Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teherfuvarozás, szállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Balogh - Borfu [2. oldal]
részletek »

Teherfuvarozás, szállítás képes leírás: Balogh - Borfu [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 152 db
Balogh Mónika Spedíció

Balogh Mónika Spedíció

Cégünk, a Balogh Mónika Alexandra fuvarszervező vállalkozás, 2008 óta foglalkozik nemzetközi áruszállítással a kelet-európai régióban. Fő fuvarozási területeink közé tartoznak a volt Szovjetunió tagállamai: Ukrajna, Oroszország, Belorusszia, Kazahsztán, stb... Vállalunk fuvarokat a nyugati területekről és nyugati területekre is, mint például Olaszország, Németország, Ausztria, Franciaország, Benelux Államok, stb... Célunk a keleti és a nyugati piac összekapcsolása nemzetközi fuvarfeladatok lebonyolítása által. Vállalkozásunk fejlődése szükségessé teszi, hogy nyitottá váljunk a nyugat-európai partnerek felé is. Rövid távú céljaink közé tartozik az eddig meglévő ügyfélkörünk és alvállalkozói körünk bővítése is. A jövőre nézve egy megbízható kapcsolatkört szeretnénk kialakítani mind az ügyfelek, mind az alvállalkozók részéről, illetve tervezzük egy saját gépjárműpark kiépítését is. Árainkban igyekszünk olyan ajánlatokat tenni, amely mindkét fél számára megfelelő, ugyanakkor tükrözi megbízhatóságunkat és minőségi munkánkat is. Ha felkeltettük érdeklődését, keresse fel web-oldalunkat. Szolgáltatásaink * Különböző szállítási feladatok szervezése (darabáru, rész- és komplett rakomány) * Partnerek közötti közvetítés * Szállítmánykövetés * Szállítmánybiztosítás (igény szerint) * Árukíséret igény szerinti megszervezése * Igény szerinti átrakás megszervezés

Bánfalvi László Mosonmagyaróvár

Bánfalvi László Mosonmagyaróvár

Üdvözöljük Bánfalvi László egyéni vállalkozó honlapján Szolgáltatásaink: Áruszáll ítás, Költöztetés. A szállítás Iveco gépjárművel történik (3,3 tonna raksúly, 7,5 összsúly) Árainkról e-mailben kaphat bővebb felvilágosítást.

Batki-Trans Kft Nagymaros

Batki-Trans Kft Nagymaros

Nemzetközi árufuvarozás kamionokkal, szállítmányozás, raktározás, Ausztria Németország... Szolgáltatásaink: Teljes logisztikát vállalunk Just in time és direktvevők szállítási rendszerben, ezen kívül többi partnereinket is teljes körűen ki tudjuk szolgálni.

Bauer Fuvar Szekszárd

Bauer Fuvar Szekszárd

1982-ben kezdtem el vállalkozói tevékenységemet az elsők között Szekszárdon. Először egy tehergépjárművel végeztem a munkát, majd évről-évre folyamatosan bővítettem a vállalkozást a megrendelőim igényeinek megfelelően. Jelenleg 11 tehergépjárművel, 3 univerzális földmunka- géppel és 10 fő alkalmazottal végzem a tevékenységemet. Munkaidő: 7:00-17:00-ig

Baut Kft Üröm

Baut Kft Üröm

Bemutatkozás Cégünk az ezredforduló óta nyújt megbízható, korrekt segítséget konténeres sitt, szemét- illetve folyóáru (sóder, homok, murva, termőföld) szállításban. Ügyfeleink töretlen bizalmának köszönhetően dinamikusan fejlődő cégünk immár tereprendezésben, földmunkákban és házak bontásában is az Ön partnere lehet, korszerű teherautókkal és munkagépekkel.

Bedő Tibor Pécs

Bedő Tibor Pécs

Bemutatkozás: Cégemet 1991-ben alapítottam. Fő tevékenységem a konténerszállítás, amely magába foglalja a törmelékszállítást, szemétszállítást is. Nyitott és zárt konténerrel egyaránt rendelkezünk 3-12m3-ig. Konténerek kézi és gépi rakodását is vállaljuk. A hulladékok elhelyezését kizárólag az engedélyezett lerakóba szállítjuk.

Belföldi és külföldi szállítás fuvarozás

Belföldi és külföldi szállítás fuvarozás

Cégünk 2010-ben, azzal a céllal jött létre, hogy minőségi logisztikai szolgáltatást nyújtson kedvező áron, rövid határidővel. Bár a cég fiatal, de a tulajdonos, és az összes munkatársunk, beleértve a gépkocsivezetőket is, évtizedekre visszanyúló, teljes körű tapasztalattal rendelkeznek az árufuvarozás területén. Szolgáltatásainkat mindig megbízóink érdekeit szem előtt tartva végezzük el. Megbízható, rugalmas ügyintézés, ügyfélközpontúság jellemzi tevékenységünket. Munkatársaink arra törekednek, hogy ami Önnek teher, az nekünk megbízás legyen!

Belföldi és nemzetközi áruszállítás | HAPP Kft.

Belföldi és nemzetközi áruszállítás | HAPP Kft.

A fuvarozás egyike a HAPP Logisztikai csoport fő tevékenységeinek. Fuvarfeladataink fő irányai elsősorban a Nyugat?Európai országok, emellett természetesen bármely európai célországba eljuttatjuk áruját. Szolgáltatásaink: Belföldi és nemzetközi áruszállítás, FTL / LTL fuvarozás, expressz áruszállítás, hűtött áruszállítás, nagy értékű áruszállítás, hulladékszállítás. A gépkocsik műszaki állapotánál, illetve esztétikai megjelenésénél természetesnek tartjuk, hogy azok kifogástalan állapotúak legyenek, alkalmazkodva a szállított áruk magas színvonalához. A gépjárműparkunk folyamatos fejlesztésénél alapvető szempont, hogy a zaj- és káros anyag kibocsájtás az Európai Uniós normáknak megfelelően csökkenjen, amit az elmúlt évek beszerzései támasztanak alá. A több, mint 60 járműből álló gépparkunk átlagéletkora nem haladja meg a 2 évet. Járműveink GPS rendszerrel felszereltek, mely folyamatos, gyors információt biztosít a rakomány aktuális pozíciójáról.

Belföldi és nemzetközi csomagszállítás

Belföldi és nemzetközi csomagszállítás

Helyezze csomagját biztos kezekbe! A Complexpress futárszolgálat nemzetközi csomagszállítással és teljes körű csomagmenedzsmenttel - csomagolás, címkézés, komissiózás - áll ügyfelei rendelkezésére. A csomagszállítás belföldön munkaidőn kívül és alternatív csomagátvételi lehetőségekkel is megoldható, több mint 3000 átvevőponton. A kiszállítandó csomagokra ár-, érték- és utánvét garanciát is biztosítunk, nemzetközi csomagküldés esetén is. Várjuk Önt is folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal, udvarias kiszolgálással!

Hirdetés
Belföldi Futár Budapest

Belföldi Futár Budapest

Futárszolgálat belföldön 24 órában, csomagszállítás, áruterítés azaz áruk házhozszállítása budapesti telephelyről személyautóval az ország egész területére A Belföldi Futárszolgálat a klasszikus futárszolgálati pontosabban boyszolgálati igényeket kívánja elsősorban kielégíteni, azaz az áruk megrendeléstől számított leghamarabbi házhozszállítását a kívánt célba. Ezen szolgáltatást főként belföldi vidéki viszonylatban és személyautókkal a nap 24 órájában teljesítjük. Mivel ez a fő profilunk, futárszolgálatot teljesítő kollégáinkhoz mérten ezt a szolgáltatást kínáljuk a legkedvezőbb áron, mely jelenleg bruttó 68,-Ft/km (lsd. futár árak). Szerződött partnereinknek bruttó 58,-Ft/km áron szállítunk. A csomagokat és szállítmányokat azaz az árut lezártan vesszük át, súlyfelárat nem számolunk fel.

Belföldi szállítás

Belföldi szállítás

Részrakományos és komplett, teljes autós fuvarozás, költöztetés Magyarország területén. Költöztetés Magyarországról külföldre, külföldről Magyarországra. Bútorok, háztartási gépek, küldemények, kereskedelmi jellegű raklapos áruk, magánjellegű szállítások háztól-házig, sport eszközök, kerékpár, motorkerékpárok, szórakoztató cikkek, szállítása országon belül, valamint Európa egész területén. Magánjellegű szállítás, háztól-házig. Nemzetközi szállítás Dánia, Svédország és Magyarország között. Útvonalunk Németország, Csehország és Szlovákia területén halad keresztül, így ezekbe az országokba is szállítunk küldeményeket, rendszeres járattal.

Berény-Sped Kft Jászberény

Berény-Sped Kft Jászberény

Bemutatkozás A BERÉNY-SPED Kft. 1991. december 28-án alakult a JÁSZKUN VOLÁN RT.Jászberényi Üzletigazgatóságából, mely alapján a tagsági szerkezete a cégnek 50,6% Jászkun Volán Rt. tulajdon, míg a fennmaradó 49,6% kisbefektető magánszemélyek kezében van. Társaságunk fő profilja a nemzetközi árufuvarozás, melyet 10 db saját 13,6 m-es nyerges szerelvénnyel végzünk. A gépkocsivezető állomány tekintetében elmondhatjuk, hogy a társaság olyan 20-25 éves gyakorlattal rendelkező gépkocsivezetőkből áll, akik a társaság alapításában is aktívan közreműködtek.

Bérkocsi Bt Tatabánya

Bérkocsi Bt Tatabánya

Szeretném röviden bemutatni vállalkozásunkat. Cégünk 1993-ben alakult. 1996 óta fő tevékenységi körünk a szállítmányozás, nemzetközi fuvarozás. Teljes körő szállítmányozói felelősségbiztosítással rendelkezünk a Generali Providencia biztosítónál 150.000 USD értékben, valamint az Allianz Hungária Biztosító Rt.-nél lévő CMR felelősségbiztosításunk értéke 10.000.000.-Ft. Négy saját, 3,3 tonna teherbírású 40m3 ADR-es és egy darab 24 tonnás fuvareszközzel rendelkezünk. A gépkocsivezetőink rádiótelefonon mindíg elérhetők. A fuvarfeladatok gyors elvégzése érdekében, az autókat két gépkocsivezetővel is tudjuk közlekedtetni. Tevékenységünket a Profigrupp Plussz Kft. Vámügynökséggel együttműködve végezzük, ezzel szeretnénk megbízóinkat teljes körűen kiszolgálni az árú szállításától, raktározástól a vámkezelésig és az árúk átvevőig történő kiszállásáig. Az alvállalkozóink gépjárműparkja a 3,3 tonnás 50m3-es kisautóktól a 24 tonnás 120m3-es szerelvényekig terjed. Az általunk foglalkoztatott fuvarozók rendelkeznek a szükséges nemzetközi fuvarozási és közlekedési engedélyekkel és CMR felelősségbiztosítással. A fuvarfeladatok és a kapacitás 80%-ban Nyugat-Európa, 20%-ban egyéb Lengyel, Cseh és S

BI-KA Bt Szolnok

BI-KA Bt Szolnok

* Nemzetközi szállítmányozás * Belföldi fuvarozás, disztribúció * Raktárlogisztika * Szállítmánybiztosítás * Személyes logisztikai tanácsadás * Vámügyintézés, intrastat, extrastat * On-line szállítmánykövetés * Részrakományos szállítmányozás * Expressz szállítás * Konténeres, légi, túlméretes, hűtős, ADR-es szállítmányozás

Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat

Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat

Segítjük Ügyfeleinket, hogy gördülékenyen és maximális biztonsággal használhassák a saját gépkocsijukat, még ha alkoholt fogyasztottak vagy fáradtak is. Szolgáltatásunk egy rövid időtávra történő sofőrbérlés. Árainkat úgy kalkuláltuk, hogy a legkedvezőbb feltételek mellett tudjanak igénybe venni minket. Kedvezményrendszerünkkel pedig még jobban csökkenthetik a szolgáltatás végösszegét. Amennyiben biztonságban szeretné elérni uticélját - még ha alkoholt fogyasztott is, vagy fáradt - hívja diszpécserünket. Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat 36-20/564-7558

Bobico Kft - Oroszlány

Bobico Kft - Oroszlány

Cégünk 2001-ben alakult, Oroszlányban. Építőipari szolgáltatásaink: gépi és kézi földmunka, bontás, épületbontás betontörés, alapozás, árokásás, csatornázás, tereprendezés, konténeres sitt szállítás, térkövezés, parkoló építés, nehézgépszállítás, közúti teherfuvarozás. Gyors, pontos munkavégzés, reális árakon.

Borfu Bt.

Borfu Bt.

Borfu Bt. - folyékony élelmiszer (bor, must, sűrítmény, tej...) szállítása tartálykocsival belföldön-külföldön Borfu Bt. 2049 Diósd, Endre u. 28. mobil: +36 / 30-311-2703 mail: borfu@t-online.hu Árajánlatért kérem hívjon a +36 / 30-311-2703 -as telefonszámon Üdvözlettel: Szehr Lajos

Tuti menü