Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Belföldi áruszállítás képes leírás: Jankovics - Mezőgazdasági [3. oldal]
részletek »

Belföldi áruszállítás: Jankovics - Mezőgazdasági [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Belföldi áruszállítás
Keresés
Találatok száma - 73 db
Jankovics István  Cegléd

Jankovics István Cegléd

Vállalkozánsunk teherfuvarozással kezdte működését.(1993) A kezdeti időkben Ifával, Skodával majd Liaz teherautóval fuvaroztunk. Jelenleg két nyerges szerelvénnyel dolgozunk, két ponyvás Iveco-val(13,6). Az idő során vállalkozásunk tevékenysége kibővült, a KÖBE területi képviseleteként is működünk.

Jobbteher fuvarozás

Jobbteher fuvarozás

A Jobb-teher fuvarozás fő működési területe Budapest és környéke, mivel központja itt található, de vállalunk fuvarozási feladatokat az egész országban. Sokoldalú fuvarozó cég révén a következő szolgáltatásokat kínáljuk Budapesten: tehertaxi, költöztetés, lomtalanítás. Régi kipróbált gárdával dolgozunk, így értékeit akkor is biztonságban tudhatja, ha nem strázsál a költöztetők, lomtalanítók mellett.

Kele József Nagykanizsa

Kele József Nagykanizsa

Fuvarozó és tehergépjárműszerelő vállalkozásomat 1988-ban indítottam. Jelenleg 2 db belföldi és 1 db nemzetközi fuvarozásra alkalmas 7,5 tonnás 50 m3-es Iveco kamionnal rendelkezem. Fő profilom a kárpitos és korpusz bútorok szakszerű szállítása a speciálisan átalakított, dobozos, csövezett teherautókkal. Fuvarozó kollégáimmal 6 éve megalapítottuk a Precíz Fuvarozó Bt-t, mely a Kanizsa Trend Kft. összes belföldi fuvarigényét képes kielégíteni. A fuvarozás mellett tehergépjármű javítást, vizsgára felkészítést, vizsgáztatást, mentést vállalok.

Konténer szállítás mesterfokon - Csigatrans

Konténer szállítás mesterfokon - Csigatrans

Szabvány 20 lábas és nem szabvány irodakonténer, raktár konténer szállítás, fuvarozás, daruzás Budapesten és vidéken egyaránt a legkiválóbb módon. A kisebb súlyú konténer szállítás esetén egy Mercedes tehergépkocsit használunk, amelynek Bp. területén belül, éves behajtási engedélye van a 3,5 t övezetbe is. A nagyobb daruval rendelkező MAN típusú tgk.-val, a problémásabb konténer szállítás is megoldható.

Költöztetés - Bútorszállítás - Lomtalanítás

Költöztetés - Bútorszállítás - Lomtalanítás

Rakodás, anyagbeszerzés, szállítás, teherfuvarozás! Fő tevékenységünk a Budapesti lakásköltöztetés. Gyakran vállalunk költöztetést vidékről Budapestre és vissza is. További tevékenységünk a bútor és háztartási gép házhoz szállítás, bútorszerelés, építőanyag beszerzés és a darus kiszállítás. Ha szükséges lomtalanítunk is. Budapesti szállítást, országos fuvarozást, rakodást egyaránt vállalunk.Gumianyag, akkumulátor, irodai hulladék, selejtezett számítástechnikai eszköz, és más veszélyes hulladék elszállítását, megbeszélés után, árajánlattal vállaljuk. Csak hivatalos szemétlerakó telepeket használunk. Közegészség ügy.

Költöztetés Budapest

Költöztetés Budapest

Költözik, de nincs aki segítsen önnek? Sok a bútor és szét majd össze kellene szerelni? Tanácstalan, hogy hol is kezdje el? A megoldás minden kérdésére! Ne agya alább csak a profi költöztető aki önnek mindenben a segítségére áll! Vidékről Budapestre, Budapestről- vidékre! Egy költözés általában sok gonddal és magas költséggel jár. De nem nálunk! Széleskörű szolgáltatásainkkal levesszük a költözés terhét az Ön válláról, ráadásul kiadásait is minimalizáljuk. Költözését megszervezzük, annak minden pillanatát kézben tartjuk. Akárhonnan is költözik akárhova, ránk mindig számíthat! állunk szolgálatában az egész ország területén! Ha költözködik akkor ne feledje a Profi költöztetés a jó megoldás!

Költöztetés Budapesten

Költöztetés Budapesten

Budapesti székhelyű cég sok éves tapasztalattal a fent említetteket vállalja. Talán költöztetésben szereztük a legtöbb tapasztalatot, de lomtalanítás és tehertaxi szolgáltatásunkat is már több éve működtetjük. Költöztetési tanácsokat oldalunkon találhat, jöjjön nézzen be! Üdv, költözz.eu, Budapest (...és vidék)

költöztetés budapesten

költöztetés budapesten

Kis és nagy költöztetések Budapesten, nehéz tárgyak mozgatása (150 kg felett ), irodák költöztetése vagy gyalogos költöztetés (lakáson vagy lépcsőházon belül), egy-egy bútor vagy háztartási gép szállítása, lomok elszállítása mindennapi feladataink közé tartozik. Korrekt árakkal várjuk megrendelésüket és bízunk jövőbeni együttműködésünkben.

Költöztetés éjjel- nappal, azonnal is!

Költöztetés éjjel- nappal, azonnal is!

Cégünk belföldi árufuvarozással foglalkozik, ezen belül főleg lakossági- és irodaköltöztetéssel. Munkánkat a minőség, pontosság és a megbízhatóság jellemzi. Éjjel-nappal, akár azonnal is ügyfeleink rendelkezésére állunk. A költöztetésekre teljeskörű garanciát vállalunk! Rendelkezünk Fuvarozói Árukár Felelősségbiztosítással. Több teherautóval is rendelkezünk, ezzel biztosítva a pontos megjelenésünket! Számunkra nem lehet akadály!

Hirdetés
Költöztetés és áruszállítás itthon és külföldön

Költöztetés és áruszállítás itthon és külföldön

Napjainkban már több mint 10 esztendeje segédkezünk szívélyes ügyfeleinket házuk, vagy lakásuk teljes vagy részleges költöztetésében. Tapasztalt szállító kollégáink nem ismernek lehetetlen problémát a költöztetés kapcsán. Lépjen velünk kapcsolatba nyugodtan ha kérdést szeretne feltenni, vagy ajánlatot kér. Számunk: 06 1 385 1802, vagy 06 30 999 8619

Költöztetés, áruszállítás

Költöztetés, áruszállítás

Cégünk több mint 5000 költöztetésen van már túl, így garanciálisan számíthat ránk! Nekünk nem számít, hogy nincsen lift, vagy ha zongorát és páncélszekrényt is kell költöztetni, hívjon minket bátran, nekünk nincs nehéz feladat. Legyen lakó ingatlan vagy iroda, költöztetését és lomtalanítását is vállaljuk, akár itthon vagy külföldön.

Lendvai Ferenc - Szállítmányozás

Lendvai Ferenc - Szállítmányozás

Gyors autómentési szolgáltatásokra van szüksége? Esetleg teherfuvarozásra? A Fecó Fuvar áll rendelkezésére! 1999 óta foglalkozunk fuvarozási szolgáltatások nyújtásával elsősorban Nagykanizsán, Zala és Somogy megye környékén, 24 órás ügyelettel. Tekintse meg internetes oldalunkat a részletes információkért és elérhetőségeinkért, és kérjen ingyenes visszahívást! Igény esetén külföldi felkérést is elvállalunk. Teherautóink darus illetve billenős kivitelezésben készültek, elektromos csörlővel felszerelve.Jó ha tudja, hogy valós autómentőssel szállíttatja-e gépjárművét, mivel forgalmi ellenőrzés során a hatóságnak jogában áll az ügy kivizsgálásáig a szállító jármű és rakományának lefoglalására.

Lendvay Zsolt fuvarozás, költöztetés

Lendvay Zsolt fuvarozás, költöztetés

Költöztetés, belföldi fuvarozás lebonyolítását 1,5 t teherbírású, ponyvás, zárt teherautóval. 10 éves tapasztalattal rendelkezem, sikeresen és megbízhatóan lebonyolítottam lakásköltöztetéstől kezdve a teljes iroda elköltöztetésén át folyamatos áruterítést is. Állandó megbízás, vagy szerződéskötés esetén jelentős kedvezményt tudok biztosítani honlapomon található árakból.

Lisztes Trans Berettyóújfalu

Lisztes Trans Berettyóújfalu

Céginformáció: Szervezet neve : LISZTES TRANS egyéni cég . Tulajdonos LISZTES GYULA (4100 Berettyóújfalu Nyáras utca 16) Fő tevékenység: * belföldi árufuvarozás és gépi rakodás * épitőanyag kereskedelem Ezen belül a szoródó áruk kő,kavics,homok,föld fuvarozása a fő profilunk. Szolgáltatásaink: * Nehézgép szállítás * billenős munka, 3-4 tengelyes autókkal, és nyerges szerelvényekkel. * föld munka, töltésépítés * gréderezés, tereprendezés * kőszállítás * útépítés, útkarbantartás, útjavítás * szeméttelep rendezés * gépbérlet, gréder homlokrakodó, forgó kotró, dózer, úthenger, beton törő * épület bontás, beton törés * hulladék szállítás, veszélyes anyag szállítás (rendelkezünk minden szükséges engedéllyel)

Lomtalanítás Budapest

Lomtalanítás Budapest

LOMTALANÍTÁS a LOMTALANÍTÓ -val ! Tisztelt Leendő Partnerünk! Ismerkedjen meg cégünkkel, mely 1993 óta végez lakossági lomtalanítás -okat, és közületi - irodalomtalanítás -okat . Az elmúlt években egyre nagyobb gondot jelent az életünk folyamán keletkezett hulladékok,lomok, hagyatékok eltüntetése , lomtalanítás.Mint mindig is voltak kiskapuk, úgy a lomtalanítás -nál is, ezek az illegális szemétlerakó helyek, ahol esetlegesen unokáink,gyermekünk másnap játszik,vagy akár mi is arra kirándulunk a hétvégén. Gondoljuk meg hogy mi lenne,ha mindenki a hulladékaitól, lomjaitól így szabadulna meg, és hogy ezt mi valóban akarjuk-e , és mindemellett akár súlyos büntetést is kiszabhatnak ránk. Amit mi kínálunk, hogy a felgyülemlett lomokat, hagyatékokat elszállítjuk,akár lakás-ból, akár iroád-ból és hivatalos hulladéklerakó telepre szállítjuk.Emellett vállaljuk iratok hivatalos megsemmisítőbe történő szállítását, igazolás beszerzését . Ezenkívül lehetőség van lomok,hulladékok hivatalos lomtalanítás a is,és erről történő igazolás kiadása beszerzésére . Nálunk a megrendelő az első!

Mercedes teherautó szerviz

Mercedes teherautó szerviz

Az linken a Mercedes-Benz Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hivatalos márkaképviseletének weboldalát érhetjük el. A szerviz vállalja nehéz pótkocsik és félpótkocsik szervizelését és javítását. A weboldalon többek között tájékozódhatunk a Mercedes Vario és Sprinter platós teherautókkal kapcsolatban.

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

A Reifen kft ipari munkagépek, földmunkagépek gumiabroncsainak forgalmazására szakosodott Célunk hogy minőségi termékek kínálata mellett a teljes körű szolgáltatást nyújtsunk partnereinek. Tevékenységünk fő irányai a földmunkagép, és mezőgazdasági gumiabroncsok, forgalmazása, de bármilyen más ipari, mezőgazdasági, építőipari, bánya, vagy különleges alkalmazású gép kerekeivel is foglalkozunk. Szakmában eltöltött számos év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy a hozzánk fordulóknak a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk bármilyen munkagéppel, erőgéppel dolgozzék is.

Tuti menü