Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Belföldi áruszállítás képes leírás - Teherfuvarozás, szállítás.tlap.hu
részletek »

Belföldi áruszállítás - Teherfuvarozás, szállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: teherfuvarozas.tlap.hu » Belföldi áruszállítás
Keresés
Találatok száma - 65 db
1.C.L. cargoline szállítás

1.C.L. cargoline szállítás

Költöztetés, szállítás, fuvarozás, tehertaxi, fuvarszervezés. Munkatársaink nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek. Bútorszállítás, gépszállítás, különleges tárgyak mozgatása rakodása, fuvarozása garanciával. Normál és speciális áruk továbbítása. Gép, páncélszekrény, hagszer (zongora, pianínó, stb.), üveg, akvárium, medence, stb.

3R Szállítmányozás BUDAPEST

3R Szállítmányozás BUDAPEST

Bemutatkozás Vállalkozásunkat 1992-ben alapítottuk, mely 2002-óta Kft-ként működik. Társaságunk fő tevékenységeiként az építőipari, fuvarozási, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat határoztuk meg, melyeket az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer működtetésével végzünk. Építőipari tevékenységünket a tervezéstől egészen a kulcsrakész átadásig az egyedi igényeknek megfelelően, képzett és a minőség iránt elkötelezett szakemberekkel végezzük. Szolgáltatásaink természetesen magukban foglalják az építőipar területén szükséges javító, karbantartó és felújítási munkákat is. A társasságunk széles, korszerű gépjárműparkjával fuvarozást, költöztetést, szemét és törmelékszállítást vállalunk, sőt speciális nehézgépek, páncélszekrények szállítását is elvégezzük.

A megoldás szállító

A megoldás szállító

Társaságunk fő tevékenységi köre a közúti áruszállítás. Ezen belül a lakásköltöztetés, irodaköltöztetés, csomagolás, bútorszerelés, házhoz szállítás, tehertaxi. Ezenkívül nagy gyakorlattal végzünk zongoraszállítást, nehéz gép és páncélszekrény szállítást. Mindezt Magyarországon elsőként nálunk BANKKÁRTYÁVAL FIZETHETI!!!

A Tehertaxis

A Tehertaxis

Fuvarozás, szállítás, rakodás 20 éve a Főtaxi képviseletében Hajnal László Mobil: 06 20/295-0074 Vállalok áruszállítás, fuvaros, fuvarozás, költöztetés, lomszállítás, lomtalanítás, szállítás, szállítmányozás, teherautó, teherfuvarozás, teherszállítás, budapest, árumozgatás, rakodás, rakodó, bútorszállítás, belföld, bútormozgatás, iroda, költöztető, fuvarozó, árufuvarozás, tehertaxi, árurakodás, főtaxi, szállításfuvarozás, fuvar, költözés, egy tétel, darab áru szállítást.

Ádám Mihály  BUDAPEST

Ádám Mihály BUDAPEST

- Irodai-, írattári-, munkahelyi-, privát-, családi költöztetés - Teljes/ részleges ki- és becsomagolás (a csomagoló anyagok biztosításával) - Páncélszekrények, irodatechnikai eszközök számítógép-konfigurációk szállítása - Bútorok, polcok szét- és összeszerelése - Bútorfelhúzás, -leengedés - Selejtezés, lomtalanítás - Épületen, lakáson belüli átrendezés - Zongora, pianínó, valamint egyéb súlyos, nagy kiterjedésű hangszerek szállítása - gépszállítás - építőanyag szállítás

Hirdetés
AGL Tranzport BUDAPEST

AGL Tranzport BUDAPEST

Az AGL Transport Kft. 1996-ban alakult, 100 %-ban magyar tulajdonú, minőségi szolgáltatást nyújtó vállalkozás. A belföldi és a nemzetközi fuvarozás területén szerzett tapasztalataink, és széleskörű üzleti kapcsolataink révén jelenleg is jelentős szerepet vállalunk a magyarországi áruszállítás területén. Elsősorban a partnerek által megfogalmazott igények gazdaságos teljesítése cégünk fő irányadója. Ügyfélközpontú gondolkozásunknak köszönhetően kiterjedt ügyfélkörrel, partnerkapcsolatokkal rendelkezünk.

Alaska Trans Budapest

Alaska Trans Budapest

CÉGBEMUTATÓ 1995-ben alapított cégünk kezdeti profilját a áruszállítás, ezen belül is a fagyasztott áru Magyarországon belüli szállítmányozása alkotta. Induló autóparkunk 5 hűthető-fűthető teherautóval rendelkezett, melyek száma mára 20-ra bővült. 2002-ben új, frekventált telephelyre költöztünk, mely minden fő autóútról könnyen megközelíthető, s ez lehetővé, s indokolttá tette cégünk számára, hogy szolgáltató profilunkat a raktározással egészítsük ki. Raktér kapacitásunk növelését tervezzük a közeljövőben, melynek mértékét az igényekhez és megrendelésekhez igazítjuk. Az egész országot behálózó kereskedelmi kapcsolataink kiterjednek kis- és nagykereskedőkre, üzletláncokra, multinacionális üzletközpontokra. Külföldi kereskedők fagyasztott áruit, termékeit szállítjuk és terítjük a hazai megrendelői piacon.

Albin Trans Budapest

Albin Trans Budapest

Cégünk vállalja belföldön: normáls kereskedelmi áruk és raklapos áruk szállítását, továbbá veszélyes áruk (ADR) szállítását az alábbi darabáru osztályokban: - 2. Gázok - 3. Gyúlékony folyadékok - 4. 1. Gyúlékony szilárd anyagok - 4. 3. Vízzel érintkezve gyúlékony gázokat fejlesztő anyagok. - 5. 1. Gyújtó hatású (oxidáló) anyagok. - 5. 2. Szerves peroxidok (P1) - hőmérsékletszabályozás nélkül. - 6. 1. Mérgező anyagok - 8. Maró anyagok - 9. Különféle környezetre veszélyes anyagok és tárgyak. Minden autónk emelőhátfalas!

Árúszállítás -Tehertaxi -Költöztetés

Árúszállítás -Tehertaxi -Költöztetés

Árúszállítás,költöztetés,fuvarozás,teher taxi,Vállaljuk cégek és magánszemélyek teljeskörű és részleges költöztetés -ét, tételtől és mennyiségtől függetlenül! Akár 1 tétel szállításai is a legkedvezőbb áron! Országosan vállalok költöztetés -t, hívástól számított akár 1-2 órán belül is, Non-Stop 0-24, a nap minden szakában, hétvégén és ünnepnapokon is, amikor Önnek kényelmes. Szakszerű pakolás, épületen belül és kívül anyagmozgatás, igény szerint teljes vagy részleges csomagolás, bútor szét- és összeszerelése. 3.5 T teherbírású, 19 köbméter rakterű bútorszállító teherautóval végezzük a költöztetés -t az ország bármely pontjára, illetve külföldre is. Igény szerint rakodó személyzettel állunk rendelkezésére. Költöztetés,Fuvarozás,Tehertaxi Nálunk a Legolcsóbban !!

Hirdetés
Bauer Fuvar Szekszárd

Bauer Fuvar Szekszárd

1982-ben kezdtem el vállalkozói tevékenységemet az elsők között Szekszárdon. Először egy tehergépjárművel végeztem a munkát, majd évről-évre folyamatosan bővítettem a vállalkozást a megrendelőim igényeinek megfelelően. Jelenleg 11 tehergépjárművel, 3 univerzális földmunka- géppel és 10 fő alkalmazottal végzem a tevékenységemet. Munkaidő: 7:00-17:00-ig

Belföldi Futár Budapest

Belföldi Futár Budapest

Futárszolgálat belföldön 24 órában, csomagszállítás, áruterítés azaz áruk házhozszállítása budapesti telephelyről személyautóval az ország egész területére A Belföldi Futárszolgálat a klasszikus futárszolgálati pontosabban boyszolgálati igényeket kívánja elsősorban kielégíteni, azaz az áruk megrendeléstől számított leghamarabbi házhozszállítását a kívánt célba. Ezen szolgáltatást főként belföldi vidéki viszonylatban és személyautókkal a nap 24 órájában teljesítjük. Mivel ez a fő profilunk, futárszolgálatot teljesítő kollégáinkhoz mérten ezt a szolgáltatást kínáljuk a legkedvezőbb áron, mely jelenleg bruttó 68,-Ft/km (lsd. futár árak). Szerződött partnereinknek bruttó 58,-Ft/km áron szállítunk. A csomagokat és szállítmányokat azaz az árut lezártan vesszük át, súlyfelárat nem számolunk fel.

Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat

Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat

Segítjük Ügyfeleinket, hogy gördülékenyen és maximális biztonsággal használhassák a saját gépkocsijukat, még ha alkoholt fogyasztottak vagy fáradtak is. Szolgáltatásunk egy rövid időtávra történő sofőrbérlés. Árainkat úgy kalkuláltuk, hogy a legkedvezőbb feltételek mellett tudjanak igénybe venni minket. Kedvezményrendszerünkkel pedig még jobban csökkenthetik a szolgáltatás végösszegét. Amennyiben biztonságban szeretné elérni uticélját - még ha alkoholt fogyasztott is, vagy fáradt - hívja diszpécserünket. Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat 36-20/564-7558

Budapesti teherfuvarozás darus autóval

Budapesti teherfuvarozás darus autóval

Darus teherautóimmal(KCR) teherfuvarozást vállalok. Vállaljuk mindennemű építőanyag szállítást,irodakonténer,zsalu és állványszállítást,gépszállítást és mindent amit a daru illetve az autó elbír. Autóimmal 1-6 tonnáig tudunk szállítani. A daru 7.5méterre nyúlik ki. Budapesti a telephelyünk. A problémás helyekre is bemegyünk.

CSACSITRANSZ Kft.

CSACSITRANSZ Kft.

Költöztetés, szállítás magánszemélyek és közületek részére. Vállaljuk lakások, házak, irodák, irodaházak költöztetését, lomtalanítását, épületen belüli átrendezését. Igény szerint csomagolunk vagy csomagolóanyagot kiszállítunk. Szükség szerint rakodási és szerelési feladatokat is elvégzünk. Akár egy tételt is viszünk. HÉTVÉGÉN IS HÉTKÖZNAPI ÁRAKON! T: 36 (70)23 53 403, 36 (1) 787 0230

Debrecen áru fuvarozás

Debrecen áru fuvarozás

A Költöztetés Debrecen több, mint 10 éves tapasztalattal a háta mögött megbízható, szakszerű költöztetést, áruszállítást vállal a hét minden napján. A cég szolgáltatását belföldi és külföldi szállításra is igénybe vehetik az ügyfelek. A teherautók a biztonságos árumozgatáshoz szükséges eszközökkel jól fel vannak szerelve.

Debrecen Futár

Debrecen Futár

Áruszállítás, fuvarozás tekintetében is állunk megrendelőink segítségére. Egyéb szállítási feladatokat is vállalunk, belföldön. Áruszállítás fajtái: * Eseti áruszállítás * Rendszeres áruterítés * Állandó gyűjtőfuvarozás * Tehertaxi szolgáltatás * Raklapos szállítás * Kisgép-szállítás... Áruterítés, raklapos áruszállítás, kisgép- szállítás. Vállalunk Debrecen és vidéken mindennemű költöztetési és szállítási feladatot, alacsony árakkal! A költöztetésen kívül vállaljuk az ehhez kapcsolódó munkákat, mint például bútorszerelés (akár újonnan vett bútorok esetében is), tárgyak, faliszekrények, csillárok, stb. le- és felszerelését. Teljes be- és kicsomagolást, igény szerint dobozokat, csomagolóanyagot biztosítunk. Helyben szállítás: kézi anyagmozgatás és rakodás, teherató nélkül. Lakások, irodák átrendezése. Az áruszállítás és áruterítés esetén a rendszeres megrendelőinknek kedvezményt biztosí

Expressz költöztetés

Expressz költöztetés

Irodák - Lakások költöztetését vállaljuk a hét minden napján! Teljes - Részleges költöztetések! Árajánlat! Akciók a honlapon! Cégünk szolgáltatásai már diszkrét formában is elérhetőek. Költöztetés, lomtalanítás, zongora szállítás, pianino szállítás, trezor szállítás, napkollektor szállítás, teherautó bérbeadás, fuvarozás

Tuti menü