Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Belföldi áruszállítás képes leírás: Pityu - 'FŐTAXI [4. oldal]
részletek »

Belföldi áruszállítás: Pityu - 'FŐTAXI [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Belföldi áruszállítás
Keresés
Találatok száma - 65 db
Pityu teherfuvar

Pityu teherfuvar

23 ill. 40éve a szakmában,sok referenciával minőségi kivitelezés garanciával. -fuvarozás -költöztetés -festés,tapétázás,mázolás,burkolás -ár uszállítás -rakodás Az árlista megtalálható a weboldalon.Jelentkezni a weboldalon feltüntetett telefonszámon illetve az email címen lehet!!!

profi költöztetés

profi költöztetés

Honlapunkon megtalálhatja azokat a legfontosabb információkat, melyek jól jöhetnek költözéskor. A legfontosabb teendőkről, többek között az előkészületekkel kapcsolatban is tájékozódhat. A fuvarozási megbízás szabályairól is elsődlegesek ilyenkor. Ha a legjobb és legmegbízhatóbb költöztető céget és lehetőségeket keresi, nézzen körül oldalunkon, ahol megtalálja mindezt egy helyen! Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk a szakértelem a megbízhatósággal találkozik. A fuvarozásra számos lehetőséget ajánlunk, és a legjobb megoldásokat ajánljuk az elvárásokat maximálisan figyelembe véve.

S Transport

S Transport

A költöztetések, fuvarozások és más szállítással kapcsolatos munkálatok során nem csak az a fontos, hogy a rakomány időben a megfelelő helyre kerüljön, és zökkenőmentesen folytatódhasson a munka. Fontos szempont még az ár, a megbízhatóság és a hatékonyság is. Ez a cég percalapon szállít mindent, a kezdőegység 59 perc. Így nem kell kapkodni, sietni, és olcsóbban megússza, mint ha minden megkezdett óra után fizetnie kellene. Pontosság és udvariasság tekintetében nem érkezett vissza panasz, ebből adódóan bátran ajánlom őket mindenkinek.

Sólyom Trans Gödöllő

Sólyom Trans Gödöllő

Cégünk jelenlegi ügyvezetője Sólyom Gyula, 1986-ban egyéni vállalkozóként, egy IFA típusú billencs tehergépkocsival kezdte meg fuvarozó vállalkozását. A megbízható szolgáltatás hamarosan a vállalkozás bővítését igényelte. A fejlesztések két irányban indultak el, a fuvarozás bővítése mellett tevékenységünket a mára preferenciává vált daruzási szolgáltatással bővítettük. A növekvő kapacitás új telephely vásárlását tette szükségessé. Az egyéni vállalkozás időközben átalakult, így 1997 óta Kft-ként nyújtjuk partnereinknek megbízható szolgáltatásainkat. A fejlesztések a mai napig folyamatban vannak, mind a gépjármű park modernizálása, mind egy barátságosabb hatékonyabb munkakörnyezet megteremtése.

Szállítás-Fuvarozás,Költöztetés

Szállítás-Fuvarozás,Költöztetés

Árúszállítás,költöztetés,tehertaxi.Válla lunk Belföldön,Külföldön Áruterítést,Árufuvarozást !! Garanciával,Gyorsan,Pontosan,Szakszerűen ,Határidőre is! 4 x 2.10 x 2.20 PlatóMéret 3.5t-Ig.. Lehetőség van Ajánlat kérésre,és Megeggyezés szerinti FIX Tarifa, vagy Kilóméter Díjas Tarifa szerinti Fuvarozásra. Rakodás,Pakolás,Csomagolás Igény Szerint ! Non-Stop 0-24 A Nap Bármely Órájában Bárhová!Munkaszüneti Napokon is .Tehertaxi Válaljuk Budapesten és Országosan Bármilyen teherfuvar lebonyolítását.. Akár hívástól számított 1-2 órán belül Non-Stop !

Hirdetés
Takarmány szállítás Balmazújváros

Takarmány szállítás Balmazújváros

A vállalat 1993-óta foglalkozik takarmányszállítással. Először egyéni vállalkozásként, 1996-tól Betéti Társaság és 2004 óta, mint Balmaz-Fluid Kft folytatja tevékenységét. Fuvarozási tevékenységünk az egész ország területére kiterjed. 2006 óta nemzetközi fuvarozást is vállalunk. Cégünk telephelye (Hajdú-Bihar megyében) Balmazújváros, Hortobágyi u.24sz alatt található.

Teherfuvarozás

Teherfuvarozás

A költözés számottevő nyugtalanító hercehurcával jár. Pakolás közben ügyelni kell a lakás és a berendezések, bútorok épségére egyaránt. Keskeny helyeken, lépcsőkön kifejezetten bajt okoz a grandiózus bútorok szállítása. Az optimális csomagolás, a biztos rögzítés és a alkalmas méretű teherautó létfontosságú kellék. Az olcsokoltoztetes1.hu csapata megfelelő rakodókkal, felszereléssel, teherautókkal és körültekintéssel garantálja, hogy a költöztetés során sem a bútorokban, sem a lakásban nem keletkezik kár. Barátságos árak és áttekinthető számlázás nem tartalmaz rejtett költséget. Megszabadul a költözéssel járó aggodalmaktól.

Tehertaxi Budapesten

Tehertaxi Budapesten

Rutinos és tapasztalt cégünk több éves tapasztalattal vállal Budapest területén tehertaxit,lomtalanítást,és az Unióban költöztetést,áruszállítást.Kollégáink jól képzett rakodók,fizikálisan erős szakemberek.Autóink megbízhatóak és tiszták,a munkához megfelelő felszereléssel ellátva.Igény szerint komplett be és kicsomagolást is vállalunk,természetesen a dobozokat és a bútorokat védő fóliákat biztosítjuk.Pontos és megbízható profi céget keres,akkor hívjon minket bizalommal a hét minden napján várjuk hívását.

termőföld, sóder, homok, kavics, murva szállítás fuvarozás Budapesten

termőföld, sóder, homok, kavics, murva szállítás fuvarozás Budapesten

Cégünk több mint tíz éve foglalkozik termőföld, sóder, homok, kavics és egyéb kertészeti és építési ömlesztett alapanyagok beszerzésével, szállításával fuvarozásával. Elsősorban Budapesten és közvetlen környékén. Egyszerre maximum öt köbméter árut tudunk szállítani, így számítunk a lakosság megrendeléseire is. A megrendelhető anyagokról, anyagárakról, fuvar és szállítási díjakról a honlapon tájékozódhat.

Hirdetés
Török teher Budapest

Török teher Budapest

CÉGINFO Költöztetés,lomtalanítás, áruszállítás 1-13 tonnáig Budapest és Magyarország egész területén a hét minden napján. Cégünk (vállalkozásunk) 1999 óta működik, telephelye Budapesten a XV. kerületben van. Vezető: Török Sándor egyéni vállalkozó, közúti árufuvarozó. Amennyiben szükség van a Török-Teher munkájára, úgy kérjük telefonáljon, faxoljon vagy írjon e-mail-t részünkre. VÁRJUK MEGRENDELÉSÜKET!

TrézsiKft.

TrézsiKft.

A Trézsi Kft. sok éves tapasztalattal rendelkezik a költöztetés terén. Célunk, hogy minden kedves ügyfelünk igényének teljes mértékben eleget tegyünk. Legfőbb jellemzőink a gyorsaság a precizitás és a biztonság. A költöztetés során biztosítjuk a szükséges dobozokat és csomagolóanyagokat, így a megrendelőnek nem kell vesződnie ezek beszerzésével sem. Állandó munkatársaink száma: 6-8fő de nagyobb munkák esetén, akár 20-25fővel is rendelkezésre tudunk állni. Teherautóink rakterét speciálisan alakítottuk ki, hogy a szállított bútorok, zongorák stb. tárgyak maximális biztonságban legyenek. 10millió forintos rakománybiztosítással és 3.személy okozta kár esetére vonatkozó felelősség biztosítással rendelkezünk, így a megrendelőink mindig biztonságban tudhatják értékeiket. Bízza költöztetési ügyeit profikra! Bízza a Trézsi Kft-re!

Túlsúlyos tárgyak fuvarozása

Túlsúlyos tárgyak fuvarozása

Fuvarozási problémáira mi megoldást jelentünk, legyen az páncélszekrény vagy zongora nem lehet akadály a szállítása. Csapatunk mindenre felkészült, autóink tiszták és megbízhatóak. Raklapos fuvarozás esetén is állunk rendelkezésére, emelőhátfalas kocsival, platós-ponyvással. Hangszerek fuvarozása sem akadály, kérjen ajánlatot az oldalunkon keresztül, vagy használja a visszahívást kérő sablont, és kollégánk a lehető legrövidebb idő alatt keresni fogja. Várjuk hívását a hét bármelyik napján, és adunk egy jó ajánlatot.

Zsiráf Autómentő - autószállítás

Zsiráf Autómentő - autószállítás

Ha Ön rendszeresen vezet, akkor talán már Önnel is előfordult, hogy gépjárműve menet közben egyszer csak leállt. Ez talán az egyik legidegesítőbb dolog, ami egy sofőrrel történhet. Mi a teendő ilyenkor? Ne a barátokat, rokonokat vagy szerelőnket hívogassuk hogy segítsenek, mert azzal nem leszünk előrébb. E helyett inkább kérjünk segítséget egy hivatásos autómentőtől. Cégünk a Zsiráf Autómentő már közel 20 éve áll a bajbajutott sofőrök szolgálatára, bárhol is érje őket a baj az országban. Mivel nem csak autómentéssel foglalkozunk, hanem autószállítással is, ezért akkor is bátran hívhat ha autójának semmi baja, csupán el szeretné juttatni azt A pontból B-be. Trélereink terhelhetőségének köszönhetően akár kisteherautók szállítását is vállaljuk és az sem gond ha az úticél külföld, hiszen nemzetközi szállítást is vállalunk.

'FŐTAXI TEHERTAXI FUVAROZÁS KÖLTÖZTETÉS BÚTORSZÁLLÍTÁS BUDAPEST KERÜLET BELFÖLD

'FŐTAXI TEHERTAXI FUVAROZÁS KÖLTÖZTETÉS BÚTORSZÁLLÍTÁS BUDAPEST KERÜLET BELFÖLD

FŐTAXI, fuvarozás, szállítás, költöztetés, tehertaxi, bútorszállítás, teherfuvarozás, áruszállítás, teherszállítás, kisteherautó, árufuvarozás, szállítóautó, teherautó, házhoz szállítás, kiszállítás, furgon, fuvarvállalás, Budapest I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. Kerület. Budán, Pesten, Rózsavölgy, Kelen völgy, Kelenföld, Budafok, Nagytétény, Buda Tétény, Új Buda, Albertfalva, Buda vár, Zugliget, Pesthidegkút, Óbuda, Hegyvidék, Zugló, belváros, Csepel, Királyrét, Soroksár, Kőbánya, Kispest, Pesterzsébet, Józsefváros, Erzsébetváros, Ferencváros, Angyalföld, Újpest, Lipótváros, Tabán, Terézváros, Pestszentlőrinc, Soroksár, Árpád föld, Újpalota, Rákoskeresztúr, Budaörs, Budakeszi, Törökbálint, Érd, Diósd, Biatorbágy, Bicske, Szigetszentmiklós, országos, Magyarország, Belföldön is. T: 0630 9404757, 06 1 2263652.

Tuti menü