Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Belföldi áruszállítás képes leírás: Noel - termőföld [4. oldal]
részletek »

Belföldi áruszállítás: Noel - termőföld [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Belföldi áruszállítás
Keresés
Találatok száma - 73 db
Noel Gold

Noel Gold

Cégünk a Noelgold Kft., egy debreceni székhelyű szállítmányozási vállalkozás. Célünk, hogy jó szervezéssel a leghatékonyabb módon juttassuk célba szállítmányainkat. Szolgáltatásunk teljes körű. Biztosítjuk az áru raktározását és vámügyintézését is. Ezen kívül, Debrecenben és környékén futárszolgálatot működtetünk.

Olcsó költöztetés, lomtalanítás

Olcsó költöztetés, lomtalanítás

Olcsó költöztetés, lomtalanítás. Ingyenes helyszíni felmérés, fix árajánlat! Hétvégén is! Bontás, zsákos sittszállítás. Hagyatéki lomtalanítás csomagolással. Bútor lomtalanítás. Pince, padlás lomtalanítás. Lakások, irodák, nyaralók, garázsok, stb, lomtalanítása. Lomtalanításhoz zsákokat, dobozokat biztosítunk! Költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, tehertaxi, 1-2 db bútor vagy lom szállítása.

Olcsó költöztetés, lomtalanítás Budapesten

Olcsó költöztetés, lomtalanítás Budapesten

Olcsó költöztetés Budapesten? Keressen minket! Tapasztalt csapatunk a lehető legrövidebb időn belül és a legjobb áron oldja meg bútorai szállítását! Keressen minket akár a legbonyolultabb feladatok esetén is: ha szükséges, mi zongorát szállítunk, tehertaxiként működünk, de akár pincéje, padlása lomtalanítását is megoldjuk. Emeleti díj? Hétvégi felár? Felmérési díj? Felejtse el! Minden költöztetés előtt segítünk a tervezésnél, pakolásnál, sőt, igény szerint csomagolóanyagokat is biztosítunk. Hívjon bizalommal.

Olcsó költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, kisáruszállítás

Olcsó költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, kisáruszállítás

Budapesti olcsó költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, kisáruszállítás, árúfuvarozás, házhozszállítás, tehertaxi, 1-2 db bútor vagy lom szállítása. Családiházak, irodák, lakások költöztetése. Rejtett költségek nélkül! Óra díj vagy fix árajánlat. Ingyenes helyszíni felmérés. Budapest és környéke. Hétvégén is!

Ortmann Trans Kecskéd

Ortmann Trans Kecskéd

Magunkról PDF Nyomtatás E-mail Az Ortmann Trans 1984 -évben egyéni vállalkozásként indult, két IFA tehergépjárművel. 1996-évben egyéni vállalkozásból korlátolt felelősségű társasággá alakult. Cégünknek fő profilja a targonca, és munkagépszállítás, de autómentésben, rakodógépek szállításában és egyéb raklapos áruk szállítása terén is számos megbízással rendelkezünk. Nemzetközi fuvarozás területén is készséggel állunk partnereink rendelkezésére... 1991 óta folyamatosan együttműködünk Magyarország egyik legnagyobb targoncaforgalmazó cégével. Társaságunk szállítója és kiemelt partnere az SNF Hongrie Kft. -nek és a Flavy Kft-nek.

P.trans - teherfuvarozás

P.trans - teherfuvarozás

Vállalkozói tevékenységemet 1990-ben kezdtem, egyéni közúti árufuvarozóként. Jelenleg egy DAF XF95-s nyerges szerelvénnyel végzem tevékenységemet. Ezzel a járművel 26 tonna mennyiségben, vagy 50 köbméterig tudok szállítani, belföldön és külföldön egyaránt. Fuvarozói tevékenységem szerteágazó. Fő profilom: - mezőgazdasági terményszállítás (gabona, szója, kukorica, különböző takarmányok, ömlesztett műtrágya, talajjavító kőpor) - építőipari alapanyagok (homok, sóder, zúzalékok, föld, tőzeg, egyéb más ömlesztett építőipari anyag) Tevékenységeim közé tartozik még: gépi földmunkák, út-, és közműépítés, épületbontás.

Pannonfuvar2000 Kft.

Pannonfuvar2000 Kft.

Korszerű billenőplatós teherautóinkkal leginkább a Balaton környékén illetve a Dunántúlon szóródó építőanyag szállítást vállalunk. Az igényeknek megfelelően 7 tonnás billenős teherautótól egészen a 40 tonnás szerelvényig rendelkezünk szállítójárművel. Telephelyünk tüzép jelleggel működik, ahol mindennemű szóródó építőanyagot megtalál. Nagy tapasztalattal rendelkezünk gépi épületbontás terén is, többemeletes családi házak, illetve egyéb épületek gazdagítják referenciánkat. A Környezetvédelmi Hatóság szabályozásának megfelelően kialakított inert hulladéklerakó beton, tégla, cserép, kerámia, bitumin, föld, kövek átvételére

Pityu teherfuvar

Pityu teherfuvar

23 ill. 40éve a szakmában,sok referenciával minőségi kivitelezés garanciával. -fuvarozás -költöztetés -festés,tapétázás,mázolás,burkolás -ár uszállítás -rakodás Az árlista megtalálható a weboldalon.Jelentkezni a weboldalon feltüntetett telefonszámon illetve az email címen lehet!!!

profi költöztetés

profi költöztetés

Honlapunkon megtalálhatja azokat a legfontosabb információkat, melyek jól jöhetnek költözéskor. A legfontosabb teendőkről, többek között az előkészületekkel kapcsolatban is tájékozódhat. A fuvarozási megbízás szabályairól is elsődlegesek ilyenkor. Ha a legjobb és legmegbízhatóbb költöztető céget és lehetőségeket keresi, nézzen körül oldalunkon, ahol megtalálja mindezt egy helyen! Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk a szakértelem a megbízhatósággal találkozik. A fuvarozásra számos lehetőséget ajánlunk, és a legjobb megoldásokat ajánljuk az elvárásokat maximálisan figyelembe véve.

Hirdetés
S Transport

S Transport

A költöztetések, fuvarozások és más szállítással kapcsolatos munkálatok során nem csak az a fontos, hogy a rakomány időben a megfelelő helyre kerüljön, és zökkenőmentesen folytatódhasson a munka. Fontos szempont még az ár, a megbízhatóság és a hatékonyság is. Ez a cég percalapon szállít mindent, a kezdőegység 59 perc. Így nem kell kapkodni, sietni, és olcsóbban megússza, mint ha minden megkezdett óra után fizetnie kellene. Pontosság és udvariasság tekintetében nem érkezett vissza panasz, ebből adódóan bátran ajánlom őket mindenkinek.

Sólyom Trans Gödöllő

Sólyom Trans Gödöllő

Cégünk jelenlegi ügyvezetője Sólyom Gyula, 1986-ban egyéni vállalkozóként, egy IFA típusú billencs tehergépkocsival kezdte meg fuvarozó vállalkozását. A megbízható szolgáltatás hamarosan a vállalkozás bővítését igényelte. A fejlesztések két irányban indultak el, a fuvarozás bővítése mellett tevékenységünket a mára preferenciává vált daruzási szolgáltatással bővítettük. A növekvő kapacitás új telephely vásárlását tette szükségessé. Az egyéni vállalkozás időközben átalakult, így 1997 óta Kft-ként nyújtjuk partnereinknek megbízható szolgáltatásainkat. A fejlesztések a mai napig folyamatban vannak, mind a gépjármű park modernizálása, mind egy barátságosabb hatékonyabb munkakörnyezet megteremtése.

Szállítás-Fuvarozás,Költöztetés

Szállítás-Fuvarozás,Költöztetés

Árúszállítás,költöztetés,tehertaxi.Válla lunk Belföldön,Külföldön Áruterítést,Árufuvarozást !! Garanciával,Gyorsan,Pontosan,Szakszerűen ,Határidőre is! 4 x 2.10 x 2.20 PlatóMéret 3.5t-Ig.. Lehetőség van Ajánlat kérésre,és Megeggyezés szerinti FIX Tarifa, vagy Kilóméter Díjas Tarifa szerinti Fuvarozásra. Rakodás,Pakolás,Csomagolás Igény Szerint ! Non-Stop 0-24 A Nap Bármely Órájában Bárhová!Munkaszüneti Napokon is .Tehertaxi Válaljuk Budapesten és Országosan Bármilyen teherfuvar lebonyolítását.. Akár hívástól számított 1-2 órán belül Non-Stop !

Takarmány szállítás Balmazújváros

Takarmány szállítás Balmazújváros

A vállalat 1993-óta foglalkozik takarmányszállítással. Először egyéni vállalkozásként, 1996-tól Betéti Társaság és 2004 óta, mint Balmaz-Fluid Kft folytatja tevékenységét. Fuvarozási tevékenységünk az egész ország területére kiterjed. 2006 óta nemzetközi fuvarozást is vállalunk. Cégünk telephelye (Hajdú-Bihar megyében) Balmazújváros, Hortobágyi u.24sz alatt található.

Teherfuvarozás

Teherfuvarozás

A költözés számottevő nyugtalanító hercehurcával jár. Pakolás közben ügyelni kell a lakás és a berendezések, bútorok épségére egyaránt. Keskeny helyeken, lépcsőkön kifejezetten bajt okoz a grandiózus bútorok szállítása. Az optimális csomagolás, a biztos rögzítés és a alkalmas méretű teherautó létfontosságú kellék. Az olcsokoltoztetes1.hu csapata megfelelő rakodókkal, felszereléssel, teherautókkal és körültekintéssel garantálja, hogy a költöztetés során sem a bútorokban, sem a lakásban nem keletkezik kár. Barátságos árak és áttekinthető számlázás nem tartalmaz rejtett költséget. Megszabadul a költözéssel járó aggodalmaktól.

Teherfuvarozás kedvező áron

Teherfuvarozás kedvező áron

Nem tudsz választani a fuvarozó cégek közül? Nálunk csökkentett fuvarozás árak és egyedülálló szolgáltatások várnak - nem érnek meglepetések! Keresd fel fuvarszervező csapatunkat online vagy telefonon és kérj ingyenes ajánlatot belföldi fuvarozásra! Intézd a csomagszállítást, és a teherfuvarozást is könnyen és gyorsan! Bízd ránk a bútorok, kisebb küldemények belföldi szállítását, sőt komplett irodák költöztetését is - eseti és folyamatos megbízásokat is vállalunk! Az áruszállítás itt kezdődik - vágj bele most!

Tehertaxi Budapesten

Tehertaxi Budapesten

Rutinos és tapasztalt cégünk több éves tapasztalattal vállal Budapest területén tehertaxit,lomtalanítást,és az Unióban költöztetést,áruszállítást.Kollégáink jól képzett rakodók,fizikálisan erős szakemberek.Autóink megbízhatóak és tiszták,a munkához megfelelő felszereléssel ellátva.Igény szerint komplett be és kicsomagolást is vállalunk,természetesen a dobozokat és a bútorokat védő fóliákat biztosítjuk.Pontos és megbízható profi céget keres,akkor hívjon minket bizalommal a hét minden napján várjuk hívását.

termőföld, sóder, homok, kavics, murva szállítás fuvarozás Budapesten

termőföld, sóder, homok, kavics, murva szállítás fuvarozás Budapesten

Cégünk több mint tíz éve foglalkozik termőföld, sóder, homok, kavics és egyéb kertészeti és építési ömlesztett alapanyagok beszerzésével, szállításával fuvarozásával. Elsősorban Budapesten és közvetlen környékén. Egyszerre maximum öt köbméter árut tudunk szállítani, így számítunk a lakosság megrendeléseire is. A megrendelhető anyagokról, anyagárakról, fuvar és szállítási díjakról a honlapon tájékozódhat.

Tuti menü