Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Belföldi áruszállítás képes leírás: Költöztetés - Pannonfuvar2000 [3. oldal]
részletek »

Belföldi áruszállítás: Költöztetés - Pannonfuvar2000 [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Belföldi áruszállítás
Keresés
Találatok száma - 65 db
Költöztetés Budapest

Költöztetés Budapest

Költözik, de nincs aki segítsen önnek? Sok a bútor és szét majd össze kellene szerelni? Tanácstalan, hogy hol is kezdje el? A megoldás minden kérdésére! Ne agya alább csak a profi költöztető aki önnek mindenben a segítségére áll! Vidékről Budapestre, Budapestről- vidékre! Egy költözés általában sok gonddal és magas költséggel jár. De nem nálunk! Széleskörű szolgáltatásainkkal levesszük a költözés terhét az Ön válláról, ráadásul kiadásait is minimalizáljuk. Költözését megszervezzük, annak minden pillanatát kézben tartjuk. Akárhonnan is költözik akárhova, ránk mindig számíthat! állunk szolgálatában az egész ország területén! Ha költözködik akkor ne feledje a Profi költöztetés a jó megoldás!

Költöztetés Budapesten

Költöztetés Budapesten

Budapesti székhelyű cég sok éves tapasztalattal a fent említetteket vállalja. Talán költöztetésben szereztük a legtöbb tapasztalatot, de lomtalanítás és tehertaxi szolgáltatásunkat is már több éve működtetjük. Költöztetési tanácsokat oldalunkon találhat, jöjjön nézzen be! Üdv, költözz.eu, Budapest (...és vidék)

költöztetés budapesten

költöztetés budapesten

Kis és nagy költöztetések Budapesten, nehéz tárgyak mozgatása (150 kg felett ), irodák költöztetése vagy gyalogos költöztetés (lakáson vagy lépcsőházon belül), egy-egy bútor vagy háztartási gép szállítása, lomok elszállítása mindennapi feladataink közé tartozik. Korrekt árakkal várjuk megrendelésüket és bízunk jövőbeni együttműködésünkben.

Költöztetés éjjel- nappal, azonnal is!

Költöztetés éjjel- nappal, azonnal is!

Cégünk belföldi árufuvarozással foglalkozik, ezen belül főleg lakossági- és irodaköltöztetéssel. Munkánkat a minőség, pontosság és a megbízhatóság jellemzi. Éjjel-nappal, akár azonnal is ügyfeleink rendelkezésére állunk. A költöztetésekre teljeskörű garanciát vállalunk! Rendelkezünk Fuvarozói Árukár Felelősségbiztosítással. Több teherautóval is rendelkezünk, ezzel biztosítva a pontos megjelenésünket! Számunkra nem lehet akadály!

Költöztetés és áruszállítás itthon és külföldön

Költöztetés és áruszállítás itthon és külföldön

Napjainkban már több mint 10 esztendeje segédkezünk szívélyes ügyfeleinket házuk, vagy lakásuk teljes vagy részleges költöztetésében. Tapasztalt szállító kollégáink nem ismernek lehetetlen problémát a költöztetés kapcsán. Lépjen velünk kapcsolatba nyugodtan ha kérdést szeretne feltenni, vagy ajánlatot kér. Számunk: 06 1 385 1802, vagy 06 30 999 8619

Hirdetés
Költöztetés, áruszállítás

Költöztetés, áruszállítás

Cégünk több mint 5000 költöztetésen van már túl, így garanciálisan számíthat ránk! Nekünk nem számít, hogy nincsen lift, vagy ha zongorát és páncélszekrényt is kell költöztetni, hívjon minket bátran, nekünk nincs nehéz feladat. Legyen lakó ingatlan vagy iroda, költöztetését és lomtalanítását is vállaljuk, akár itthon vagy külföldön.

Lendvay Zsolt fuvarozás, költöztetés

Lendvay Zsolt fuvarozás, költöztetés

Költöztetés, belföldi fuvarozás lebonyolítását 1,5 t teherbírású, ponyvás, zárt teherautóval. 10 éves tapasztalattal rendelkezem, sikeresen és megbízhatóan lebonyolítottam lakásköltöztetéstől kezdve a teljes iroda elköltöztetésén át folyamatos áruterítést is. Állandó megbízás, vagy szerződéskötés esetén jelentős kedvezményt tudok biztosítani honlapomon található árakból.

Lisztes Trans Berettyóújfalu

Lisztes Trans Berettyóújfalu

Céginformáció: Szervezet neve : LISZTES TRANS egyéni cég . Tulajdonos LISZTES GYULA (4100 Berettyóújfalu Nyáras utca 16) Fő tevékenység: * belföldi árufuvarozás és gépi rakodás * épitőanyag kereskedelem Ezen belül a szoródó áruk kő,kavics,homok,föld fuvarozása a fő profilunk. Szolgáltatásaink: * Nehézgép szállítás * billenős munka, 3-4 tengelyes autókkal, és nyerges szerelvényekkel. * föld munka, töltésépítés * gréderezés, tereprendezés * kőszállítás * útépítés, útkarbantartás, útjavítás * szeméttelep rendezés * gépbérlet, gréder homlokrakodó, forgó kotró, dózer, úthenger, beton törő * épület bontás, beton törés * hulladék szállítás, veszélyes anyag szállítás (rendelkezünk minden szükséges engedéllyel)

Lomtalanítás Budapest

Lomtalanítás Budapest

LOMTALANÍTÁS a LOMTALANÍTÓ -val ! Tisztelt Leendő Partnerünk! Ismerkedjen meg cégünkkel, mely 1993 óta végez lakossági lomtalanítás -okat, és közületi - irodalomtalanítás -okat . Az elmúlt években egyre nagyobb gondot jelent az életünk folyamán keletkezett hulladékok,lomok, hagyatékok eltüntetése , lomtalanítás.Mint mindig is voltak kiskapuk, úgy a lomtalanítás -nál is, ezek az illegális szemétlerakó helyek, ahol esetlegesen unokáink,gyermekünk másnap játszik,vagy akár mi is arra kirándulunk a hétvégén. Gondoljuk meg hogy mi lenne,ha mindenki a hulladékaitól, lomjaitól így szabadulna meg, és hogy ezt mi valóban akarjuk-e , és mindemellett akár súlyos büntetést is kiszabhatnak ránk. Amit mi kínálunk, hogy a felgyülemlett lomokat, hagyatékokat elszállítjuk,akár lakás-ból, akár iroád-ból és hivatalos hulladéklerakó telepre szállítjuk.Emellett vállaljuk iratok hivatalos megsemmisítőbe történő szállítását, igazolás beszerzését . Ezenkívül lehetőség van lomok,hulladékok hivatalos lomtalanítás a is,és erről történő igazolás kiadása beszerzésére . Nálunk a megrendelő az első!

Hirdetés
Mercedes teherautó szerviz

Mercedes teherautó szerviz

Az linken a Mercedes-Benz Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hivatalos márkaképviseletének weboldalát érhetjük el. A szerviz vállalja nehéz pótkocsik és félpótkocsik szervizelését és javítását. A weboldalon többek között tájékozódhatunk a Mercedes Vario és Sprinter platós teherautókkal kapcsolatban.

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

A Reifen kft ipari munkagépek, földmunkagépek gumiabroncsainak forgalmazására szakosodott Célunk hogy minőségi termékek kínálata mellett a teljes körű szolgáltatást nyújtsunk partnereinek. Tevékenységünk fő irányai a földmunkagép, és mezőgazdasági gumiabroncsok, forgalmazása, de bármilyen más ipari, mezőgazdasági, építőipari, bánya, vagy különleges alkalmazású gép kerekeivel is foglalkozunk. Szakmában eltöltött számos év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy a hozzánk fordulóknak a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk bármilyen munkagéppel, erőgéppel dolgozzék is.

Noel Gold

Noel Gold

Cégünk a Noelgold Kft., egy debreceni székhelyű szállítmányozási vállalkozás. Célünk, hogy jó szervezéssel a leghatékonyabb módon juttassuk célba szállítmányainkat. Szolgáltatásunk teljes körű. Biztosítjuk az áru raktározását és vámügyintézését is. Ezen kívül, Debrecenben és környékén futárszolgálatot működtetünk.

Olcsó költöztetés, lomtalanítás

Olcsó költöztetés, lomtalanítás

Olcsó költöztetés, lomtalanítás. Ingyenes helyszíni felmérés, fix árajánlat! Hétvégén is! Bontás, zsákos sittszállítás. Hagyatéki lomtalanítás csomagolással. Bútor lomtalanítás. Pince, padlás lomtalanítás. Lakások, irodák, nyaralók, garázsok, stb, lomtalanítása. Lomtalanításhoz zsákokat, dobozokat biztosítunk! Költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, tehertaxi, 1-2 db bútor vagy lom szállítása.

Olcsó költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, kisáruszállítás

Olcsó költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, kisáruszállítás

Budapesti olcsó költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, kisáruszállítás, árúfuvarozás, házhozszállítás, tehertaxi, 1-2 db bútor vagy lom szállítása. Családiházak, irodák, lakások költöztetése. Rejtett költségek nélkül! Óra díj vagy fix árajánlat. Ingyenes helyszíni felmérés. Budapest és környéke. Hétvégén is!

Ortmann Trans Kecskéd

Ortmann Trans Kecskéd

Magunkról PDF Nyomtatás E-mail Az Ortmann Trans 1984 -évben egyéni vállalkozásként indult, két IFA tehergépjárművel. 1996-évben egyéni vállalkozásból korlátolt felelősségű társasággá alakult. Cégünknek fő profilja a targonca, és munkagépszállítás, de autómentésben, rakodógépek szállításában és egyéb raklapos áruk szállítása terén is számos megbízással rendelkezünk. Nemzetközi fuvarozás területén is készséggel állunk partnereink rendelkezésére... 1991 óta folyamatosan együttműködünk Magyarország egyik legnagyobb targoncaforgalmazó cégével. Társaságunk szállítója és kiemelt partnere az SNF Hongrie Kft. -nek és a Flavy Kft-nek.

P.trans - teherfuvarozás

P.trans - teherfuvarozás

Vállalkozói tevékenységemet 1990-ben kezdtem, egyéni közúti árufuvarozóként. Jelenleg egy DAF XF95-s nyerges szerelvénnyel végzem tevékenységemet. Ezzel a járművel 26 tonna mennyiségben, vagy 50 köbméterig tudok szállítani, belföldön és külföldön egyaránt. Fuvarozói tevékenységem szerteágazó. Fő profilom: - mezőgazdasági terményszállítás (gabona, szója, kukorica, különböző takarmányok, ömlesztett műtrágya, talajjavító kőpor) - építőipari alapanyagok (homok, sóder, zúzalékok, föld, tőzeg, egyéb más ömlesztett építőipari anyag) Tevékenységeim közé tartozik még: gépi földmunkák, út-, és közműépítés, épületbontás.

Pannonfuvar2000 Kft.

Pannonfuvar2000 Kft.

Korszerű billenőplatós teherautóinkkal leginkább a Balaton környékén illetve a Dunántúlon szóródó építőanyag szállítást vállalunk. Az igényeknek megfelelően 7 tonnás billenős teherautótól egészen a 40 tonnás szerelvényig rendelkezünk szállítójárművel. Telephelyünk tüzép jelleggel működik, ahol mindennemű szóródó építőanyagot megtalál. Nagy tapasztalattal rendelkezünk gépi épületbontás terén is, többemeletes családi házak, illetve egyéb épületek gazdagítják referenciánkat. A Környezetvédelmi Hatóság szabályozásának megfelelően kialakított inert hulladéklerakó beton, tégla, cserép, kerámia, bitumin, föld, kövek átvételére

Tuti menü