Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Belföldi áruszállítás képes leírás: Faipari - Költöztetés [2. oldal]
részletek »

Belföldi áruszállítás: Faipari - Költöztetés [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Belföldi áruszállítás
Keresés
Találatok száma - 65 db
Faipari beszállító

Faipari beszállító

A fa minden kertet és teraszt egyedivé tesz, egyszerre divatos és természetes alapanyag. A modern építészet és kerttervezés nem is akar, de nem is tudna enélkül a megújuló természetes alapanyag nélkül meglenni. Ha megbízható faipari beszállítót keres, akkor válassza a lambéria, a hajópadló és egyéb minőségi faipari alapanyagok szakértőjét! Többnyire fenyő alapanyagok sokrétű megoldásait kínálom Önnek. Lambériákat, hajópadlókat, KVH gerendákat, OSB lapokat, teraszburkolatokat, faház burkolatokat, szárított és impregnált léceket, valamint táblásított fenyő lapokat szállítok az ország különböző területeire. Amennyiben az Alföldfa kft. megfelel az Ön szigorú elvárásainak tegyen próbára minket! Személyesen keresem fel Önt telephelyén vagy irodájában, hogy bemutassam a képviselt gyártó cégek termékpalettáját.

Formica Trans Kft

Formica Trans Kft

Belföldi áruszállítás, árufuvarozás, logisztika, árumozgatás, kiscsomag és raklapos áruszállítás, minőségi csomagkiszállítás, áruterítés, szállítmányozási szolgáltatás, disztribució, olcsó fuvar, belföldi teherfuvarozás, belföldi közúti fuvarozású Cégünk fő profilja: kiscsomag és raklapos áru kiszállítása Budapesten (akár pár órán belül), illetve az ország egyéb területén, melyet 12 órás (direkt fuvar), vagy 24/48 órás határidővel teljesítünk. Szállítunk üzletláncokhoz, nagykereskedelmi cégekhez, illetve magánszemélyekhez is.

Fresh Kft Budapest

Fresh Kft Budapest

Társaságunk 1993-ban alakult. Szállítási üzletágunk közel 10 éve foglalkozik belföldi teherszállítással, költöztetéssel. Célunk a Magyarországon még hiányzó, illetve szárnyait bontogató szakszerű, célirányos szállítás, költöztetés. Ennek érdekében kidolgoztuk ennek a szolgáltatási formának a mechanizmusát. Szállítási programunk bevált módszert biztosít ügyfeleinknek, mely elősegíti a hatékonyságot és a megbízható szolgáltatást. Tevékenységeink: közúti teherszállítás, irodaköltöztetés lakásköltöztetés, ezen kívül rakodás, igény szerint csomagolás, raktározás, gépek szállítása komplex gépszállító egységekkel, antik tárgyak,- bútorok szállítása, bútorszerelés, ipari és kiállítási berendezések szállítása.

Fuvarcenter

Fuvarcenter

Szállítás, költöztetés, fuvarozás, rakodás. Áruszállítás: 1 - 24 tonnás tehergépkocsikkal darabáru szállítás, építőanyag szállítás, élelmiszer-szállítás, stb... S peciális felépítményű járművek. (Pl. Emelő hátfalas, önrakodó) Költöztetés: Az egyszobás lakástól a luxus villáig mindent elköltöztetünk. Raktár, üzem, gyár nem akadály! Munkában megedződött, tapasztalt, profi rakodókkal. Bízza ránk a munka nehezét! A szállítandó bútorokat, berendezési tárgyakat kívánságra külön térítés ellenében becsomagoljuk. (Teljes szállítási garanciát csak csomagolt árura tudunk vállalni) Nagyobb munka esetén, Budapesten ingyen felmérést végzünk, ha szükséges. Rakodás: Szakképzett rakodókkal Speciális igényeknek megfelelően. Költöztetéshez, gépmozgatáshoz, hangszerszállításhoz, raktárrendezéshez, bútortologatáshoz, rakosgatáshoz, stb. Sokoldalú munkatársainknak nincs lehetetlen feladat! Csomagolás: Igény szerint a szállítandó áru becsomagolását is vállaljuk. (Teljes szállítási garanciát csak csomagolt árura tudunk vállalni) Külön kívánságra a csomagolóanyagot beszerezzük és kiszállítjuk. Gépszállítás: Gép- és páncélszekrény szállítás, mozgatás szakképzett rakodók

Fuvarozás - Költöztetés - VV Herkules Kft

Fuvarozás - Költöztetés - VV Herkules Kft

Mikor költözésre kerül sor az ember nehezen megvásárolt értékeit új otthonába fuvarozza. Ezért ez a legfőbb szempontunk hogy az Ügyfeleink a lehető legnagyobb biztonságban tudják értékeiket. A többéves tapasztalatnak és szakértelemnek köszönhetjük hogy értékeit rendkívűl biztonságos és helytakarékos rakodási technikával zökkenőmentessé teszi a költözést. Cégünk által szállított áru bebisztosított, ezért Önnek semmi miatt nem kell aggódnia.

Hirdetés
Fuvarozás belfödön, budapesti központtal

Fuvarozás belfödön, budapesti központtal

Vállalunk fuvarozást közúton, belföldön és külföldön egyaránt. Gépjárműveink fiatalok, modernek, így biztosan látják el fuvarozási feladataikat. Gépjárművezetőinket nagy gonddal választjuk ki, így az Ön árúja, és a mi gépkocsink is épségben és időben érkezik meg rendeltetési helyére. Ha fuvarozást keres Budapesten, belföldön, vagy külföldre keressen minket!

Fuvarozás bérautóval

Fuvarozás bérautóval

Teherfuvarozáshoz ajánljuk kisteherautóinkat rövid és hosszútávú bérletre egyaránt. Hosszútávú bérlet esetén egyedi árakkal és nagy kedvezményekkel várjuk. Pilisvörösvári autókölcsönzőnkben megtekintheti gépkocsi parkunkat, illetve weboldalunkon keresztül is kiválaszthatja a kívánt furgon / minibusz / kisteherautó / szeméylautó típusát, amelyet ezután előrendelhet. Kollégáink várják érdeklődését egész nap! Csökkentse fuvarköltségeit és béreljen magának kisárúszállítót, amelyet egész nap használhat fix napidíj költségen.

Fuvarozás, költöztetés

Fuvarozás, költöztetés

Költöztetés, fuvarozás akár hétvégén is versenyképes árakkal. Hívjon minket, ha e problémákra keres megoldást, segítséget. Mi mindig készen állunk segíteni, ha költözésről, fuvarozásról van szó. Weboldalunkon bővebb számításokat is talál, hogy melyik megoldással bonyolítható le a legegyszerűbb módon a szállítmányozás. Hívjon minket bizalommal, akár hétvégén is.

Fuvarozás, szállítás - Futex Car

Fuvarozás, szállítás - Futex Car

Fuvarozót, szállítót keres? A Futex Car, kecskeméti fuvarozóként az áruterítés és fuvarozás, nemzetközi fuvarozás és nemzetközi áruterítés, valamint áruszállítás többéves szakmai tapasztalatával rendelkezik. A szerződéses logisztika, a teljes fuvarozói és szállítási folyamat sor kiszervezése egy fuvarozó cég számára. A vállalatnak ezáltal lehetősége nyílik, egyedi igényei alapján összeállított szolgáltatásokat igénybe venni, míg maga a fő üzleti tevékenységeire koncentrálhat. Kérjen ingyenes ajánlatot akár egyszeri, akár rendszeres szállításra, áruterítésre, fuvarozásra weboldalunkon keresztül!

Hirdetés
Fuvarozás-költöztetés-tehertaxi

Fuvarozás-költöztetés-tehertaxi

Szabó András egyéni vállalkozó. 25 éve a szakmában. Költöztetés-fuvarozás Budapesten és vidéken egyaránt. Lakások és irodák teljes körű költöztetése. Bútorszállítás. Olcsó fuvardíjak, megbízható szolgáltatás. Akciók. Tehertaxi szolgáltatás akár azonnalra is. Rugalmas megoldások. Próbálja ki. Kézi anyagmozgatás. Zongora- páncélszekrény szállítás. tel: 06 30/9424206 Komoly figyelemmel, nagy szakértelemmel végezzük a ránk bízott bútor, pianínó, zongora vagy páncélszekrény szállítás feladatait! A költöztetés során a csomagoláshoz 10 darab dobozt, s a ragasztószalagot ingyen biztosítjuk! Tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági költöztetés, továbbá mindennemű közúti fuvarozás, szállítás. A lakossági költöztető feladatok mellett vállalunk mindent, ami a szállítás körébe tartozik: legyen az irodaköltöztetés vagy üzletberendezés szállítása, teherszállítás vagy áruszállítás ? a fuvarozás minden gondját átvállaljuk! Minden, ami fuvarozás és szállítás: irodaköltöztetés, bútorszállítás, zongoraszállítás, rakodás és lomtalanítás. Lakossági és iroda költöztetés olcsón ? nemcsak Budapest környékén, az egész ország területén vállaljuk.

Fuvarpeti költöztetés

Fuvarpeti költöztetés

Folyamatosan mozgásban lévő bútorszállító autókkal, darus, önrakodós gépkocsikkal, kis létszámú, összeszokott mukatársainkal évente, több száz lakossági költöztetést teljesítünk. Helyzeti előnyünknek köszönhetően, azonnali vagy rövid határidős szállítási feladatokat is vállalhatunk. Válassza most, az akciós költöztetést, fuvarozást, csomagolást!

Fülöp Gépszállítás Budapest

Fülöp Gépszállítás Budapest

Vállalok költöztetést csomagolással, bútormozgatást akár helyben is. Gépszállítást országon belül, külföldről külföldre, komplett megszervezés, lebonyolítás, gépek terepen belüli mozgatása, rakodás. Továbbá gépek igény szerinti csomagolása, ládázása... Mindezt a megrendelő igénye szerint. Ingyenes felmérés bárhol az országon belül vagy külföldön, egyedi árajánlat.

Jankovics István  Cegléd

Jankovics István Cegléd

Vállalkozánsunk teherfuvarozással kezdte működését.(1993) A kezdeti időkben Ifával, Skodával majd Liaz teherautóval fuvaroztunk. Jelenleg két nyerges szerelvénnyel dolgozunk, két ponyvás Iveco-val(13,6). Az idő során vállalkozásunk tevékenysége kibővült, a KÖBE területi képviseleteként is működünk.

Jobbteher fuvarozás

Jobbteher fuvarozás

A Jobb-teher fuvarozás fő működési területe Budapest és környéke, mivel központja itt található, de vállalunk fuvarozási feladatokat az egész országban. Sokoldalú fuvarozó cég révén a következő szolgáltatásokat kínáljuk Budapesten: tehertaxi, költöztetés, lomtalanítás. Régi kipróbált gárdával dolgozunk, így értékeit akkor is biztonságban tudhatja, ha nem strázsál a költöztetők, lomtalanítók mellett.

Kele József Nagykanizsa

Kele József Nagykanizsa

Fuvarozó és tehergépjárműszerelő vállalkozásomat 1988-ban indítottam. Jelenleg 2 db belföldi és 1 db nemzetközi fuvarozásra alkalmas 7,5 tonnás 50 m3-es Iveco kamionnal rendelkezem. Fő profilom a kárpitos és korpusz bútorok szakszerű szállítása a speciálisan átalakított, dobozos, csövezett teherautókkal. Fuvarozó kollégáimmal 6 éve megalapítottuk a Precíz Fuvarozó Bt-t, mely a Kanizsa Trend Kft. összes belföldi fuvarigényét képes kielégíteni. A fuvarozás mellett tehergépjármű javítást, vizsgára felkészítést, vizsgáztatást, mentést vállalok.

Konténer szállítás mesterfokon - Csigatrans

Konténer szállítás mesterfokon - Csigatrans

Szabvány 20 lábas és nem szabvány irodakonténer, raktár konténer szállítás, fuvarozás, daruzás Budapesten és vidéken egyaránt a legkiválóbb módon. A kisebb súlyú konténer szállítás esetén egy Mercedes tehergépkocsit használunk, amelynek Bp. területén belül, éves behajtási engedélye van a 3,5 t övezetbe is. A nagyobb daruval rendelkező MAN típusú tgk.-val, a problémásabb konténer szállítás is megoldható.

Költöztetés - Bútorszállítás - Lomtalanítás

Költöztetés - Bútorszállítás - Lomtalanítás

Rakodás, anyagbeszerzés, szállítás, teherfuvarozás! Fő tevékenységünk a Budapesti lakásköltöztetés. Gyakran vállalunk költöztetést vidékről Budapestre és vissza is. További tevékenységünk a bútor és háztartási gép házhoz szállítás, bútorszerelés, építőanyag beszerzés és a darus kiszállítás. Ha szükséges lomtalanítunk is. Budapesti szállítást, országos fuvarozást, rakodást egyaránt vállalunk.Gumianyag, akkumulátor, irodai hulladék, selejtezett számítástechnikai eszköz, és más veszélyes hulladék elszállítását, megbeszélés után, árajánlattal vállaljuk. Csak hivatalos szemétlerakó telepeket használunk. Közegészség ügy.

Tuti menü