-Ft/km áron szállítunk. A csomagokat és szállítmányokat azaz az árut lezártan vesszük át, súlyfelárat nem számolunk fel.

Berény-Sped Kft Jászberény

Berény-Sped Kft Jászberény

Bemutatkozás A BERÉNY-SPED Kft. 1991. december 28-án alakult a JÁSZKUN VOLÁN RT.Jászberényi Üzletigazgatóságából, mely alapján a tagsági szerkezete a cégnek 50,6% Jászkun Volán Rt. tulajdon, míg a fennmaradó 49,6% kisbefektető magánszemélyek kezében van. Társaságunk fő profilja a nemzetközi árufuvarozás, melyet 10 db saját 13,6 m-es nyerges szerelvénnyel végzünk. A gépkocsivezető állomány tekintetében elmondhatjuk, hogy a társaság olyan 20-25 éves gyakorlattal rendelkező gépkocsivezetőkből áll, akik a társaság alapításában is aktívan közreműködtek.

Bérkocsi Bt Tatabánya

Bérkocsi Bt Tatabánya

Szeretném röviden bemutatni vállalkozásunkat. Cégünk 1993-ben alakult. 1996 óta fő tevékenységi körünk a szállítmányozás, nemzetközi fuvarozás. Teljes körő szállítmányozói felelősségbiztosítással rendelkezünk a Generali Providencia biztosítónál 150.000 USD értékben, valamint az Allianz Hungária Biztosító Rt.-nél lévő CMR felelősségbiztosításunk értéke 10.000.000.-Ft. Négy saját, 3,3 tonna teherbírású 40m3 ADR-es és egy darab 24 tonnás fuvareszközzel rendelkezünk. A gépkocsivezetőink rádiótelefonon mindíg elérhetők. A fuvarfeladatok gyors elvégzése érdekében, az autókat két gépkocsivezetővel is tudjuk közlekedtetni. Tevékenységünket a Profigrupp Plussz Kft. Vámügynökséggel együttműködve végezzük, ezzel szeretnénk megbízóinkat teljes körűen kiszolgálni az árú szállításától, raktározástól a vámkezelésig és az árúk átvevőig történő kiszállásáig. Az alvállalkozóink gépjárműparkja a 3,3 tonnás 50m3-es kisautóktól a 24 tonnás 120m3-es szerelvényekig terjed. Az általunk foglalkoztatott fuvarozók rendelkeznek a szükséges nemzetközi fuvarozási és közlekedési engedélyekkel és CMR felelősségbiztosítással. A fuvarfeladatok és a kapacitás 80%-ban Nyugat-Európa, 20%-ban egyéb Lengyel, Cseh és S

BI-KA Bt Szolnok

BI-KA Bt Szolnok

* Nemzetközi szállítmányozás * Belföldi fuvarozás, disztribúció * Raktárlogisztika * Szállítmánybiztosítás * Személyes logisztikai tanácsadás * Vámügyintézés, intrastat, extrastat * On-line szállítmánykövetés * Részrakományos szállítmányozás * Expressz szállítás * Konténeres, légi, túlméretes, hűtős, ADR-es szállítmányozás

Hirdetés
Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat

Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat

Segítjük Ügyfeleinket, hogy gördülékenyen és maximális biztonsággal használhassák a saját gépkocsijukat, még ha alkoholt fogyasztottak vagy fáradtak is. Szolgáltatásunk egy rövid időtávra történő sofőrbérlés. Árainkat úgy kalkuláltuk, hogy a legkedvezőbb feltételek mellett tudjanak igénybe venni minket. Kedvezményrendszerünkkel pedig még jobban csökkenthetik a szolgáltatás végösszegét. Amennyiben biztonságban szeretné elérni uticélját - még ha alkoholt fogyasztott is, vagy fáradt - hívja diszpécserünket. Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat 36-20/564-7558

Bobico Kft - Oroszlány

Bobico Kft - Oroszlány

Cégünk 2001-ben alakult, Oroszlányban. Építőipari szolgáltatásaink: gépi és kézi földmunka, bontás, épületbontás betontörés, alapozás, árokásás, csatornázás, tereprendezés, konténeres sitt szállítás, térkövezés, parkoló építés, nehézgépszállítás, közúti teherfuvarozás. Gyors, pontos munkavégzés, reális árakon.

Borfu Bt.

Borfu Bt.

Borfu Bt. - folyékony élelmiszer (bor, must, sűrítmény, tej...) szállítása tartálykocsival belföldön-külföldön Borfu Bt. 2049 Diósd, Endre u. 28. mobil: +36 / 30-311-2703 mail: borfu@t-online.hu Árajánlatért kérem hívjon a +36 / 30-311-2703 -as telefonszámon Üdvözlettel: Szehr Lajos

Buda-teher

Buda-teher

A Budateher, fővárosunk egyik legismertebb szállítási vállalkozása, immár bő negyedszázados múltra tekint vissza. A 80-as években Budapest belső szállítási piacát öt jelentősebb cég uralta (Fősped, Cityteher, Boy-szolgálat, Budateher, Volán Tefu), ezek némelyike állami vállalatként funkcionált, a többiek kisiparosokat tömörítő Gmk-ként működtek. A Budateher Gmk a személyszállítási piacon szintén meghatározó Budataxival hallgatólagos és "laza" marketing-orientált összefonódásban tevékenykedett. Ez az együttműködés a cégfeliratok stilisztikai egységességében, közös irodaépületben és a másik illetékességi körébe tartozó munkák átadásában merült ki.

Budapest konténer

Budapest konténer

Üdvözöljük a Budapest Konténer oldalán! Konténeres sittszállítás, konténer rendelés - sitt, építési és bontási törmelék, lom szállítás Budapest valamennyi kerületében és vonzáskörzetében - gyorsan, olcsón, megbízhatóan!

Budapesti teherfuvarozás darus autóval

Budapesti teherfuvarozás darus autóval

Darus teherautóimmal(KCR) teherfuvarozást vállalok. Vállaljuk mindennemű építőanyag szállítást,irodakonténer,zsalu és állványszállítást,gépszállítást és mindent amit a daru illetve az autó elbír. Autóimmal 1-6 tonnáig tudunk szállítani. A daru 7.5méterre nyúlik ki. Budapesti a telephelyünk. A problémás helyekre is bemegyünk.

CSACSITRANSZ Kft.

CSACSITRANSZ Kft.

Költöztetés, szállítás magánszemélyek és közületek részére. Vállaljuk lakások, házak, irodák, irodaházak költöztetését, lomtalanítását, épületen belüli átrendezését. Igény szerint csomagolunk vagy csomagolóanyagot kiszállítunk. Szükség szerint rakodási és szerelési feladatokat is elvégzünk. Akár egy tételt is viszünk. HÉTVÉGÉN IS HÉTKÖZNAPI ÁRAKON! T: 36 (70)23 53 403, 36 (1) 787 0230

Debrecen áru fuvarozás

Debrecen áru fuvarozás

A Költöztetés Debrecen több, mint 10 éves tapasztalattal a háta mögött megbízható, szakszerű költöztetést, áruszállítást vállal a hét minden napján. A cég szolgáltatását belföldi és külföldi szállításra is igénybe vehetik az ügyfelek. A teherautók a biztonságos árumozgatáshoz szükséges eszközökkel jól fel vannak szerelve.

Tuti menü